Бойко Борисов: Управляващите да не се гаврят с хората

Той призова за пускане на движението при гара "Яна"
Обновена: 18 авг 2013 16:55 | 18 авг 2013 13:14, Елка Василева
142
Бойко Борисов: Управляващите да не се гаврят с хората
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

„Призовавам министърката на регионалното развитиe още днес да бъде пуснато движението по връзката от магистрала "Хемус" за София при гара „Яна”. Това каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от „Фокус”.

„След като ние сме построили връзката за магистралата, единственото, което те могат да направят, е да я пуснат”, каза Бойко Борисов.

Той бе категоричен, че движението трябва да бъде пуснато още днес и да не се бави излишно с официалното откриване, предвидено за понеделник.

„Управляващите не бива да се гаврят с хората, като ги карат да пътуват в тапи и задръствания по този участък”, заяви Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: Бойко Борисовгара Яна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
20
 
7
 
! Отговори
кои преди 10 години
Управителка на нзок-сестра на Илиана Йотова,Знаида,ачо любовник на мая и всиччки са си намерили припознали на кой кум,кой сват не им пука,че всеки ден умират хора по пътища,от глад,мизерия,здравето е послена грижа важното е да са във власта да стоят колкото повече време,а времето на престоя се трупат паримръсни комунисти.
96
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До азПнесионерите не ги мисли - както видяхме те там добре ги хранят - кебапчета и кюфтета на кило. Пък и на контрапротестите като ги гледам - мани мани. За един ден да изям храната, която ям за 1 година и да не мръдна пак не мога да ги настигна по кила.
95
19
 
7
 
! Отговори
аз преди 10 години
Добре че похарчи парите за пътища,а не за пенсии.Не го харесвам,но сега си пътувам с колата за 53 00 лева по нелоши пътища,пък пенсионерите с *** на бузлуджа да духат супата.Нищо че са много.
94
11
 
7
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 10 години
До Qzeka (93)Като ти чета глупостите и гледам наплива от турско-червено-болни мозъци в коментарите, се чудя дали наистина има още заблудени, които да ви вярват? Отмаряйте докато е време и стягайте кордоните за септември.
93
6
 
23
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Върти, суче и все натяква как бил построил. Много жалко комплексарче е това Будата.
92
3
 
12
 
! Отговори
Примат преди 10 години
До ПриматиА не се грижи за моята заплата, а за твоите доходи и "чукай на дърво" да не стане така, че да ги няма ...Той и Бойко, точно като теб си мислеше, че ще е все на власт, както и ти си мислиш, че все ще си от по - богатите, ама ... Господ разполага.
91
13
 
8
 
! Отговори
Do 100 преди 10 години
Abe neznam dali naroda nego zima na seriozno ama znam,che GERB specheli izborite i e purvas sila,i to sled 4 godini v vlasta.A mrusnite komunisti da sprad da govorqt ot imeto na naroda,i v imeto na naroda.Vashta mama bezrodna i bezbojna,alchna,i kradiliva.
90
7
 
21
 
! Отговори
Александър преди 10 години
Г-н Никой пак се изказа, нещо не може да свикне с новата си "роля", а по добре е да репетира за разговора със сръбския "си приятел", че септември *** на вратата, а единственият, който иска да го изслуша е този! Аз лично, повече не ща да чувам за Бойко, а вярвам, че и много други българи са така!
89
21
 
12
 
! Отговори
Примати преди 10 години
Тези които плюят по Бойко са същите кухи *** като него.Ще видите 50 лв надник в строителство и 13 та пенсия на кукуво лято. Строителния бум няма да се повтори и нов псевдо растеж няма да има. Каза ви го не някой друг , а любимия ви другар Орешаров - може да се надявате на 450 лв заплата в края на мандата, с други думи ще стигнете 50 % на западния стандарт след 5-10 мандата с този темп. Това е реалността. Сега ударете по едно минусче да ви олекне от истината.
88
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТИКВА
87
7
 
22
 
! Отговори
t0read0r преди 10 години
ех боко, друго си беше 90-те, ходехте по дискотеките да дърпате гаджетата на другите, да се млатите и да се давите в уиски. и този ни е бил премиер?! всеки път, когато си помислим, че не може да се пропада повече и се появява някоя тиква да ни обори..
86
11
 
26
 
! Отговори
Тиквите - в бостана! преди 10 години
Тиквата трябва да свикне вече, че е г-н никой в България! Народа не го има насериозно за нищо и на никой не му пука какво приказва и за какво. Тиквата е бита карта със затихващи функции.
85
25
 
10
 
! Отговори
Жител на Г Богров преди 10 години
Питам аз тук плюещите срещу асфалта,аз каква вина имам че от 40 години да живея в този ад, наречен магистрала София - Варна. Как можа да хрумне на тъпите *** да оставят магистралата да минава посред село толкова години? Сега поне ще си отдъхнем благодарение на Бойко, а вие гледайте да не се задавите в плюнките си.
84
10
 
24
 
! Отговори
ГАЙ преди 10 години
АРЕ БЕГАЙ БЕ МУТРО СКАПАНА НА СЕЛО СЕЛЯНИН ТАКЪВ СТИГА ПЛАЩА НА *** ДА ПРОТЕСТИРАТ
83
7
 
27
 
! Отговори
политически труп! преди 10 години
Този престъпник, агент Буда, така се държи, че все едно още е мин.-председател, и все едно, че народът не го е изхвърлил на улицата, заедно с кирливата му "герб"! Престанете да му показвате омразната физиономия и престанете да правите платени репортажи за него! Разберете, че "герб-Буда" умря и че агент Буда е един разложен политически труп!
82
9
 
10
 
! Отговори
2 преди 10 години
Има една партия която провежда геноцид спрямо българския народ от70 години.Първо терор,после разори българското село и земеделие....въведе крепостното право-никой не можеше да живее където иска и да напуска срада или селото в което живее....унищожи българското самосъзнание в македонците,като ги караше насила да се пишет в паспортите -"Македонци"Тази партия с мегаломанските си идиотщини съсипа цяла България.ЗАЩО ДА ВЯРВАМ ,ЧЕ ЕДНА ПАРТИЯ КОЯТО БЕШЕ НА ВЛАСТ САМО ЧЕТИРИ ГОДИНИ Е ВИНОВНА .
81
3
 
0
 
! Отговори
Tодор преди 10 години
Както казва Сидхарта Гуатама болката е има защото го има желанието,гаврят ли се с нас това е показател за голяма болка,за голямо желание.Дали тук пътеводителите не искат да ни покажат знака на Пан-европейска магистрала или става въпрос за нещо друго,не е много ясно.Аз като Джим Морисън ще си кажа аз съм тук,вие сте там и ние сме наоколо ':)
80
9
 
7
 
! Отговори
Qzeka преди 10 години
Споко хора геноцида свърши, да живее свободата. Сега ще има държавни поръчки за всички, не само за приближени на герп. Благодарение на достигането на държавните поръчки до обикновения човек, икономиката ни ще дръпне мощно напред, не се терзайте повече, ще има за всички. А ако случайно няма растеж за увеличение на пенсии и помощи ще се тегли заем и увеличение ще има, за да мога социалното слабите да се радват на някой лев отгоре докато има и докато може.
79
9
 
20
 
! Отговори
Бръчков преди 10 години
Нещастният , нагъл и крадлив *** , освен за асфалт , за дръго не мисли , ама сега тлъстите пачки ще ги вижда вече през крив макарон ! 4 ри години се гавреше с всички обикновени хора , окраде фискалният резерв и сега какво....просто наглец !
78
8
 
4
 
! Отговори
do 82 преди 10 години
Mnogo ti e mrasna ustata tsherveno nedodqlono pobirdetche,po krotko, vsitschki vidqhme kolko malko HORA bqha Cingarelite!!!!!!!!!