БАСТА без лидер! С нови лица, устремена към властта

Ръководното тяло - младежи и старейшини, бивши от ГЕРБ
26 авг 2013 20:10,
81
БАСТА без лидер! С нови лица, устремена към властта
Емил Димитров. Снимка: архив, Булфото

Новата политическа партия от бивши членове на ГЕРБ ще се казва БАСТА - Българи за алтернатива на страха, тоталитаризма и апатията, потвърди Емил Димитров, бивш депутат от ГЕРБ.

"Партията ще е в център дясно. Идеите ще бъдат представени в момента, в който обявим, че сме подписали учредителен протокол. Партията ще бъде с хоризонтална структура, без лидер. Ще има двустепенна управленска структура – управителен съвет от млади хора в активна възраст и ние – т.нар. съвет на ветераните, които участвахме в политиката", поясни той пред "Фокус".

Още по темата

Димитров обяви още, че ветераните няма да участват в изпълнителната власт, в случай че партията им влезе в парламента.

"Призоваваме и останалите партии да го направят, ако желаят, за да подновим поколението с необременени от политиката лица – поне в изпълнителната власт", настоя той.

По думите му младите участници в управителния съвет ще бъдат избрани от учредителното събрание.

"Общо взето, те ще са непознати. Най-вече ще са хора от втория и третия ешелон на ГЕРБ, на които не им се даде възможност да се изявят досега", обясни Емил Димитров.

Вероятно партията на отцепилите се от ГЕРБ ще бъде учредена в НДК на 22 септември.

Освен Димитров сред учредителите на БАСТА са още бившите депутати от ГЕРБ Иван Димитров, Павел Димитров, бившият областен управител на Стара Загора Недялко Недялков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
3
 
! Отговори
tdmils преди 10 години
НАЙ-СИЛНАТА ДЕЙНОСТ НА БКП-БСП-ДПС Е ДА ПОДКЛАЖДА ГЛАДНИТЕ ЗА ВЛАСТ КАТО БАРЕКОВОГЛУ,ЕМИЛ ДИМИТРОВ, ИЛИЯНА РАЕВА, ЯНЕ ЯНЕВ, ВИТКОВОГЛУ, ЛИДЕРИТЕ НА ОПОЗИЦИОННИЯ БЛОК-СДС-ПРЪМОВА,КУНЕВА-ДСБ ДА СЪЗДАВАТ ВСЕ НОВИ И МАЛКИ СЛАБИ ПАРТИЙКИ И ДА РАЗДРОБЯВАТ ПРОТИВНИЦИТЕ НА БСП- СТОЛЕТНИЦАТА!!! БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ И СЕ ОБЕДИНЕТЕ ВСИЧКИ СРЕЩУ БСП-ДПС-АТАКА, НООО НЕ С КАФЕНЦА И ПИЯНО, А С РЕАЛНИ ДЕМОНСТРАЦИИ И СИЛА СРЕЩУ ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ , ОК???
65
0
 
2
 
! Отговори
КАКА преди 10 години
...ХОРА ОТ ВТОРИЯ И ТРЕТИЯ ЕШАЛОН НА ГЕРБ.....Е,ТОВА НЕ МИ ХАРЕСВА....Ню ГЕРБ...
64
1
 
11
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
Пчеличката си мисли:- Сменихме администрацията- революцията в ЗОП и ИЗборния кодекс- готова- взехме заема - ще има пари за изборите- на Миро дадохме нова апаратура за подслушване- Местан смаза лагерите на ДС-машината- Кошера на десните се подготви за роене- превзехме МВР,ДАНС , Прокуратура и скоро НСО- Блокирахме президента и Боко- направихме генералната репетиция с автобусите- звъннах на КГБ,Доган, Волен и докладвах, че сме готови за избориДръж се народе за палците ние сме вечни!!!!
63
1
 
4
 
! Отговори
ZEITARBEIT фирми преди 10 години
Некои в България знае ли излъчения док. филм на немската Das Erste на 19.08.13 | 21:55 Exclusiv im Ersten: Deutschlands neue Slums- Das Geschaft mit den Armutseinwanderern , тука става въпрос за нелегална работна ръка от България за Германия чрез така наречените ZEITARBEIT фирми посредници къде ако си се разболял на работното место ти казват веднага ''Отивай си в България'' . КТ ПОДКРЕПА да работи по случая или Константин Тренчев да бъде незабавно уволнен
62
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Следващата партиика , която ще се "устреми"към властта може би ще я нарекат джаста-праста- звучи по благозвучно
61
0
 
2
 
! Отговори
Yegresnatsemnelov преди 10 години
До Анонимен gerblingНа този свят има специалисти по всичко, поздравявам те за избраната уникална специалност!
60
0
 
6
 
! Отговори
цар Борис преди 10 години
Забранявам партиите!!! А сега!!!
59
8
 
8
 
! Отговори
krazu bull преди 10 години
*** комунист, ще си останеш с парите които са ти платили, и толкова.Само ГЕРБ!!
58
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП е адската машина, преди време с платени *** разсипаха СДС а сега като видяха че хората им казаха чао разсипаха ГЕРБ, направиха така че хората да се страхуват да казват че гласуват в ГЕРБ. Манипулация след манипулация единствената цел е да докопат властта, а тия отцепници се продадоха за 10 сребърника за 5 минути слава и никога няма да видят парламента отвътре.
57
0
 
14
 
! Отговори
USA преди 10 години
Na tazi BASTA 3 Puti BASTA............
56
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
gerbling "герблинг" - термин означаващ пъхане на дребни гризачи мишки, хамстери и др. в *** на човек с цел получаване на сексуално удоволствие... сами си правете сметка партия с какво име управляваше доскоросега пък ново двайсе - "баста"!?
55
0
 
19
 
! Отговори
Боц преди 10 години
Баста!Писна ни от такива измислени, като вас, жадни за власт и пари!БАСТА БАСТА!БАСТА!
54
1
 
18
 
! Отговори
аз преди 10 години
пишете ги вече умрели...
53
1
 
16
 
! Отговори
ВВС преди 10 години
Заслужавали си тия изобщо да се коментират?Това,ВЛАСТТА и ПАРИТЕ са много сладки неща!Знаят,че вече са аутсайдери,но неистово 'реват",за да предизвикат медиен шум!За цялата тази суматоха са необходими доста пари!Според мен, е поредният опит да се дискредитира ГЕРБ.
52
1
 
20
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 10 години
Гочоолу, Дочоолу, Данко Хаирсъзина и Гуньо Адвокатина
51
1
 
31
 
! Отговори
Няма лидер? преди 10 години
Няма лидер - няма отговорно лице - колко удобно. Само в БГ го има това животно - колективна отговорност.....
50
5
 
14
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
НДСВ и ГЕРБ бяха създадени по един и същи начин - намиране на лидер, чийто образ се лъска до блясък по медиите, набиране на антураж от хора от вторите ешелони на досегашните партии, същите тези хора са добре информирани за далаверите и начините за цицане. Какво става - придошлите от други партии снасят информация която се използва за компроматна война, а после въпросните канали за цицане се овладяват от "новата власт" и всичко си продължава по старо му. Та сега и БАСТА долу горе по същия път
49
1
 
34
 
! Отговори
абсурдистан преди 10 години
ПЕНСИИТЕ СМЕШНИ, ЗАПЛАТИТЕ ЖАЛКИ.ГЛАДУВАМЕ ВСИЧКИ, ГОЛЕМИ И МАЛКИ.УЖ СМЕ ВЪВ ЕВРОПА, НО САМО НА КНИГА.ВСЕКИ НОВ УПРАВНИК, ДАНЪЦИТЕ ВДИГА.УЖ СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ, ХВАЛИМ СЕ С УСПЕХИ.А НОСИМ НА ЕВРОПА, СТАРИТЕ ИМ ДРЕХИ.СЪБРАХМЕ ОТ ЕВРОПА, СТАРИТЕ ***.НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ СЛУГУВАТ, СИНОВЕ И ВНУЦИ.НИЙ СМЕ НА ЕВРОПА , БЕДНИТЕ РОДНИНИ.ЗАТОВА НИ ГРАБИ, КОЙ ОТ ГДЕТО МИНЕ.ДАЛИ ЗА ОРЕШАРСКИ , ИЛИ ЗА "ОСТАВКА"ЗА НАРОДА БЕДЕН - ВСЕ Е ПОДИГРАВКА.НАРОДЪТ НИ ВЕЧЕ, ВСЕ ПО- БЕДЕН СТАВА,ИМА ЛИ МИНИСТРИ , ИМА ЛИ ДЪРЖАВА?????
48
5
 
2
 
! Отговори
goro.poromanski преди 10 години
политически ход на герб заради изборите
47
0
 
19
 
! Отговори
абсурдистан преди 10 години
БИЛА Е БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА.БИЛА Е БЪЛГАРИЯ , БИЛА НА ТРИ МОРЕТА,СЕГА Е РАЗДЕЛЕНА, НА ХИЛЯДИ ПАРЧЕТА.ДЕЦАТА НИ В ЧУЖБИНА, СТАРЦИТЕ ВЪВ ГРОБА.ТЕГНЕ НАД СЪДБАТА НИ, МНОГОВЕКОВНА ЗЛОБА.НЯКОЙ ОТ ПРЕЯЖДАНЕ, ПАРИТЕ СИ НЕ ЗНАЯТ.ЗА НАГЛИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, ТУК СЕГА Е РАЯТ.ПАРИТЕ НА НАРОДА, ОГРАБВАТ ДО СТОТИНКА.ЖИВЕЯТ СИ ОХОЛНО В РАЙСКАТА ГРАДИНКА.НАВСЯКЪДЕ МИЗЕРИЯ, БОЛЕСТ , ГЛАД И КРИЗА.С ДАНЪЦИ ТИ СМЪКВАТ, ПОСЛЕДНАТА РИЗА.АКО ПЛАТИШ ТОКА, ЗА ХЛЯБ НЕ ОСТАВА.ИМА ЛИ МИНИСТРИ , ИМА ЛИ ДЪРЖАВА?ПО ЧУЖБИНА СКИТАТ, КУЦО И САКАТО.ГЛЕДАТ ДА ИЗБЯГАТ ОТ НАШЕТО БЛАТО.ПЕНСИИТЕ С