Сидеров към Плевнелиев: Ела, че ще те питам и други неща!

Националистът настоява президентът да се яви в "Антимафия"
279
Сидеров към Плевнелиев: Ела, че ще те питам и други неща!
Волен Сидеров. Снимка: Булфото

Според лидера на "Атака" Волен Сидеров, който оглавява парламентарната комисия "Антимафия", отказът на президента Росен Плевнелиев да дойде на заседание на комисията заради случая с тефтерчето на Филип Златанов означава, че той не се съобразява с институциите.

"Много говорят за това как институциите трябва да се уважават, а всъщност не ги уважават", коментира националистът.

Още по темата
Припомняме, че една от преписките, по които в тефтерчето Златанов си е водил записки как да се процедира, е тази срещу президента Росен Плевнелиев.

"Не става дума за преследване или репресия спрямо някой, това е парламентарна комисия, всеки, който е поканен, трябва да се отзове. А иначе щом самият президент не уважава институциите, какво остава за другите", настоя Сидеров.

Според него Плевнелиев не проявява мащабно държавническо поведение.

"Той смята, че разиграваме враждебност към него. Това че му зададох остри въпроси на КСНС, не значи, че не трябва да си задаваме въпроси. Искам още въпроси да му задам, да се изясни има ли няма ли връзки с олигархични кръгове", уточни Сидеров.

По думите му, ако Плевнелиев наложи вето върху актуализацията на бюджета, това ще е вид заяждане, а не държавническо поведение.

"Актуализацията е техническа, а не философска, има януари плащане, трябва да се направи така, че резервът да не падне", добави националистът.

Изборите 2 в 1 не са удачен вариант, коментира още той.

"Би трябвало да са отделно. С харчовете не трябва да се спекулира, за демокрацията цена няма. Евроизборите са различен тип, национална листа, а парламентарните избори трябва да са отделен акт", мотивира се Волен Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
10
 
12
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
Що да не може Сидеров да бъдел еди си какъв - може, може - хора са гласували за него.
165
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не може този човек да е председател на каквато и да е комисия. Отдавна трябваще да му бъде снет имунитета и да бъде съден по бързата процедура.
164
6
 
30
 
! Отговори
Nasko преди 10 години
Г-н Сидеров,Не те знам Ти специално каква институия си, който с лъжите си дотегна на всеки, но само бих те попитал ***, когато блъскаше полицая пред НС, ти с какво Уважение към институциите си ТИ ???Защо не бях аз на негово място, за да те смачкам *** мръсно да те питам, как ще посягаш на ПОЛИЦАЙ , изпълняващ служебните си задължения?***!!
163
18
 
10
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Невъзможно е народ потънал до гуша в еврейското робство, по касапско от турското - за две десетилетия намаляхме с 1/3, да пише тези форуми. Да нарича единственият български политик и по раса и по политическа платформа болен ***. Това е еврейската пропагандна машина, познава се по думите, по свирепоста си и абсурдната, небългарска бездуховност.
162
7
 
33
 
! Отговори
emigrant преди 10 години
Ефенди , Боленчо , с масата на главата си по-симпатичен ! След месец ще ти се наложи с каска да се движиш и спиш !
161
12
 
38
 
! Отговори
идиот преди 10 години
Сидеров е не само ***, ами мръсен, долен, гаден ***, влечугоо и ***.
160
8
 
27
 
! Отговори
joro преди 10 години
Болен човек
159
4
 
27
 
! Отговори
оргия преди 10 години
Хайде стига пита вече БЕ .За какво получаваш заплата да питаш ли или да работиш ?!?Също като *** голям го Вадиш ама мек давай вече с доказателствата и всеки му според заслугите у затвора от кога чакаме някой да попадне :)голям залък *** голяма дума не казвай
158
7
 
25
 
! Отговори
клоунада преди 10 години
Абе,мило ти на среща ли го каниш?:)Ще се пукна от смях,скача от тема в тема и се мисли за актуален,но ще останеш като бюджета с гоооляма въпросителна:)
157
6
 
33
 
! Отговори
фес преди 10 години
-------------- Л И Ц Е М Е Р ---------------------
156
1
 
2
 
! Отговори
Dimitrov преди 10 години
До 179 :Мене тука няма как ,ама ти с твоя наивен акъл че го ядеш още с години "сурав и курав"!
155
7
 
39
 
! Отговори
Пъзел преди 10 години
Сидер Ага, я ти излез и ела да те питаме ние БЪЛГАРИТЕ, защо турци управляват БЪЛГАРИЯ?!?!?!
154
11
 
42
 
! Отговори
ВВС преди 10 години
На този"политически ***',са му "дали",комисия Антимафия",която трябва да се''бори" с мафиоти и олигарси!Вместо това,тоя злобен,честолюбив и отмъстителен ,човечец,се рови в някакво тефтерче,за да скалъпи някаква поредна провокация срещу президента Плевналиев.По лошото е,че му се разрешава да "разиграва" институциите с грубите си хулигански прояви!
153
9
 
21
 
! Отговори
Dimitrov - Bulgaria преди 10 години
..................простото си е просто - вари го, печи го ,все иска мутри и олигарси (с офшорки като Плевнелиев) да го ши*ат !.............Димитров, така ли ви учат във Франция, или там по-далече от фелацио не стигате? А и май ши*аният си ти. Как забрави кой е Сидеров - единственият гл. редактор на "Демокрация" със средно образование и пресаташе на "Мултигруп". Айде нема нужда!
152
6
 
19
 
! Отговори
40-те разбойници преди 10 години
КОЛЕГИ, НЕЩО ВИ Е КЪСА ПАМЕТТА. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЧОВЕКА НА СНИМКАТА НИЕ, БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ РАЗБРАХМЕ КАКВО Е "ЗАПИС НА ЗАПОВЕД". ПРИПОМНЯМ: Голяма част от народните представители и тези, които бяха кандидати за народни представители, имат подписани такива документи, с които се ангажират със 150 000 евро, не към Атака", а към фирми, регистрирани на Сейшелските острови.Те се водят на имената на вуйчовците на жената на Сидеров Капка, единият от които към есента на 2009 г. е покойник".
151
38
 
18
 
! Отговори
Dimitrov - France преди 10 години
Към тия дето усмиват Сидеров - не той ,а вие сте изперкали ! Той се старае от години да ви овори очите ,но простото си е просто - вари го, печи го ,все иска мутри и олигарси (с офшорки като Плевнелиев) да го *** !
150
15
 
31
 
! Отговори
Ali Baba преди 10 години
Този пак е забравил да си вземе хапчетата
149
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волене,аз те питам защо българите са отвън на площада,а турците които ти толкова критикуваше и тормозеше са вътре в парламента..... Застани на трибуната и кажи може ли в Гърция да стане това....
148
26
 
22
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Сидеров,Президента Плевнелиев за какъв се смята! България е Парламентарна Република, не е Президентска. Да го доведат с конвой в НС пред депутатите щом като не иска доброволно. Президента не е над Нродното събрание. Нека прочете конституцията и да започне да я спазва.
147
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ехоо, Сидер ефенди защо не викнеш Пеевски в твоята комисия. Нима не следва да получим отговори от този "грамотен" юрист за натрупаното несметно богатство още в крехката му тинейджърска възраст. Нима той не следва да отговори как се осъществява в българските земи "американската мечта". Айде Сидер ага като си почнал давай подред след Плевнелиев и коалиционния ти партньор Пеевски да дойде да го питаме за "други" неща. Продажник евтин си ти и евтин циркаджия!!