Над 370 хиляди си искат Орешарски за премиер

Контрапротестите не спират, но и #ДАНСwithme също
320
Над 370 хиляди си искат Орешарски за премиер
Снимка: БТА

Около сто души се събраха на контрапротест в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски пред пилоните на НДК.

Те отново настояха кабинетът да изкара целия си мандат. Протестиращите са събрали 377 431 подписа в подкрепа на правителството и 47 144 - за оставката на президента Росен Плевнелиев. Те обявиха, че двете подписки ще бъдат внесени до края на септември.

Още по темата

Поддръжниците на кабинета обявиха още, че имат покана за съвместни протести от свои съмишленици в Троян, Гоце Делчев, Кърджали, Габрово и Враца и ще откликнат на поканата.

"Крайно време е да престанем да се мразим", призоваха на митинга.

Стана ясно, че от общината не са издавали забранителна заповед за контрапротеста (както вчера обявиха участници в него), припомня БТА.

Вчера поддръжниците на правителството не викаха и не скандираха, а само събираха подписка в подкрепа на кабинета. Готвят се да подготвят и подписка с искане за оставката на столичния градоначалник Йорданка Фандъкова.

Утре привържениците на кабинета Орешарски ще се съберат отново на същото място, но не по обяд, както днес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
8
 
10
 
! Отговори
smash the red преди 10 години
Контрапротест до пълно слънчасване!
186
8
 
20
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
Лошо,много лошо другари и другарки! Тези подписи са капка в морето от 7 милиона народ!Освен това са невалидни,защото едни и същи хора се подписват по 100 пъти и ще се прави графологична експертиза !Изловени сте!Не се отучихте да не лъжите ! И най важното е,че,като дадете тези мръсни раздърпани тетрадки другаря Станишев за да не ви обиди ще си обърше д*пето с тях но няма да му е конфортно.Те само за това стават.За друго не вършат работа.Дерзайте!
185
4
 
16
 
! Отговори
до комуниста 77 преди 10 години
Деде,ми ти нямаш уважение към "светинята"си ,бе!Туй,Бузлуджа-та се пише с главна буква.Ако *** са лъжливи и неграмотни,то вие,***, сте бетер тях.И вие ще ми управлявате съвременна България.Хайде,марш!
184
5
 
18
 
! Отговори
Ха ха преди 10 години
Всеки от 100-те се подписва по 3800 пъти - бройката излиза!
183
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най вероятно като ходят всеки ден и се разписват всеки път под различна самоличност, затова са толкова много подписите им , и ходят там с некролози в джоба си ,или най-малкото ,наблизо стоят няколко линейки.
182
6
 
14
 
! Отговори
Проданов преди 10 години
Като ги гледам 50-100 човека нма ден- как ги докараха 380 000 !
181
6
 
17
 
! Отговори
Чакащ преди 10 години
До края на септември подписите е възможно да станат 17 милиона за Орешарски и 12 милиона срещу Плевнелиев! В областта на жонгльорството с цифри червената партия е извън всякаква конкуренция.Сигурно ще стане известно и за тайни телефонни разговори на Бойко с американския президент,британския и израелския премиери за дестабилизация и други световни конспирации.Апропо, брат му на Бойко ръководел таен ескадрон на смъртта за физическата ликвидация на червени функционери!Много неща ще излязат!
180
4
 
4
 
! Отговори
england преди 10 години
kolko po dibre unrat tezi komunisti tolkova po dobre
179
4
 
7
 
! Отговори
уса преди 10 години
Да не излизат много по слънцето че може да се разредят бабите и дядовците да не се клонират ?!?Ужаст някой хора още не са се научели да броят позволяват си да смятат да използват действия като :умножение и деление а в заключение на всичко това ние сме им осставили да управляват държавата .УЖАС
178
1
 
12
 
! Отговори
......... преди 10 години
До ВанкоНякои от тях въобще не са с промити мозъци,като Шамара например,той много добре знае защо го прави.Като имаш предвид,че с адаша ти бяха много гъсти....
177
8
 
18
 
! Отговори
Ванко преди 10 години
Над 370 000 промити мозъци.
176
8
 
24
 
! Отговори
георги преди 10 години
Тези комунисти кого заблуждават?Основните им фенове са *** и пенсионерите над 70г.Аз лично не познавам човек под 50г гласувал за бсп.Много е лесно да излъжеш склерозирал пенсионер и крадлив и мързелив ***.Във фирмата в ,която работя има едно *** на 30г с 5 деца.В петък идва на работа с тениска -коалиция за България.Питам го:*** от къде я имаш тази тениска?А бате Георги идваха в махалата бсп-то,да са подписвами.Казаха че ши ни дават въглища и ша правят къщата законна.
175
5
 
27
 
! Отговори
150хил.или 10 хил.? преди 10 години
Защо БСП не си признаят,как събират подписи за Орешковото правителство и участници на Бузлуджа? От соц.работник знам,че събират пенсионерите от старческите домове с рейсове,а те горките са доволни,че отиват на екскурзия и кебапчета.Голям електорат,голям смях!Всичко при тези престъпници е фалшиво.Дано по-скоро ги изринем в името на децата ни.
174
4
 
13
 
! Отговори
alen.shakirov преди 10 години
Вземете тия избори да ги проведете сега,че ако ги оставите за май,избирателите Ви ще се стопът,като Айзберг в АВСТРАЛИЯ,ще се стопът на половина.
173
4
 
3
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
До ДoбрякТи не разбра ли че не съм привърженик на предното правителство?
172
3
 
14
 
! Отговори
dani преди 10 години
До vargНаркоман си ти! Освен това си или безумно ***, или безумно сляп, за да не видиш какво става в държавата! Комунист долен! Турчин! Откъде знаеш кой ме е отгледал, бе? Айде отивай там с тези 300 хиляди пенсионера! Откъде им идват парите за пенсии според теб, бе? Комунист мръсен! ***!
171
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименЯвно не четете правилно. Точно този,който се е подписал няколко пъти е провокатор.
170
2
 
7
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
До ДoбрякБе ти не разбра ли че няма връщане назад,както няма да се върне и младоста на тия горе на снимката!!!
169
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нека излязат тези 370 000, които подкрепят правителството. Вижте простата аритметика: Зад стотината протестиращи пред НДК стоят тези 370 000 или зад един от тях стоя 3700 души, но ако зад тези от площад Независимост стоят дори 370, то минималнато цифра от 10 000 умножена по 370 дава 3 700 000 хиляди, което си е 75% от България. А ако прибавим и присъствието на Мишо Шамара се вижда докъде са стигнали в падението Станишевци - да ползват за водач човек, който се подигра на българския флаг. Позор!!!
168
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ДoбрякВсякакви избори бих одобрил, стига да са ЧЕСТНИ ! Бих одобрил всяко едно правителство, което е способно да подобри състоянието на хората ! Защото ЧЕСТНИ ИЗБОРИ значи ЧЕСТНИ ИЗБОРИ, ХОРАТА ИЗБИРАТ ! А не като сегашното , дошло на власт със същите нечестни похвати преди изборите, прегърнали се с мафията и национализма, и най-важното - доказали вече няколко пъти че освен грабежи и беднотия, друго не може да сътворите !