Бойко Борисов: Управляващите да не се гаврят с хората

Той призова за пускане на движението при гара "Яна"
Обновена: 18 авг 2013 16:55 | 18 авг 2013 13:14, Елка Василева
142
Бойко Борисов: Управляващите да не се гаврят с хората
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

„Призовавам министърката на регионалното развитиe още днес да бъде пуснато движението по връзката от магистрала "Хемус" за София при гара „Яна”. Това каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от „Фокус”.

„След като ние сме построили връзката за магистралата, единственото, което те могат да направят, е да я пуснат”, каза Бойко Борисов.

Той бе категоричен, че движението трябва да бъде пуснато още днес и да не се бави излишно с официалното откриване, предвидено за понеделник.

„Управляващите не бива да се гаврят с хората, като ги карат да пътуват в тапи и задръствания по този участък”, заяви Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: Бойко Борисовгара Яна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
7
 
21
 
! Отговори
Олд Шетърхенд преди 10 години
1.Само банкянската тиква строи магистрали в България.2.Само ББ резва лентички на нови магистрали.3.Само Боко може да се е***ава с хората в България, за други това е недопустимо.
76
6
 
5
 
! Отговори
Няма да кажа преди 10 години
Не бе,аз съм безпартиен,както и майка ми и баща ми.И баща ми си е скъсал червения билет още 1986 година.Може би на БСП им е хубаво да поглъща,ама да не се задавят.
75
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тук е пълно с хора заразени с комунистическия бацил..най-меко казано. За "партията" никога не е било важно дали можеш или знаеш , постове са зе заемали според това колко си верен на партията... за това в момента ни управляват и са ни управлявали 70 години само миризливи ***..заедно с Боко Тиквата които каза, че Тодор Живков бил велик лидер...съдбата ни като народ е ясна -на ***, защото сме малък и много *** народ
74
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не ме трийте бе червенюги
73
2
 
6
 
! Отговори
Един човек преди 10 години
И какво за БСП.Нали БКП се преименува на БСП още 1989 година.Знаеме какво беше тогава.Да им благодарим,а.
72
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А бе ***.и кпентарийте са ви като плакатите от автобусчетата.а бе да не са ги печатали в Костинброд.а.А пьк Мая не знаела сега.*** смешниците сте.как не ви е срам.а у комунист и срам.две несьвместими неща.след 1 .2 месеца друга песен ще запзте.нещастни ***
71
12
 
11
 
! Отговори
Владимир преди 10 години
ей комунисти ! колко хора сънувахте , че избивате тази нощ? 25 хиляди? :)
70
13
 
11
 
! Отговори
калашников преди 10 години
червени *** са не само властимащите, но и всички мазохисти нахлузили чугунени червени каски - от 1944г. до днес комунистически геноцит не им стига, искат още
69
9
 
23
 
! Отговори
буда будистия преди 10 години
дайте на тиквето да резне една лентичка че да се успокой той само затова живее
68
12
 
27
 
! Отговори
герберени преди 10 години
Мутро, мутро, мутро сикаджийска! *** банкянска кратуно! Така, както ти се гаври близо 4 години с народа ни, никой не го е правил! *** и формен ***!
67
7
 
17
 
! Отговори
мишо преди 10 години
Тук прозира носталгията на ББ по рязане на лентички.
66
9
 
8
 
! Отговори
До 65 преди 10 години
Анонимно,комунистическо ***!!!Коловозите са от времето на съпартийците ти,които от 1974 година започнаха да строят Тракия и стигнаха до кривата круша.Личи си само като излезеш от София и караш до Стара Загора.Точно там си напълниха гушите комунистическите ***.Цял живот са доили тоя народ,червените ***.Съюзиха се и с дявола,само и само да са на власт.
65
8
 
28
 
! Отговори
Д-р Уотсън преди 10 години
Тук отдавна трябваше да се намеси екип психиатри,и то от най-добрите.Тиквата явно живее в паралелен свят.Той не е виновен,виновни сме всички ние,които допуснахме това *** да се добере до властта.
64
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каква магистрала бе ??? ПОЧТИ довършиха ОТСЕЧКАТА от Стара Загора до Карнобат !!!
63
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хахахаххаха...........кой го казва :))))))))
62
4
 
10
 
! Отговори
До 56 - copypaste преди 10 години
Поздравявам първия анализ, появил се в медиите относно душевното състояние на индивида Борисов. Трябва да се добави и диагнозата, но тук отново очаквам специалистите да се изкажат.За много хора тя е известна, но още повече нямат и най-малка представа за какво става дума.
61
2
 
5
 
! Отговори
До 65 преди 10 години
Небои се. Станишев ще ти направи магистрали като в чужбина. Аз там живея и колата ми се чупи от дупки също. Ха ха хс
60
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До южз па те едни магистрали те още сега са на коловози ти сигурно от четене на винету не си стъпвал на магистрала виж в австрия какво е магистрала и тогава пиши тиквата от краднене ги направи да приличат на селски път ченето ми се разпадна а в австрия германия колата не трепва
59
6
 
19
 
! Отговори
ей ти, преди 10 години
докога ще се изживяваш като премиер,вече не си и дано не бъдеш. Престани да се вземаш на сериозно, ставаш само за старата си професия, липсва ти човещината и отношението към хората,за да ни водиш.
58
5
 
21
 
! Отговори
коци преди 10 години
Боче,а ти дека беше почти 4 години и кво прави с ОРАТА ????