Какво пък толкова се умориха в НС, мае се Борисов

Тайната на тена му: Спортувам гол до кръста и се пека!
Обновена: 26 юли 2013 14:02 | 26 юли 2013 11:26,
270
Какво пък толкова се умориха в НС, мае се Борисов
Бойко Борисов Снимка: Impact Press Group

В истински цирк се превърна изказване на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента. Борисов излезе от стаята на парламентарната си група и попадна под журналиститечска обсада заедно с колегата си – зам.-председателя на ГЕРБ Красимир Велчев. Двамата направиха разходка из кулоарите, следвани по петите. Темите се въртяха основно около това има ли тен Борисов или по-скоро е естествено мургав, трябва ли да покаже разликата си и откъде да си купи диня.

По темите от пленарната зала Борисов не беше многословен. Той не коментира въпроса, който постави Татяна Буруджиева от левицата, а именно трябва ли Цецка Цачева също да си подаде оставката заради скандала с тефтерчето на Филип Златанов.

По-рано днес депутатите прекратиха пълномощията на Искра Фидосова като народен представител, след като тя реши да напусне Народното събрание заради скандала с тефтерчето.

Още по темата
Призивите за оставка на правителството от страна на председателя на ГЕРБ продължиха и днес. Според Борисов това е единственият начин ситуацията да се нормализира. Той не коментира дали партията му ще излъчи свои представители в парламентарните комисии и дали ще предложи зам.-председател на НС. Обстановката ще се нормализира, след като си подадат оставката и се направят предсрочни избори, всички това го знаят, отсече Борисов.

Темата премина и през отпуската на депутатите, която ще се гласува днес. Лидерът на ГЕРБ отново беше категоричен, че не трябва да има ваканция за депутатите. Днес народните представители от ГЕРБ отново се заканиха, че ще гласуват против.

Аз не знам от какво толкова се умориха, ядоса се Борисов. По негови думи депутатите трябва да разгледат Изборния кодекс през август, а не да излизат във ваканция.

При споменаването на отпуска темата моментално се върна върху въпроса естествен ли е загарът на Борисов. 

След като ГЕРБ бойкотираха парламента известно време, вчера те се появиха в пленарната зала заради актуализацията на бюджета, а тенът на Борисов веднага беше забелязан от политическите му опоненти и стана тема на обсъждане.

Разликата ли да покаже, намеси се зам.-председателят на ГЕРБ Красимир Велчев. До показване на разлика поне не се стигна. Борисов обаче призна, че не целият му загар е по наследство – лидерът на ГЕРБ хващал загар и на корта. По час и половина на ден спортувам на слънце или играя футбол или бия Краси Велчев на тенис на слънце, играя гол до кръста и се пека, разказа Борисов тайната на загара си.

След спортните обяснения лидерът на ГЕРБ се насочи към тоалетната, по пътя го последваха и журналистите.

Вие защо не висите пред другите стаи, обърна се към тях Борисов. Част от представителите на медиите тръгнаха и по стълбите към двете нули. Заповядайте, иронично подметна Борисов.

Като не се обръсна, 3 дена пишат вестниците, че не съм се обръснал. Добре, извинявайте, вие не ходите ли до тоалетна, вие не сте ли хора, поне Краси уважете, опита се Борисов да ръзпръсне насъбралите се журналисти. Той отговори обаче и на един задаван от вчера въпрос, а именно къде е зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Има дела и трябва да се подготви, лаконичен бе Борисов.

След излизането си от тоалетната Борисов тръгна към парламентарния стол. По пътя срещна една от секретарките на НС, която носеше диня, и обясни, че и той иска плод. В крайна сметка обаче се отказа и се насочи към парламентарното кафе, където се поспря при Владислав Горанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ко да прай човека като го преследват журналистите чак в ***. Освен да даде интервю на някоя напориста журналистка докато пикае.... И без това записите как пикае в *** станаха обществено достояние и тайни няма. Може би журналистките живи се интересуват от големината на инструмента му щото само от звукозапис това не можа да се разбере.
170
13
 
7
 
! Отговори
Гълъб преди 10 години
За или против лятна ваканция за депутатите:За +Против -
169
3
 
3
 
! Отговори
съмнение преди 10 години
Интересна работа като видите статия за оня *** О..пишете и плюете,когато пишат за Борисов същата работа,не става ясно какво искате,може би трябва първо да пораснете и тогава да правите оценки на останалите и един съвет пишете на бг и не бъркайте ЯСНО с ЯСТНО, това е елементарно:)
168
6
 
13
 
! Отговори
ho ho преди 10 години
никаква отпуска, трябва да работят, държавата да оправят, няма значение дали го казва Боко, Чоко или друг, щом се жертват за народа /според техните думи/ могат да изкарат и без почивка, и аз няма да почивам щото няма пари
167
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
boiko ti si istinski balgarin samo ti misli6 za balgariq
166
1
 
7
 
! Отговори
t0read0r преди 10 години
До 1948да, затова целия този цирк, нямат друг коз освен размирици. и всичко защото станишев нещо го е загазил. представете си срещу герб да имаше истинска, друдно манипулириема опозиция. боко вече да е в затвора. но тройната и те изцапани.
165
6
 
9
 
! Отговори
BAREKOV преди 10 години
ABE EII....NAGAL PALQ4O....DVA MESECA SPA KATO LALUGER....RAZBIRA SE 4E NE MOJE6 DA RAZBERE6....TO TRQBVA I MALKO SIVO VE6TESTVO ZA TOVA,TVOETO PROSTO NE E DOSTATA4NO
164
1
 
6
 
! Отговори
240 PARAZITE преди 10 години
240 PARAZITA NE LI E MNOGO NA TAZI MALKA I BEDNA DYRJAVICA...PITAM,PONEJE E MNOGO PROST PO PRIRODA BYLGARINA..ZA KAKVO PROTESTIRAT,STANA LI QSTNO???
163
9
 
22
 
! Отговори
1948 преди 10 години
Герб предсрочно се отказаха от властта.Герб, отказаха да дават пресконференция след изборите.Герб върнаха мандата за съставяне на правителство без дори и да се опитат да съставят такова. На всички е ясно защо?Герб не участват в новото правителство, защото нито една партия в Народното събрание не желае да има нещо общо с Герб.Герб се разпада през очите ни като партия и много хора от висшето и ръководство са клиенти на Прокуратурата с дебели дела!
162
5
 
23
 
! Отговори
Отговор преди 10 години
Боце, нема как да знаеш, като не ходиш на работа!
161
7
 
21
 
! Отговори
СиДянков преди 10 години
NOрешарски е видно, че е на конци, но баце Буда е най-големият *** политик !!!!
160
6
 
18
 
! Отговори
Mister X преди 10 години
Един ден Бойко си гризе ноктите в парламента. Негов колега го вижда и го пита: - Абе, Боко, що си гризеш ноктите като малко дете? - Абе, пу - (плюе, това което е изгризал ) - чудя се, пу, това под ноктите ми дали е кал, пу, или са лай..а. - Я дай аз да опитам! Вторият опитва и казва: - Това са лай..а, бе брато! - Абе и аз така си мислех, щото иначе от де тая кал в гъ..а ми. . .
159
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
оРЕШАРСКИ Е ПИЧ
158
7
 
21
 
! Отговори
КИКИ преди 10 години
Тоя БОРСУК НАЛИ ИМА ВИСОКО КРЪВНО КАК СЕ ПЕЧЕ НА СЛЪНЦЕ ПАК ЩЕ ГО ВДИГНЕ.
157
7
 
18
 
! Отговори
Дръндер преди 10 години
Ауууу поредната просташка забележка на Ботиквата превърната в новина. Ай Ботикво молим ти се отърви ни от твоята ясна мисъл молим ти се!
156
9
 
17
 
! Отговори
коко преди 10 години
ПРОСТАКА БОЙКО БОРИСОВ Е НЕПОБЕДИМ.
155
8
 
17
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
Бойко не се е презорил от работа (както и депутатите от ГЕРБ) и даже е направил тен , но другите депутати трябва да работят без отпуск за да му е кеф.
154
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Внася колорит!Е сега вече започва истинската седенка с лафчета и заигравки, шеги и закачки, тъй като сериозни проблеми нямаме!Тенът оранжавее-тиквен тен от солариум!
153
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тена му е тъмен , също като миналото му - ТЪМНО !
152
2
 
3
 
! Отговори
24g. преди 10 години
До Аз съм mmmmmи пак за твое сведение това не е Света Неделя не е въстание а е атентат срещу управляващият елит + цар Борис III