Борисов избухна: 40 дни дебилност на управляващите

"Срам ме беше да гледам как чупят глави на интелигентни хора"
Обновена: 24 юли 2013 14:00 | 24 юли 2013 09:57,
568
Борисов избухна: 40 дни дебилност на управляващите
Бойко Борисов Снимка: архив, Reuters

„Четиридесет дни управляващите демонстрират дебилност”, заяви пред Нова телевизия бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Всеки, който не вижда това, което се случва последните 40 дни и явните коментари на посланиците, това си остава за негова сметка”, категоричен беше той.

От опита си на бивш главен секретар на МВР той коментира и реакцията на полицията през изминалата нощ. По думите му 40 дни протест изнервят и полицаите, и протестиращите.

Още по темата
„Беше ме срам да гледам как на толкова интелигентни хора им разбиваха главите, как бутат кофи за боклук, как барикадират парламента”, изреди той.

Борисов изрази възмущение от призива на шефа на парламента Михаил Миков депутатите да не ходят на работа днес.

„По криминален и недемократичен начин избраният за председател на парламента, отишъл по капаните в Белград и посред нощ казал да не ходят на работа. В парламентарна република не се съобщава на депутатите, че няма да ходят на работа, защото шефът им така е решил”, заяви Борисов.

Алтернативата е нови избори, отсече експремиерът. "Ако излязат и кажат дата за предсрочни избори, например октомври, убеден съм, че протестиращите ще се приберат вкъщи и ще имаме време да направим промени. Ние ще участваме дейно, ще успокоим държавата", допълни Борисов.

Тогава аз ще декларирам, че каквито и да са резултатите на следващите парламентарни избори, ще положа огромни усилия, защото после ако има и следващи, това вече е лудост", подчерта бившият премиер.

„Ако вътре в парламента има затворени хора, които посред нощ нямат работа там, нормално е вътрешният министър да търси вариант да ги изведе оттам. Не мога да се сърдя на полицията, че е направила опит да изведе депутатите. Мога обаче да ги упрекна, тези от тях, които – дано не е по команда, разбира се, ги видях адски агресивно да разбиват главите на хората и това е недопустимо“, коментира още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


568
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
423
2
 
5
 
! Отговори
Дан-55 преди 10 години
Всички говорят против олигарсите,тая кратуна не е ли един от тях,охранителни фирми,бънки,и какви ли не още глупости.Защо не се възмущаваш за щетите направени от младите и умни протестиращи.
422
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименИма ти..
421
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По-голям *** от този на снимката има ли?
420
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо Борисов не ходи на протестите? Защото там участват интелигентните.
419
3
 
8
 
! Отговори
titoti преди 10 години
Уважаеми господа от сайта,Моето мнение е, НЕ трийте неудобните Ви коментари и малко по-пеперливите мнения.А НЕ пускайте коментари написани на латиница. Та ние сме българи дявол да го вземе.ЕЗИК МОЙ- враг мой!Коментари които не са на кирилица ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ!!!!БЪЛГАРИН
418
6
 
27
 
! Отговори
??? преди 10 години
Кой говори за дебилност ???????????????
417
7
 
24
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Този не разбра ли, че включително и заради него и *** му управление са протестите!
416
1
 
6
 
! Отговори
уважаемиот BG Новини преди 10 години
Не се излагайте, не цензурирай те коментарите ни.ПХравите подбор.Това не е уважение към вашите читатели.Все пак има и интелигентни и възпитани , които не псуват, но мненията им не ви допадат.
415
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tozi ako se vurne na vlast se mestq na palatka pred parlamenta
414
7
 
10
 
! Отговори
boza преди 10 години
A predi tezi 40 dni , celi 4 godini debilnost . Goljam tarikat se izvudi . Kradeca vika -druzhte kradeca.
413
6
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
И Борисов не е цвете за мирисане. Няма значение кой е на власт - управляват ни по един и същи начин. Каквато и нация да бяхме, народа нямаше да издържат на това ограбване.
412
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
69 години дебилност нa комунистите ! ! !
411
22
 
35
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Тая Тиква ако го изберете пак верно ще избухне!Този трябва да бъде разследван за поръчителство на снощните провокации,затова те снощи отказаха да бъдат изведени заедно с другите депутати!!!
410
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
пишете на кирилица бе неграмотници
409
3
 
3
 
! Отговори
slaveia преди 10 години
Tuk vsickii ste .....Iavno tozi sait e ..........pluvalnik!Ne se pruskaite:)))) da be se udavite v sobstvenite plunki.....Nishto gradivno i obektivno:)))))))))Smeshno e!Ha!
408
20
 
34
 
! Отговори
СБОГОМ преди 10 години
Сбогом, Боко! Всички сериозни и мислещи българи не искат да те видят и чуят, защото *** не могат да дават диагнози. А за дейно участие в успокояването на държавата е достатъчно да съберете багажа си и право в сцз!
407
19
 
32
 
! Отговори
кажи преди 10 години
Тоа суек па ли изпалзе от дупката?Тоя ли че е алтернативата?Малеий ...
406
43
 
31
 
! Отговори
kkkk преди 10 години
Само ГЕРБ!!!
405
26
 
32
 
! Отговори
капибара преди 10 години
О С Т А В К А ! ! !
404
15
 
33
 
! Отговори
смех,смех преди 10 години
снимката на ББ ми напомни един стар виц-...Че си мой,мой си,че си мек,мек си,ама откъде извади тоя тъжен поглед..."...)))