Бат' Сали ваканция не го лови, обикаля махали

"Ще посетя всяко кътче на нашата родина, където има цигани"
Обновена: 2 авг 2013 16:31 | 2 авг 2013 16:12,
88
Бат' Сали ваканция не го лови, обикаля махали
Ей така, ще обикаля. Снимка: Булфото

Ще дам всичко от себе си за просперитета на циганското население, а и на всички останали общества в България, обяви пред bTV Александър Методиев, депутатът от ДПС, станал извeстен като Бат’ Сали, изрекъл култовата фраза: "Аз съм черен циганин, не съм престъпник и ставам за законодател".

Още по темата
Влязъл със скандал в парламента, че е участвал в схеми за кражба на ток, днес той отказа да коментира тази тема. Попита обаче защо е било допуснато ромите да не си плащат електричеството.

"Трябва да виним самата държава, защото е допуснала това. Ако аз и вие не си платим тока, следващия месец ще бъде прекъснат. Защо са оставени досега да бъдат такива сметките на тези хора? 20 години защо не е спрянo, а сега някой се сети за тези нападки и ме обвиняват лично мен. Предполагам, че и някои други мои колеги ще бъдат обвинение в нещо, което няма нищо общо", каза той.

Издаде и "една тайна", че има запълнен религиозен календар - спазва и християнските, и мюсюлманските традиции.

Депутатът от ДПС заяви, че няма да си почива, макар че е редно депутатите да излизат във ваканция: "Аз няма да излизам във ваканция, аз ще продължа с моята работа, защото ще посетя всяко кътче на нашата родина, където има живеещи от циганското население, за да мога да се запозная на място с техните проблеми, а те са в доста голям мащаб".

Като съвсем нов член на парламентарната комисия по етика и вероизповедания той каза, че ще работи за промяната на отношението към циганското население.

Извън сериозните теми той обясни, че Бат’ Сали го наричат по-младите. "А Сали – това е рожденото ми име, дадено от моите родители, и така съм известен", завърши той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Oste nesto malko kato na vic bilgarite v rusiya turcite v turciya nie tuk ste pravim ciganiya eto na tova zaprilica stranata ni yazik cese naricate bilgari
47
3
 
23
 
! Отговори
malta преди 10 години
сега е набарал безплатен бензин и лимузина с климатик и мини бар, ще посети роднините
46
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ne vi haresa Borisov eto vi bat Sali Mestan Siderov tezi nehrani maykovci ste vi opravyat a za kokonata Manolova nyamam dumi kokoska gadna znaete li az sam cifanin na 32 godini sam nikoga prez jivota si nesam glasuval za Dps ili Bsp kak nevi e sram vie bilgarite da izberete takova pravitelstvo sastaveno ot *** i turci az sam grajdanin na Republika Bilgariya i nikoga ne bih iskal tezi negramotni hora da upravlyavst stranata v koyato sam ji yal jiveya i ste jiveya
45
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей,това е българската мечта.Американците могат да ни дишат прахта.България,страната на неограничената наглост.Айде,да оставим настрана,че е ***,но замесен в скандал с кражба на ток???Чак нямам толкова фантазия да си го представя.Член на комисията по етика???Управляващите,вие сте пълен т...к!
44
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бат Сали го виждам вече като почетен консул в Норвегия. а Брайевик негов шофьор.
43
3
 
21
 
! Отговори
ром преди 10 години
Бат САли пускай едно жица и до нашиа квъртал ва!
42
1
 
14
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 10 години
Бат Сали , как само се е надъхал .Нали е още депутат новобранец.Горкият ,още не знае, че в българския парламентсе ходи само заради далавера и пари..............
41
3
 
13
 
! Отговори
thegbc преди 10 години
на това са способни комунистите и дпсарите ...ей такива *арчета ще ни оправляват ! щото тъпия комунист него интересува кой е във власта а колко пари може да се откраднат ДО МАКСИМУМА! а ако тези който са в парламента са и глупави като тоя бат САЛИ ...по хубаво от това няма как да стане! сами си ги избрахте ...когато ви викахме не гласувайте за БСП вие обвинявахте ГЕРБ за всяко едно нещо дори и да се е случило преди 89година ....гласувахте, етови БатСали.. той ще ви реши всички проблеми!!!!!!!
40
18
 
5
 
! Отговори
До 39 преди 10 години
Не Бойкоооооо на кого ни остави, а - Бойкооооо, докъде ни докара!
39
2
 
10
 
! Отговори
HidAn преди 10 години
Те имат повече права *** от нас ама да ги провери, вече мислят явно и за следващите избори пък и да ги види крадат ли още яко от хората които си работят честно, ще и каже направете повече деца увеличихме ви майчинските заради вас и има още хора които подкрепят БСП то е ясно кои подкрепят ДПС пък не знам кои нормален още харесва Атака .
38
1
 
10
 
! Отговори
:) преди 10 години
Евала,бат Сали!!!
37
3
 
25
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
г-н Сали няма да почива.Той ще обиколи всяко кътче на БГ.където има *** -за да опъне кабели и пусне ток на всички,които нямат!
36
0
 
9
 
! Отговори
PREDLAG преди 10 години
Ама нека бат-Сали да си пусне отпуска, а пък да прави квото ще! Накрая да не му се плащат невзети дни отпуска!!!
35
0
 
25
 
! Отговори
typipros1 преди 10 години
Смешно ви е сега но Местан вече хвърли око на ДАНС нощо чудно този да е и следващият пртезидент ако не му дадът министерството на енергетиката и икономитата
34
3
 
30
 
! Отговори
1q2w3e преди 10 години
*** държава!!!Няма ли вече Българи в тая Държава?Всичките агенции ,имената им на майчин език.Със тия,като по горния,не от шенген ,не от европа ми от земята ще ни изхвърлят.
33
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хаха ще събира електорат за следващите избори,не е глупав Бат Сали,ама хич.:))))
32
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На този млад меринджей мога да му кажа само Айде галопески, че камарафто плесница ханти вратните жили
31
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бат' Сали ваканция не го лови, обикаля махали, енерго ще гради.
30
1
 
16
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Коалиция за България няма нищо общо с БКП, запомнете го! Там в тази коалиция участва и "Евророма", а в управляващата коалиция участва и другата етническа партия ДПС, а"Атака" е партия Юруш-еничари и помаци приели исляма. Повдига ми се от тези гадове, ще продадат и майка си за пари и ще я кремират накрая. Ами Йордан Цонев за какъв се пише? Да вземе да си смени името на турско. Делен Пеевски и той, че е една въшка.
29
2
 
36
 
! Отговори
гост5 преди 10 години
Тоя ли *** е в комисията по етика.Това правителство си е еб...о м...та.