"Още един Дянков няма да можем да намерим - да стегне колана"

Бойко Борисов се обяви против въвеждане на тол-такси
Обновена: 29 авг 2013 20:37 | 29 авг 2013 20:36, Елка Василева
314
"Още един Дянков няма да можем да намерим - да стегне колана"
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прогнозира, че след настоящото управление на страната „щетите ще са такива, че няма оправяне“. Той каза, че „още един Дянков няма да можем да намерим - да стегне така колана, че да излезем от тази финансова криза”.

Бойко Борисов отново заяви, че ще призове всички да се организират, за да може управляващите заради многото грешки, които са допуснали, да си отидат.

По думите му БСП са доказали, че нямат кадрови потенциал и оставането им на власт ще бъде пагубно за страната. "Една подобна партия не може да си позволи ДПС да я "изнасилва" непрекъснато и „Атака“ да е балансьорът в парламента", каза още Борисов.

Борисов бе категоричен, че през новата парламентарна сесия ГЕРБ ще е категорична опозиция и ще оказва натиск, за да подаде оставка правителството. „Ако тези хора останат още половин година на власт, след това и да се молят ГЕРБ да поеме властта, аз ще остана в опозиция”, каза Борисов. Той заяви, че демократичните средства за промяна на властта са протести и силна опозиция.

Още по темата

Борисов коментира и създаването на новата партия БАСТА, като заяви, че те помагат на БСП и ДПС.

От Сливен, където се среща с местните структури на ГЕРБ, Бойко Борисов се обяви против въвеждането на тол-такса по магистралите, което според него ще е несправедливо към българския данъкоплатец.

Лидерът на ГЕРБ коментира заявеното днес от министъра на регионалното развитие Десислава Терзиева по повод изграждането на автомагистрала „Хемус“, че „европейските пари няма да стигнат за изграждането на автомагистрала "Хемус", така  че ще трябва да се потърсят други източници на финансиране, дори и публично-частно партньорство“.

Според Борисов „това, което бившата тройна и сегашната тройна коалиция искат да направят за магистрала „Хемус”, а предполагам и за другите, е да сложат бариерите и да премине в публично -частно партньорство“.

Лидерът на ГЕРБ е на мнение, че еврофондовете „пак ще им ги спрат и каквото могат да вземат като комисионна, най-много да объркат „Хемус” и да извадят магистралата от европейските програми, като чуят от ЕС, че правим публично- частно партньорство”, коментира Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
8
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
През февруари реши да уволнява Дянков, преди два месеца "Дянков беше най-голямата грешка на ГЕРБ", сега реве за Дянков... Абе тая фурнаджийска лопата няма ли да запомни поне едно свое изказване?
196
11
 
55
 
! Отговори
до анти тиква 234 преди 10 години
добре че орешарски спря контрабандата и сега вместо в джобовете на *** милиардите потекоха към народа.....хахахахха аман от *** ейй
195
16
 
61
 
! Отговори
anti-tikwa преди 10 години
*** ти се накраде от контрабанда.Стана милиардер, нали.Та сега пак колан да стяга.Разкара се бе ***!Ако се наложи да ги сменяме тия, ще си викнем някой от чужбина *** банкявски!То бива *** *** такова като твойто не бива бе
194
18
 
70
 
! Отговори
Drundera преди 10 години
Г-н Борисов откровено го заявявам-писна ми от вашите *** бисери при вас важи поговорката-Не взимайте бисерите, които свинята хвърля, че ще се оцапате а вие сте свинята! Смешното е че реално вие използвате същите думи, които БСП използваха за да ви свалят.Адски сте смешен и изглеждате като *** в тази фланелка.Какво да кажем за вашата тройна коалиция с Янка Янева и "независимите депутати"? Замълчете г-н Борисов защото вече ми се повръща от вас!
193
16
 
47
 
! Отговори
?!?!? преди 10 години
Айде чакам някой да се похвали кво му се е променило в живота в новото управление към по хубаво,засега само мистър хикс разбрах че е по малко стресиран-евалата братле,явно си на дъжавна службица,хората около тебе не са стресирани и спокойно могат по цял ден да "работят"
192
15
 
66
 
! Отговори
ГГ преди 10 години
А ясно е, Дянков беше махнат само за да може мутрата да заблуди хората на изборите, че нещата ще се променят и че той е бил добрия ***, а хер Флик е злодея. Ще имаш да чакаш да се върнеш на власт, като няма лапачка още половин година, сбирщината дето си я събрал за партия, ще се разбяга като плъхове.
191
11
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя продължава да дърдори глупости наляво и надясно, при това с неподправена наглост и нахалство пак ни натрапва *** Дянков!...При неговото управление, където "прекрасния" Дянков открадна 1,5 млрд от здравната каса, а двамата профукаха 8 млрд резерв и въпреки това взеха 1 млрд заем и през цялото време държаха нацията на хляб и вода с благите лакардии, как сме щели да влезем в Шенген.При управлението на Боко се постигна най-голямата съсипия от модерната ни история, а той - *** хвали се
190
9
 
58
 
! Отговори
гост преди 10 години
защо го показват тоя ***
189
9
 
44
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
да промени се - мен лично по-малок ме мачкат в работата ми. Преди време, се налагаше еждневон да правим стачки защото се говореше за поголовни уволнения - и това в продължение на една година, бюджета ни бе орязват за да ни закрият и да ни вземе Дянков хубавиет имоти, сега такова нещо няма, пак сме с малък бюджет ама този непрестанен натиск изчезна. хората окоол мен вече не са стресирани
188
5
 
45
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
умнико ако имаш доход от 500 лева и харчиш 700, от които 200 за са ядене и дрехи, - и то не лукс, а ежедневни неща а останалиете са за да си плащаш сметките на топлофикация, електро и водоснабдяване и да пиеш жизненоважни лекарства, нямва на къде повече да свиваш бюджета си. Остават вариантите1) да не ядеш нищо2) да не купуваш никакви дрехи докато не започенш да ходиш гол и бос3) да не плащаш никакив данъци с риск да ти вземат ипартаменат
187
10
 
54
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
дано да не се намери нов Дянков - той фалира България. и въобещ какво ги внасяте отвън тия специалисти - М.велчев , Дянков - те не са пригодин за нашата действителност, не знаят българина с колко лева живее, за тях България е едан фирма в която те са временно управляват я така както Световнаат банка и МВФ им казват за да си подобрят собчствените рейтиниг като икономисит и като си тръгнатат да намерят по-сладки постове, а за държавата не мислят - нали за "внесени" отвън.
186
28
 
46
 
! Отговори
?!? преди 10 години
За всички *** подкрепящи новата тройна коалиция-ето няколко месеца управлява Орешарски,да ви питам нещо промени ли се в живота ви!!?По-добре ли живеете,повече пари ли взимате?!?!?По-малко скандали в управлението ли виждате?!?!?По-малко пари ли крадат и прибират от нас работещите новите управялващи?!?!
185
3
 
31
 
! Отговори
Бакалски преди 10 години
До Анонимен 228Мисленето ти е като не бакалия трябва да станеш минфин и ще се оправим
184
9
 
59
 
! Отговори
пази боже преди 10 години
пази боже от още един дянков
183
7
 
57
 
! Отговори
нут преди 10 години
Тоя,който говори за стягане на колана,като го гледам на снимката,много си е отпуснал колана,естествено за наша сметка,така че е вярна приказката,не ме слушай какво говоря,а ме виж,как съм си разпуснал колана.
182
13
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе *** , ако имаш например доход от 500 лв на месец а харчиш 600 лв ,може ли заем да ти помогне да си решиш проблемите ? не трябва ли да си преосмислиш харчовете и да видиш кое причинява тази дупка ? Със заем още повече ще си влошиш положението и се обричаш на по голяма мизерия ! От БСП са пълни *** а Чобанов да си скъса дипломата.
181
21
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хаха колко са активни днес писачите на БСП , тръгнали да намират кусури на Борисов а не виждат че тяхните си хора са се *** до уши. То в БСП и ДПС има ли човек без дела срещу него, без конфликт на интереси и без да е замесен в страшни далавери ? А вие писачите сте най омразните , купуват съвеста ви за жълти стотинки !
180
15
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Не съм гласувала за ГЕРБ и е вярно че финансовата политика свали Бойко от власт но той честно го заявяваше че не може да се вдигнат доходите а Сергей може да лъже и 10 години и да залъгва хората.
179
20
 
52
 
! Отговори
Бай Григор преди 10 години
Секнаха му каналите за цигарената контрабанда и сега тема пари да плаща на протестиращите та затова реве като набодена мечка , А ПЪК АКО ОЩЕ ВЕДНЪЖ СПОМЕНЕ ДЯНКОВ ЩЕ ИМА ВЪЛНА НА ПРОТЕСТИ СРЕЩУ НЕГО , КАК НЕ ГО Е СРАМ ТОЗИ ***!
178
12
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко е противен и грозен този *** ББ. Ояде се , заприлича на *** и започнал да кава на нарова да затяга колана. НА БЕСИЛОТО!