Над 370 хиляди си искат Орешарски за премиер

Контрапротестите не спират, но и #ДАНСwithme също
320
Над 370 хиляди си искат Орешарски за премиер
Снимка: БТА

Около сто души се събраха на контрапротест в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски пред пилоните на НДК.

Те отново настояха кабинетът да изкара целия си мандат. Протестиращите са събрали 377 431 подписа в подкрепа на правителството и 47 144 - за оставката на президента Росен Плевнелиев. Те обявиха, че двете подписки ще бъдат внесени до края на септември.

Още по темата

Поддръжниците на кабинета обявиха още, че имат покана за съвместни протести от свои съмишленици в Троян, Гоце Делчев, Кърджали, Габрово и Враца и ще откликнат на поканата.

"Крайно време е да престанем да се мразим", призоваха на митинга.

Стана ясно, че от общината не са издавали забранителна заповед за контрапротеста (както вчера обявиха участници в него), припомня БТА.

Вчера поддръжниците на правителството не викаха и не скандираха, а само събираха подписка в подкрепа на кабинета. Готвят се да подготвят и подписка с искане за оставката на столичния градоначалник Йорданка Фандъкова.

Утре привържениците на кабинета Орешарски ще се съберат отново на същото място, но не по обяд, както днес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
0
 
3
 
! Отговори
$?! преди 10 години
Одисей, що не вземеш да се кандидатираш за кмет/президент щом си такъв капацитет или си от шушумигите, които предпочитат да гледат отстрани и остроумничат във форумите? Ще събереш поне няколко гласа, единият от които ще е твой..
146
8
 
8
 
! Отговори
Край на дебатите преди 10 години
Харесвам си правителството и затова гласувах на изборите.Не желая власт за ГЕРБ, измислени партии, реформатори, олигарсите на Плевньо, партии от архивите на демокрацията и разни обичащи соросчета.На следващите избори гласувайте и се сърдете на себе си, а не на избраните от болшинството.
145
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хохохо, имали покана за гастроли и в провинциятрюа - това явно е циркаджийската трупа на *** - да си свършат поръчката през август, после Масларова ще ги води на море през октомври.
144
3
 
4
 
! Отговори
МЕСТАН преди 10 години
ТАЯ РУСАТА С БАИРЯКА ИМА МАЗЕН КУРБАН КАКТО КАЗВАМЕ НИЕ НА ТАКИВА ДА ИДВА ПРИ НАС В ДПС СТЕ РАБОТИ НА ТРИ ПИСКУЛА И СТЕ ВИДИ ХАИР
143
6
 
5
 
! Отговори
Варна у! преди 10 години
Тоя ЗЪЛ, дето развива теориите на станишев, най-вероятно е самият той или гоцето или доана или местана. Няма кой да е друг...
142
3
 
9
 
! Отговори
GGG преди 10 години
На мен вече хич ми не дреме кой ще управлява.Всички се изредиха,и при всички бяхме най-бедните в ЕС. Въпросът е в това,че трябва да има едно гражданско общество,което да излиза всеки път на протести,когато политиците започнат да си правят тъпотиите.А Бсп то почна да си прави каквото пожелае.Имало пари за увеличение на майичинските,ама в същото време нямало пари в хазната и трябвало заем да се тегли.Искаха референдум за Белене,ама като го загубиха пак тръгват да го правят.
141
6
 
6
 
! Отговори
$?! преди 10 години
Да ви*на новите проекти и повърхностните разсъждения! Само, за да ви е гадно ще гласувам за бсп или комунистите на следващите избори.. Иначе политика мен не ме интересува повече, отколкото лицето на Марс!
140
4
 
10
 
! Отговори
Karabas Barabas преди 10 години
Добре де, 370000 го искат, а останалите до 7000000?
139
4
 
7
 
! Отговори
червени склерози преди 10 години
На снимката вероятно са подбрани най-младите привърженици на БСП и Олигархски!
138
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бе на кой му дреме за тия фалшиви подписи?! *** и смешниците.
137
1
 
2
 
! Отговори
До shopът преди 10 години
Аз пък мисля, че ти си манипулиран, доста успешно при това! Мозъчето ти е така сериозно облъчено, че шанса да се събудиш е минимален...
136
0
 
5
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
До ЗълУслужливо заобикаляш въпроса за ВНС.
135
2
 
4
 
! Отговори
КЕРЕСТИЯ преди 10 години
Е И МЕЖДУ ТИЯ ИМА ВСЕ ОШТЕ БАБИ СТАВАШТИ ЗА ;ДРАНЕ; ХЕЛЕ ТАЯ РУСАТА С БАИРЯКА
134
1
 
7
 
! Отговори
louche преди 10 години
НЕ ВИ ЛИ СТАНА ЯСНО, ЧЕ КОМПЛЕКСАРА "ЗЪЛ" ГО Е СТРАХ, ЧЕ ПОВТОРЯТ ЛИ СЕ ИЗБОРИТЕ, ПАРТИЯТА, КОЯТО ПОДКРЕПЯ ЩЕ ПАДНЕ ?! АКО ТРЯБВА 5Х ЩЕ ПЛАЩАМЕ ПО 20 МЛН. ... ПО-ДОБРЕ ТАКА, ОТ ТОВА ПЛАТЕНИ БАСТУНИ НА БУЗЛУДЖА, КОИТО ДА ОПРЕДЕЛЯТ ЖИВОТА НА РАБОТОСПОСОБНОТО НАСЕЛЕНИЕ И ОТКРАДНИТЕ МИЛИАРДИ! И ЗЪЛ-Е ... НЕ СЪМ ГЕРБЕР, НЕ СЕ МЪЧИ!И АКО ТОЛКОВА СИ УБЕДЕН И ОТВОРЕН В ИЗКАЗА СИ - НЕ ГО ПРАВИ ПО ИНТЕРНЕТ, ЕЙ, ЗАСТАНИ ДО ШАМАРЧЕТО, ЛИКА-ПРИЛИКА, ДА СИ ИЗЯДЕТЕ ТУПАНИКА ДВАМЦАТА ТАМЪН.
133
1
 
6
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
До ЗълНови избори трябват, по много причини и България се нуждае наистина от дълбоки и фундаментални реформи, които трябва да започнат с избиране на Велико Народно Събрание.
132
0
 
3
 
! Отговори
Jolly Roger преди 10 години
Varg. Информация от всички точки на планетата достига до всеки който има компютър или сносен телефон. Стига да знае къде да чете.
131
0
 
4
 
! Отговори
Jolly Roger преди 10 години
Varg. Информация от всички точки на планетата достига до всеки който има компютър или сносен телефон. Стига да знае къде да чете.
130
0
 
3
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
До Зъл Бях сигурен, че и ти ще плеснеш велика глупост, че съм гербер.Нищо подобно, много си далеч от истината.А ти с фанатичната си подкрепа за това марионетно правителство, няма как да не си помисля, че си рожба на БСП. А аз не съм спестил критики за нищо на никоя партия в България.
129
2
 
3
 
! Отговори
$?! преди 10 години
Ей, недоволните, не можахте ли с ограаничените си интеуекти да проумеете до сега, че всички политически сили са горе долу еднакви и ви употребяват като гъзпапир? Също това, че една коренна промяна на системата ще доведе до фантастична криза и найвероятно точно вие смелчаци ще изгорите найлошо??
128
5
 
6
 
! Отговори
Shop преди 10 години
До зълИзборите бяха манипулирани. Това всички го видяха. А БСП е на власт, благодарение на партии с противоположна на тяхната идеология. Може би мислиш, че си особено оригинален, но всъщност си едно досадно *** аки...