Сидеров към Плевнелиев: Ела, че ще те питам и други неща!

Националистът настоява президентът да се яви в "Антимафия"
279
Сидеров към Плевнелиев: Ела, че ще те питам и други неща!
Волен Сидеров. Снимка: Булфото

Според лидера на "Атака" Волен Сидеров, който оглавява парламентарната комисия "Антимафия", отказът на президента Росен Плевнелиев да дойде на заседание на комисията заради случая с тефтерчето на Филип Златанов означава, че той не се съобразява с институциите.

"Много говорят за това как институциите трябва да се уважават, а всъщност не ги уважават", коментира националистът.

Още по темата
Припомняме, че една от преписките, по които в тефтерчето Златанов си е водил записки как да се процедира, е тази срещу президента Росен Плевнелиев.

"Не става дума за преследване или репресия спрямо някой, това е парламентарна комисия, всеки, който е поканен, трябва да се отзове. А иначе щом самият президент не уважава институциите, какво остава за другите", настоя Сидеров.

Според него Плевнелиев не проявява мащабно държавническо поведение.

"Той смята, че разиграваме враждебност към него. Това че му зададох остри въпроси на КСНС, не значи, че не трябва да си задаваме въпроси. Искам още въпроси да му задам, да се изясни има ли няма ли връзки с олигархични кръгове", уточни Сидеров.

По думите му, ако Плевнелиев наложи вето върху актуализацията на бюджета, това ще е вид заяждане, а не държавническо поведение.

"Актуализацията е техническа, а не философска, има януари плащане, трябва да се направи така, че резервът да не падне", добави националистът.

Изборите 2 в 1 не са удачен вариант, коментира още той.

"Би трябвало да са отделно. С харчовете не трябва да се спекулира, за демокрацията цена няма. Евроизборите са различен тип, национална листа, а парламентарните избори трябва да са отделен акт", мотивира се Волен Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе сега.., след като дпс и атака са коалициони партньори, сега вече религиозни екстремисти ли да ги наричаме??? Защото нали дпс-то казваше че атака били десни екстремисти пък атака казваше че дпс-то били етно религиозни,.???-Бял автобус ме преследва в живота и ??.,,,,, ОСТАВКА
105
11
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Луд, луд и много злобен! Вижте му хубаво лицето на това застаряващо коце!
104
10
 
7
 
! Отговори
Bluf преди 10 години
А какво показа поведението на Волен при президента? Уважение едва ли, малко става смешен вече
103
9
 
13
 
! Отговори
6 преди 10 години
Време е президента да разпусне народното събрание и всеки да си отиде на мястото. БСП в гората, ДПС в Турция а Мандела в Карлуково.
102
14
 
13
 
! Отговори
Патилaнец преди 10 години
Волене,ти хубаво искаш да го питаш но как мислиш след като знае омърсения си *** Плевнъо Офшорския дали ще се яви ? Трябва само под конвой да го докараш след като бъде арестуван ! И това ще стане скоро ! Волене докарай милионера офшорския с десетки източени милиони от Държавния бюджет ! И после му смажи главата като на змия която отрови България !
101
4
 
10
 
! Отговори
-- преди 10 години
Волен , с това нещо ,вече ще оплете конците съвсем и може да му приключи всичко
100
10
 
15
 
! Отговори
Виирджиния преди 10 години
До116Нищо чудно, за всички е ясно, че ГРОБ организират протестите и контролират медиите.
99
2
 
2
 
! Отговори
Виирджиния преди 10 години
До 122Аз не разбирам съвсем твоя пост. Кот са тези "вие"?
98
12
 
11
 
! Отговори
вилхелм преди 10 години
Махнаха ми коментара, защото написах истината и пак ще я напиша - ВОЛЕН Е ЕДИНСТВЕНИЯ ЧОВЕК В УПРАВЛЕНИЕТО, КОЙТО КАЗВА ИСТИНАТА. САМО ЧЕ НА ВАС НЕ ВИ Е ИЗГОДНА ИСТИНАТА, А ТОВА, КОЕТО ЛАЯТЕ ОТ МЕДИИТЕ! КОЛКОТО ДО ПЛЕВНЕЛИЕВ - ТОВА Е БОЛОНКАТА НА ПАШАТА И БОКО. ТЕ ГО ОСТАВИХА ДА СИ ИЗНЕСЕ ПАРИТЕ, А ТОЙ СЕГА ИМ СЕ ОТПЛАЩА!
97
4
 
6
 
! Отговори
А ти Вирджиния преди 10 години
Не определяй хората като като от ГРОБ и тем подобни.Хората не са само от партии,те са хора.Но като ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРИЯ,все още се учудвам на наглостта ви да определяте всички като от ГЕРБ.Така и ви отърва,да ОБВИНЯВАТЕ ДРУГИТЕ ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ 69 ГОДИШНИ ГРЕХОВЕ.Всички ще ни ядат червеи,по-дебелите-повече.Но Историята няма да забрави злините ви и няма да ви прости.Милиони прокудени българи,само с *** ще си и останете,имате еднакъв умствен багаж.Оставам ОМРАЗАТА ЗА ВАС,ТЯ СЕ И ВАШЕ ВЕРУЮ.
96
3
 
5
 
! Отговори
Kovacha преди 10 години
E SEGA DA DOIDE NA PANGARA PLEVNJATA , CHE DA VIDIME KAKVO SHTE KAZHE TOZI PILLOW SQUEEZER , KAK TAKA NA TAZI VAZRAST E I DEMOKRAT I PARALIJA , S KAKVO E PO-DOBAR OT NAS , ISKAM DA SE NAUCHA, CHE POVECHE NASHI GRAZHDANI DA SA S TAZI DOBRA KOMBINACIJA, NO AKO E KRAL , KOETO E PO-VEROJATNOTO , ZHASHTOTO V KAPITALIZMA CHUDESA NE STAVAT A VSICHO E MNOGO PO PROZAICHNO I GRUBO = TPOGAVA , NA PANGARA TATENCE......
95
6
 
4
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До Димитър до злопаметн 114За азбука ми говориш като призоваваш танкови бригади. Кого ще газят те? Пудела на Местан под масата Болен ли ще прегазят? Невинни жертви ще пострадат. Това ли искате? Да се избием помежду си ида се изпоязедем докато гея-бея и злодея плячкосват на спокойствие?
94
13
 
7
 
! Отговори
Виирджиния преди 10 години
Тук определено няма разумни хора-гледам българи, но разделени и мразещи се. ГРОБ постигна своята цел, разпръсна омразата и отровата в обществото. Оттук нататък България определено ще се приближава към Гражданска война, ако ГРОБ не промени своето поведение, в което аз лично силно се съмнявам. Само едно зная, че ако наистина се стигне до Гражданска война тя ще бъде адски кървава и пагубнва за България. Така че се вразумете малко, зачитайте изборите и Конституцията на Р.България.
93
6
 
7
 
! Отговори
atakist преди 10 години
Bolene , kakvo stawa s ERP-tata? Kak ne te e sram , da se nadupiw na dogan i geq?
92
5
 
5
 
! Отговори
Димитър до злопаметн преди 10 години
А ти заплашваш ли ме?Искаш ли нещо ?Или само си пишеш неграмотни писания.Научи българската азбука и тогава защитавай себе си и лудите.Или простотията ти е в природата.Нещастно и просто същество.Като вождовете ти.
91
3
 
7
 
! Отговори
typipros1 преди 10 години
До Анонимен 111да залагаме колко му е пораснала халката на твоя идол
90
4
 
9
 
! Отговори
typipros1 преди 10 години
Ето кой продаде България
89
9
 
8
 
! Отговори
Вирджиния до 104 преди 10 години
Аз не съм учудена от този пост. Да, ГРОБ отвори кутията на Пандора, вся омраза и раздели българският народ, ГРОБ няма да се спре пред нищо само и само да стиска тази власт, дори и Гражданска война би предизвикал, реално всичките им усилия в момента са насочени в тази посока-антибългаризъм, гейберщина и опит за 0държавен преврат, респективно и Гражданска война. Естествено за последствията те не мислят, важното е кръгът Капитал да богатее.
88
0
 
5
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
Как от всички страни си защитаваме олигарсите и крадците,а????Случайно да не излезе нещо по-злепоставящо милите ни,родни политически престъпници.Така ли един от вас не се намери да иска поне ЕДИН ПОЛИТИЧЕСКИ КРАДЕЦ злоупотребил с власт да влезе там където му е мястото!!!!
87
2
 
12
 
! Отговори
смешен факт преди 10 години
Вижте плакатите по протестите! Антикомунистите издигат комунистически лозунги, да не кажа болшевишки. Важното е да си мислят, че правят революция...