Бойко Борисов: Управляващите да не се гаврят с хората

Той призова за пускане на движението при гара "Яна"
Обновена: 18 авг 2013 16:55 | 18 авг 2013 13:14, Елка Василева
142
Бойко Борисов: Управляващите да не се гаврят с хората
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

„Призовавам министърката на регионалното развитиe още днес да бъде пуснато движението по връзката от магистрала "Хемус" за София при гара „Яна”. Това каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от „Фокус”.

„След като ние сме построили връзката за магистралата, единственото, което те могат да направят, е да я пуснат”, каза Бойко Борисов.

Той бе категоричен, че движението трябва да бъде пуснато още днес и да не се бави излишно с официалното откриване, предвидено за понеделник.

„Управляващите не бива да се гаврят с хората, като ги карат да пътуват в тапи и задръствания по този участък”, заяви Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: Бойко Борисовгара Яна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И какво стана , пуснаха отсечката 1 час след като загинаха 2-*** а 5-*** берат душа в болница , и това само за да може Терзиева да си изпече още накой и друг ден свлечения *** на морето ! Не ви ли е срам бе убийци ! Не ви ли е срам и вас дето ги подкрепяте ?
116
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А кой се гавреше с хората като поставяше кучетата над тях? Ти какво, банкянски тарикат, на къса памет като твоята ли разчиташ?!
115
4
 
4
 
! Отговори
FBI преди 10 години
Точно Бойко Борисов с неговото управление донесе и Мита , ''човека в България трябва да много як силен , да може да се бие , образованието нема значение'' , затова кадърнитe напускат България
114
2
 
10
 
! Отговори
днес преди 10 години
Ало-о-о СИК. Ти като се гавреше с хората беше добре,а сега защото вече не можеш да се гавриш с лошия материал вече не е добре.Я вземи и отиди на психиатър имаш нужда,ако ти не го разбираш сестра ти е доктор поне тя да те заведе защото ставаш за смях на хората.И запомни веднъж завинаги като даваш интервютата си не си на селския прощад в Банкя да клюкарстваш на поразия.Селския ти манталитет се вижда отдалече,не го ли разбираш.Спри така карущарски да прюеш много по интелигентни и образовани хора .
113
2
 
9
 
! Отговори
глупав гербер преди 10 години
Бойко, какво стана с АМ Марица, защо 1 година никой не работи там и защо не плащаше на работниците? Нали парите уж Брюксел ги даваше?
112
8
 
5
 
! Отговори
bgsoldier преди 10 години
130, разбира се, че има. Тези, дето сега лапнаха пак кокалчето - те не са ултра нагли, лъжат нон-стоп и не им мига оченцето.
111
6
 
14
 
! Отговори
bashkolio преди 10 години
Е от този по -голям наглец има ли?
110
3
 
8
 
! Отговори
rabat преди 10 години
До 127Дойде време вие да го лапате!Не ти е виновен сайта че,въпреки цирковете които направихте-декиш не хвана.Може да продължавате с кафенцата,с плажчето,със свирките(между другото много хубаво духате-с пълни бузи), просто забавлявате хората безплатно.Голям кеф е да знаеш като ви гледа човек как се пъните на жълтите павета.
109
6
 
13
 
! Отговори
rabat преди 10 години
Егати наглеца!Тоя на снимката 4 години се гаври с Българския народ,и сега има очи да застане пред камера,за да му слушаме селяндурските изрази.Омръзна му да стои в задколисие и започна да си показва ***.Липсва му медийната известност.Горкия че и лентички сега няма да реже,че и паричките в касата вече не са много,и в пленарна зала го принуждават да стои,направо се притеснявам за кръвното му.
108
4
 
9
 
! Отговори
Иво преди 10 години
До LoraЛорче, ще ти го кажа фино и деликатно, батювото. Твоето акълче не е за тази материя. По-добре се заеми с четене на книги, решаване на судоку и, разбира се, с тренировки за най-важната дейност, за която съществуваш на този свят - репродуктивната. Успехи!P.S. Това важи и за останалите, които се хвърлиха да защищават с гърдите си , досущ Матросов, Великия, Неповторим, Умен, и много Скромен Бойко Борисов. Ако беше в древността, щяха да го нарекат Цар Бойко Строител, като Давид Строител...
107
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
absolyten NE6TASTNIK.........SKRII SE NQKADE I NE SE POKAZVAI (KATO DQNKOV)
106
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
PRIZOVAVAM ZA SPESHNO NALAGANE NA TAKSI PO VSICHKI MAGISTRALI V BG !!!...?E NEMA TAKAVA DARJAVA S MAGISTRALI BEZ TAKSI , A MA NA DUNAV MOST 2 IMA KATO NAI BOGAT SEVEROZAPADNAL KRAI
105
18
 
17
 
! Отговори
Lora преди 10 години
Bravo na Borisov,samo toi milee za xorata! Edinstveniat premier,koito napravi nehto v tazi darjava.Samo taka g-n Borisov ,natiskaite gi tezi therveni bokluci
104
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Популизмът на този дерибей доби съвсем детински характер. Свършиха ***, дето можеш да манипулираш с циркаджийщините си, Рапоне.
103
19
 
11
 
! Отговори
садо–мазо преди 10 години
Очевидно на червените драскачи им е хубаво да се гаврят с тях, и то от любимата им партия!
102
46
 
31
 
! Отговори
Достоен за уважение преди 10 години
е Г-н Бойко Борисов. Наистина радее за Бг. Единственият политик, който заслужава уважение в Бг. А другите повтарят неговите идеи като свои. Той наистина искаше да изгради европейска Бг. Грижеше се за гражданите, колкото можеше. Грижеше се още докато беше кмет на София и винаги е радеел за България. Поклон, Г-н Борисов.
101
38
 
25
 
! Отговори
Az преди 10 години
Евалата Бойко!
100
16
 
35
 
! Отговори
ПИЧ ИЛИ ПЕДАЛ преди 10 години
След четиригодишно преяждане с постна пица,поголовни СРС-та,обоновани предположения за спуснати им от Вашингтон терористи,ама жалко много жалко,че Боко тиквата не каза и дума за отмяната на педерасткият парад в София!Краино време е *** от Банкя да се изока и тоз въпрос за фундаменталните евроатлантически ценности!Боко,около тебе не се мяркат никакви жени и време е да си признаеш и наредиш под знамето на дъгата и да поведеш BGПЕ*АЛИТЕ
99
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Алооо селянино, има закони, чака се АКТ 15, тия и да крадат, поне спазват част от законите !!!Тъ че и да ревеш и да не ревеш си бита карта !!!
98
2
 
17
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
До СИД 90постСИД,преди време бях написал,че великия Скот Фиджералд бе написал книгата:Великият ГетсбиТа,сега мие трудно да си помисля какво би могъл да напише за една бивша мутра и бандит. В Републиката има достатъчно много ***/***/ които го слушат на ,,чист БГ език и оксфордски английски,,Та този бивш център нападател и пилот, непризнат художник сега защитава с невероятната си правна култура движението по Републиката.Все пак е бил милиционер.Такъв само с голям камък и ,,У Искъро,,.