Черен циганин съм, но не престъпник, откровеничи Сали

Станал депутат, за да оправи живота на "ромското население"
Обновена: 19 юли 2013 13:55 | 19 юли 2013 12:41,
352
Черен циганин съм, но не престъпник, откровеничи Сали
Доволният Сали - депутат. Снимка: БТА

Аз съм Сали и съм циганин. Циганин съм и се гордея от произхода си. Това, че съм черен циганин, не ме прави престъпник. Сали може да бъде законодател, обяви след клетвата си в парламента новоизбраният депутат от ДПС Александър Методиев – Сали.

"Аз съм дошъл в парламента на Република България, за да променя отношението към нас циганите", продължи с признанията си новото попълнение в редиците на парламента, който зае мястото на Емил Иванов, избран преди дни за областен управител на София.

Сали продължи с откровенията: "Имах строително-ремонтна фирма, бях общински съветник в Самоков, капитан на футболния клуб "Рилски спортист", завършил съм ВИФ".

Методиев обяви, че симпатизира на ДПС, защото прави нещо за ромите и си спомни, че е бил зам.-председател на "Евророма", цели 17 години, но сега страницата била затворена.

Още по темата
 "След 17 години видях ,че "Евророма" не прави нищо за ромското население", заяви още новоизбраният депутат.

Сали пое ангажимент пред журналистите, че ако срещу него се докаже някаква вина по скандалните разкрития с незаконното енерго в Самоков и с купуването на ромски вот, ще подаде оставка.

"Не е вярно. На този въпрос ще отговорям оттук натам само в съда. Не искам да ме забъркват в неща, с които нямам нещо общо. Ще водя дела до дупка, закани се той, като настойчиво обясни, че това е "последно предупреждение" към медиите.

"Имам чисто съдебно минало, аз не съм подсъдим. Няма да позволя без доказателства някой да споменава и да ме обижда", категоричен бе той.

По думите му тече "някакво" разследване за частното енерго в Самоков, но той нямал нищо общо с него.

Александър Методиев обясни още, че знае и кой стои зад атаките срещу него: "Ярослав Мишев – осъждан е многократно за кражби побоища и дори опит за предумишлено убийство".

Новият депутат обаче не каза защо се опитват да го злепоставят, но зад въпросния Мишев седели други хора.

"Питайте го него, попитайте тези хора, които го накараха", настоя депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
4
 
30
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
Главните действащи лица в парламента са турци,руски евреи -комунисти,мними националисти-фашисти и ***. Време е да имаме само български парламент!
189
1
 
16
 
! Отговори
abfg преди 10 години
До persianЗатова и заради други работи ги свалихме герб моя.Ама това, че герб водили протурска политика трябвали да означава, че на случващото се в момента не трябва да се обръща внимание? Или викаш по-важно е да се концентрират всички усилия да накажем бойко и цветанов, а иначе положението в държавата квото ще да става, важното е бойко да бъде наказан. Това е не детинщина, а не знам какво.
188
2
 
29
 
! Отговори
Popai9 преди 10 години
Ех жалко , че бат Сали го нямаше досега в парламента! Такъв хубав председател на ДАНС би станало от него.Орешарски сигурно много го е яд.
187
0
 
26
 
! Отговори
Деян преди 10 години
Че какво им е на ромите? Ние работим, за да се издържаме, да си отгледаме, образоваме и възпитаме децата, а голяма част от тях ги осигуряват зорлем, за да вземат социални помощи и майчински. Ние нек' си кютаме. Има кой да ни харчи Социалните и здравни осигуровки. Може би този 'отруден човечец' има пред вид, че трябва да се налагат и ръководни постове в компаниите в България на роми, за да 'благоденстват'. Не се интегрира туй, що не ще да се интегрира. Справка как постъпиха във Франция с ромите.
186
1
 
26
 
! Отговори
guest преди 10 години
прав беше един мой приятел,че след години *** ще започнат да си правят закони в тяхна полза...просто страхотно
185
3
 
21
 
! Отговори
k преди 10 години
Толкова ли се свършиха ***, та най мазния *** сложиха, на куде е тръгнала таз държавица, мега зле, турци и *** и мошеници да ни управляват, тотално се сбърка работата, взимайте си децата и зад граница в гората, тука останаха само хора от махалата , УЖАССС
184
1
 
23
 
! Отговори
бамбуча преди 10 години
къде се пускат заявления за евтин ток, ако е до 30 лв/месец мога да предплатя за две зими?
183
1
 
18
 
! Отговори
Мартин преди 10 години
*** загубен ! Друго няма какво да кажа !
182
1
 
24
 
! Отговори
Някой преди 10 години
"..Бай ***, Бай ***...... е правителството в сянка." Някой да се сеща за тази песен?! Мирно решение а?!
181
15
 
4
 
! Отговори
Ззз преди 10 години
Главен гробар на ЕТ.Гроб.Бойко Бореца зам.гробар Цецо Ченгето
180
0
 
1
 
! Отговори
да, да преди 10 години
До daaavbox7/play:51c8af1d24
179
1
 
19
 
! Отговори
кръв преди 10 години
Левски:Не думи, дела трябват.-относно т.н. мирни протести.
178
0
 
19
 
! Отговори
мак преди 10 години
Първо те да си променят нагласата, че държавата им е длъжник, а те имат само права.
177
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не само ДПС и БСП са циганолюбци, не забравяйте, че ГЕРБ при управлението си доведе Софи Маринова да пее /да пищи/ в парламента, а след това и в Брюксел пред Европейската комисия, а Искрето или Цецка /не помня вече коя точно/ заяви, че може да е дошло времето държавата да има министър-ром. Изтървахме си държавата демографски, късно е за каквото и да било... Скоро ще са повече от нас... И това ще е краят на България.
176
3
 
3
 
! Отговори
Popai9 преди 10 години
Бат Сали Президент!Атака!Атака!
175
3
 
30
 
! Отговори
kkk преди 10 години
Проблемът не е, че си *** или черен, а че си мошенник, бат Сали ;) Ако щеш и бинбян бъди, но бъди честен и издигнал се чрез труд, а не с далавери и задкулисни услуги... *** и османците съвсем през просото я подкараха - явно вече работят за след периода, когато това парче земя, на което живеем, няма повече да се нарича България :|
174
9
 
6
 
! Отговори
Зз преди 10 години
Главен гробар на ЕТ.Гроб.Бойко Бореца зам.гробар Цецо Ченгето
173
0
 
8
 
! Отговори
Уха преди 10 години
До 188ако и белите хора бяхме с нагласата на *** - това щеше е истински протест
172
4
 
20
 
! Отговори
егати и депутату преди 10 години
Историята се повтаря. Когато Стамболов довежда Фердинанд в България за цар , изговаря прословутата фраза ,, ДАНО БЪЛГАРИТЕ МИ ПРОСТЯТ ЗА ТОВА КОЕТО НАПРАВИХ,, Дали и Сидеров ще иска прошка от БЪЛГАРИТЕ за това че състави това правителство.
171
0
 
13
 
! Отговори
Popai9 преди 10 години
До BURGAZLIAМного яка снимка.Искам *** да ходи с тази премяна в парламента за да му се радва целия свят.