"Още един Дянков няма да можем да намерим - да стегне колана"

Бойко Борисов се обяви против въвеждане на тол-такси
Обновена: 29 авг 2013 20:37 | 29 авг 2013 20:36, Елка Василева
314
"Още един Дянков няма да можем да намерим - да стегне колана"
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прогнозира, че след настоящото управление на страната „щетите ще са такива, че няма оправяне“. Той каза, че „още един Дянков няма да можем да намерим - да стегне така колана, че да излезем от тази финансова криза”.

Бойко Борисов отново заяви, че ще призове всички да се организират, за да може управляващите заради многото грешки, които са допуснали, да си отидат.

По думите му БСП са доказали, че нямат кадрови потенциал и оставането им на власт ще бъде пагубно за страната. "Една подобна партия не може да си позволи ДПС да я "изнасилва" непрекъснато и „Атака“ да е балансьорът в парламента", каза още Борисов.

Борисов бе категоричен, че през новата парламентарна сесия ГЕРБ ще е категорична опозиция и ще оказва натиск, за да подаде оставка правителството. „Ако тези хора останат още половин година на власт, след това и да се молят ГЕРБ да поеме властта, аз ще остана в опозиция”, каза Борисов. Той заяви, че демократичните средства за промяна на властта са протести и силна опозиция.

Още по темата

Борисов коментира и създаването на новата партия БАСТА, като заяви, че те помагат на БСП и ДПС.

От Сливен, където се среща с местните структури на ГЕРБ, Бойко Борисов се обяви против въвеждането на тол-такса по магистралите, което според него ще е несправедливо към българския данъкоплатец.

Лидерът на ГЕРБ коментира заявеното днес от министъра на регионалното развитие Десислава Терзиева по повод изграждането на автомагистрала „Хемус“, че „европейските пари няма да стигнат за изграждането на автомагистрала "Хемус", така  че ще трябва да се потърсят други източници на финансиране, дори и публично-частно партньорство“.

Според Борисов „това, което бившата тройна и сегашната тройна коалиция искат да направят за магистрала „Хемус”, а предполагам и за другите, е да сложат бариерите и да премине в публично -частно партньорство“.

Лидерът на ГЕРБ е на мнение, че еврофондовете „пак ще им ги спрат и каквото могат да вземат като комисионна, най-много да объркат „Хемус” и да извадят магистралата от европейските програми, като чуят от ЕС, че правим публично- частно партньорство”, коментира Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
14
 
52
 
! Отговори
buda преди 10 години
Бойкоооо ти си вече аут за наша радост. Ще гласувам за теб само ако се кандидатираш за затворник. Дебела ***.
216
13
 
46
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
"Докато мъдрите се намъдруват лудите ще се налудуват!" -тоест докато тук се лее злоба и желание за мъст срещу Борисов Цветанов и тем подобни управляващите си правят скандални и опасни назначения,крадат от гърба на народа по всякакъв начин,окопават се от всякъде във властта,потурчиха БГ.в съвременен вариянти т.н.Това ли искате всички,които тук се пените?Харесва ли ви този живот? И аз не съм фен на Цветанов и тем подобни,но това,което се случва е потресаващо и отчайващо! Защо обричате децата си?
215
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
stegni si ti kolana, i si izrusi shkembeto, basi nagleca
214
13
 
51
 
! Отговори
Даола преди 10 години
Всяко говорене на Борисов е една неистова борба да се върне във властта - смешно и тъжно, дори.
213
3
 
42
 
! Отговори
Алън Грийнспан преди 10 години
Както каза Тренчев - най-великият икономист на планетата е Симеон Денков Дянков !
212
11
 
48
 
! Отговори
до мвр преди 10 години
ало г-н цветлин ,ако си наистина шеф на мвр крайно време е да привикаш тая мутра да го питаш защо призовава за държавен преврат ,престани да спиш ,ами докажи,че не си зависим от него и докога тия протестиращи ще спират движението,е има паркове,площади там да ходят да си заработват сороските сребърници,а ти тикво докато ни мореше с твоя дянков любимите ти европейци дадоха на гърция през 2010г тайничко 10 милиарда,ама ти нали живееш за едното потупване по рамото от меркел или я кажи колко ти плаща
211
9
 
51
 
! Отговори
КАКА преди 10 години
И ДОБРЕ,ЧЕ НЯМА....ТОВА "ФИНАНСОВО ЧУДО"ОПРАЗНИ ФОНДОВЕ И КАСИ,ЗА ДА" ВЪРЖЕ" ДЕФИЦИТА ЗА ПРЕД ЕС И СЕГА МУ СЪРБАМЕ ПОПАРАТА
210
8
 
51
 
! Отговори
mitova преди 10 години
.......още един Дянков няма да можем да намерим ....." И слава богу!!!!
209
5
 
44
 
! Отговори
mitova преди 10 години
.......още един Дянков няма да можем да намерим ....." И слава богу!!!!
208
9
 
56
 
! Отговори
Недко преди 10 години
много герберска *** в този сайт.
207
12
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Г-н Борисов водете си и вие тефтерче както и вашите "калинки" и така ще виждате какво сте казали преди време. Защото имате една много готина черта не можете да помните повече от няколко часа.
206
1
 
36
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
харесвам и Барак Обама, но не ми допада, че е толкоз нерешителен и допусак републиканциет и индустриалциет да му се качват на врата. Трябва човек който е по-повратлив и в същото вреем - по решителен за да може да наложи нови схващания в САЩ.харесвам и стандарата на щатите, но не ми харесва имперскоот им мислене - във вътрешен и външен план.И въобще филството и фобството са смешни определения. човек трябав порсто да е патриот, но в истинсикя смисъл на това понятие - не шовинист или патриотар
205
0
 
36
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
не съм от хораат на Ангел славов, а пределения - фил - фоб са ми моног смешни.харесвам рускините и руските филми (с изключение на пилт-филмите), и съм благодарен че са ни освободили, но не харесвам руската и съветсакат имперак политика спрямо нас.въпреки това не мога да не ги уважавам че са Велика сила, а не като нас - дупедавциХаресвам и германското постоянство и решителноснт, но не ми харесва германската политика на икономии и опитите да налжат вижданията си на света.
204
0
 
37
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
не не съм частник и вес пак съм кандидаствал по проекти. участвал съм в читалища и други институции за да мога да кандидатсвам с тях. Като човек желае намира начин.
203
0
 
41
 
! Отговори
с къса памет преди 10 години
40 км от старата българска столица в посока Павликени... Хемус не е част от европейските коридори и в тази връзка не може да разчита на европейските фондове. От тази гледна точка тя ще чака пари само от държавата.
202
1
 
37
 
! Отговори
с къса памет преди 10 години
Росен Плевнелиев, министър на регионалното развитие и благоустройството, пред Борба: Пътен възел Качица е христоматиен пример за всичко, което се случва в БългарияСтилян НАЙДЕНОВПубликувана в брой: 182 / 2009-09-25Видяна: 1803 пъти- Намекнахте, че последното, уж определено, трасе за автомагистрала Хемус няма да е окончателно. Има ли наистина шанс магистралата да не заобиколи В. Търново?- Мисля, че трасето още не е определено окончателно. Самият аз не знам какви са били точно аргументите на експерти и проектанти, за да се спрат на това трасе и то да минава на 40 км о
201
2
 
50
 
! Отговори
Aнонимен преди 10 години
ООх, пак ли този????
200
2
 
38
 
! Отговори
Shop преди 10 години
До Мистър Х Ами ти не беше ли частник, бизнесмен? Нали оня ден разправяше за колко много проекти си кандидатствал, пък сега се оказва, че си държавен чиновник? Накрая да не се окаже, че си пъпчиво русофилче от кохортата на *** Ангел Славов? И той горкия, мургавичек, ама славянин божем, русофил...
199
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дянков все пак бе успешен, като Иван Костов! Българина е с промит мозък от тоталитаризма, ако бе бе друго нямаше да го управлява още м.аф.ия.та.
198
24
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И НЕ САМО ЧЕ ЩЕ ТЪРСИМ ТАКЪВ ,КАТО ДЯНКОВ,А СЛЕД 50 ГОДИНИ ,АКО ИМА ОСТАНАЛИ БЪЛГАРИ В ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ЩЕ ВДИГНАТ ПАМЕТНИК НА ТОЗИ ЧОВЕК. ЗАЩОТО, КАКТО СЕ КАЗВА ,НИКОЙ НЕ Е ПРОРОК В СОБСТВЕНОТО СИ СЕЛО. ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ, БОЙКО БОРИСОВ, ОТНОВО СЕ ОКАЗВА МНОГО ПРАВ...