БАСТА без лидер! С нови лица, устремена към властта

Ръководното тяло - младежи и старейшини, бивши от ГЕРБ
26 авг 2013 20:10,
81
БАСТА без лидер! С нови лица, устремена към властта
Емил Димитров. Снимка: архив, Булфото

Новата политическа партия от бивши членове на ГЕРБ ще се казва БАСТА - Българи за алтернатива на страха, тоталитаризма и апатията, потвърди Емил Димитров, бивш депутат от ГЕРБ.

"Партията ще е в център дясно. Идеите ще бъдат представени в момента, в който обявим, че сме подписали учредителен протокол. Партията ще бъде с хоризонтална структура, без лидер. Ще има двустепенна управленска структура – управителен съвет от млади хора в активна възраст и ние – т.нар. съвет на ветераните, които участвахме в политиката", поясни той пред "Фокус".

Още по темата

Димитров обяви още, че ветераните няма да участват в изпълнителната власт, в случай че партията им влезе в парламента.

"Призоваваме и останалите партии да го направят, ако желаят, за да подновим поколението с необременени от политиката лица – поне в изпълнителната власт", настоя той.

По думите му младите участници в управителния съвет ще бъдат избрани от учредителното събрание.

"Общо взето, те ще са непознати. Най-вече ще са хора от втория и третия ешелон на ГЕРБ, на които не им се даде възможност да се изявят досега", обясни Емил Димитров.

Вероятно партията на отцепилите се от ГЕРБ ще бъде учредена в НДК на 22 септември.

Освен Димитров сред учредителите на БАСТА са още бившите депутати от ГЕРБ Иван Димитров, Павел Димитров, бившият областен управител на Стара Загора Недялко Недялков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БАСТА? Нека да позная, следващата им партия ще се казва БАХМААМУ
45
0
 
4
 
! Отговори
Паве паве полетяло преди 10 години
Паве паве полетяло, златния телефон счупило, черепчето пукнало. Хиляди павета четвъртити, сакат да летят им по главите. Де що има издод, гад, противяги, смрад. Полетете вие твърди плътни и оформени добре вий сте инструмента в нашите ръце.
44
1
 
4
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
До Анонимен 45 Милиционера си мени името, дори и нрава, но акъла му си е все същия!
43
0
 
10
 
! Отговори
баста/фуста преди 10 години
Некой дали се интересува каква членска маса имат тези новосформирани "партии"?
42
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
О,Боже!Наяли се въшките,пък излязли на челото! Меркантилни, продажни мерзавци!
41
1
 
20
 
! Отговори
mmm преди 10 години
Стигая с тия партии бе, каква е тая лакомия. Кой ще гласува за толкова много партии, всеки който реши партия прави и *** пари от моите данъци. Писна ми от партии.
40
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това Б.А.С.Т.А. защо ли така ми прилича на милиционерски акции с нежни имена от рода наМ.И.Л.Е.В.Р.А.Л.И.Ц.А.и Т.Н!!!Козината ДА но нрава НИКОГА!
39
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Както в Герб така и сред безпартиините има много грамотни и почтени хора. Хора, които след РАЗКРИТИЯТА не искат да имат нищо общо с измамници и мафиоти от бившата ДС! Хора, които милеят за България и за НАРОДА! Хора, който не искат да носят ВИНАТА на предишните, защото това не са ОТЦИТЕ, а жалки палячовци представящи се за такива! БАСТА НА БОКО, ГЕЯ И БЕЯ!
38
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БАСТА, подкрепях *** докато взеха властта и започнаха шуро-баджанашките си историй. Ще ви дам глас, но усетя ли, че реставрирате оня мафиот Боко- ще ви направя луди!
37
6
 
7
 
! Отговори
ДС НА КГБ ВЕЧНА СЛУЖ преди 10 години
--ОТЕЧЕСТВЕНИЯТ ФРОНТ НА ГОШО ТАРАБАТА НАВРЯ БЪЛГАРИЯ В КРЕМЪЛСКАТА КЛОАКА--ОТЕЧЕСТВЕНИЯТ ФРОНТ НА САТАНАИШЕФ ЩЕ УДАВИ БЪЛГАРИЯ В КРЕМЪЛСКАТА КЛОАКА---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------И ТОЙ И ТЯ СА КРЕМЪЛСКИ ПОДАНИЦИ------------------------------------------------------ТОВА РАДВА ЕДИНСТВЕНО ЧЕРВЕНИТЕ ФЕКАЛНИ ЧЕРВЕЙ И СЛЕПИТИЗАНТИТЕ И------------------------------------------------------------------------
36
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какви са тея нови лица, бе?! Емил Димитров, смях в залата. Като го чуя това "ново" лице се сещам за неща като дървена мафия, купуване и търговия на гласове... все достойни дейности за един затворник, а не основател на партия
35
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
абе българия не ви е футболно игрищечентър ляво - център дясно и т.н. всички посокития ритнитопковци на бат бойко друго немогат родитрябва да бъдат изритани ако сме българи а не *** -начело с оня кефир от банкя иии забравих пастирката ирландската от президентството
34
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз не мога да разбера защо всички бавноразвиващи в тая страна се насочват към политиката ? Погледнете само какъв сурат вади ! Какво му е образУванието на тоя, някой знае ли ?
33
2
 
24
 
! Отговори
бай илия преди 10 години
Преоблякъл се Илия и пак...в.тия.Същите употребени сте ДРУГАРИ.Трябва да се РАБОТИ, а не шменти капели.
32
1
 
25
 
! Отговори
бай Петко преди 10 години
Мераци, мерацииии. Господа, за РАК, за МЕРАК и за БУНАК, лекарство няма !
31
3
 
16
 
! Отговори
ГЕРБ 2.0 преди 10 години
Значи ГЕРБ 2.0 ще се нарича БАСТА, а не СОРОС 2.0
30
0
 
27
 
! Отговори
Also also преди 10 години
Стари к....ви в нов бардак!
29
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЛУСТРАЦИЯ ЗА ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ!!!НАРОДА НЕ ВИ ВЯРВА,А И НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТЕ БЕ?
28
0
 
26
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Дано не успеят да излъжат много хора че ще ги наредят във властта.Тези стари муцуни вкусили веднъж от меда искат да оближат и кацата.Знаят какво има още за крадене и не искат това да отиде в други ръце.Акули в агнешки кожи.колко много искат младите да са във властта.Ами оставете ги - защо изобщо се бутате в политиката.Много са странни хора като тези отритнати гербери,хора като Софиянски че и други сигурно има - щели да стоят настрани а младите да управляват.
27
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С Недялко Недялков в една партия?!Ужас и безумие!Я си гледайте работата бе!Събрали сте се нова банда от стари гладници и мислите,че някой ще кълве като шаран?Омитайте се всички!