ГЕРБ се "очисти", похвали се Борисов и отскочи до протеста

"Викат хората, а те продължават да взимат заеми и да харчат пари"
Обновена: 4 сеп 2013 09:18 | 4 сеп 2013 09:17, Камелия Цветанова
190
ГЕРБ се "очисти", похвали се Борисов и отскочи до протеста
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

Ако разсъждаваме като демократи, избори трябва да има моментално, ако разсъждаваме като диктатори, като Станишев например - избори никога няма да има, обяви пред парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Представяте ли си аз да бях премиер и така да ме посрещат. Седмици, месеци наред хората скандират, да си бях отишъл отдавна. Викат хората, а те продължават да взимат заеми и да харчат пари за сметка на тези хора и не знам как си позволяват да противопоставят хората така", допълни той.

Той настоя, че БСП, ДПС и "Атака" не са спечелили изборите и нямат моралното право да управляват и да уволняват наред.

"С кое морално право управляват. На изборите народът каза - ГЕРБ ни управляват добре, само че да не управляват сами. Вие видяхте, че в нашата партия е имало хора, които надали са били от най-добрите, но лека-полека се очистваме от тях, извадихме си нашите поуки, но огромната работа, която свърши ГЕРБ, никой не може да ни я отнеме", каза бившият премиер и отново припомни за метрото, магистралите и спортните зали, построени по време на неговото управление.

"Искат да съсипят проектите  "Хемус" и "Струма", това е, което сега искат да направят, буквално ще убият Северна България, ако "Хемус" не се състои", отсече той.

Пред журналистите Бойко Борисов обяви, че се чуди как да отиде при хората пред парламента и какво да им каже, "за да не излезе, че ги подстрекавам", застрахова се той.

След тези си думи той се отправи към протестиращите срещу кабинета, насъбрали се зад загражденията.

Там хората го посрещнаха с викове: "Бойко, Бойко, Бойко". След като си тръгна обаче, протестиращите започнаха с познатия рефрен: Оставка!

Протестиращи призоваха десните партии да се обединят и да ометат сегашната управляваща върхушка. Други от тях настояха опозицията незабавно да напусне пленарната зала, за да не легитимира властта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Божкее, та вие изхвърлихте читавите хора, от тях се очистихте. Къде е Фани Христова? Какво безсрамие. И гласувах за тоя, това е най-*** ми гласуване... по дебелоочие няма. Как ще спечелиш като ни отврати, като си спечелил хайде избирай си правителството, плю всички никоя партия не те иска че и Реформаторския блок. Сърди се на себе си.
126
19
 
4
 
! Отговори
Долу мутрите ДПС-БСП преди 10 години
ЕЙ ТИЯ ЧЕРВЕНИ ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ НЯМАТ УМИРАНЕ ... АБЕ *** БЕ ГАДИНИ. ЗАРАДИ ТАКИВА ПРОДАЖНИЦИ Е ПАТИЛА ДЪРЖАВАТА НИ ВЕКОВЕ !!! *** ЧЕРВЕНИ. НЯМА НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА В СВЕТА КОЯТО СЕ УПРАВЛЯВА ОТ КОМУНИСТИ КАТО ИЗКЛ СЕВЕРНА КОРЕЯ. МАРШ В СЕВЕРНА КОРЕЯ УРУДИ БЕЗПОДОБНИ, ТАМ ДА ВИДИТЕ КАК СЕ ДАВАТ ПАРИ НА БЕЗДЕЛНИЦИ КОИТО ПИШАТ ПО ЦЯЛ ДЕН ПО САЙТОВЕ ЗА ЖЪЛТИ СТИНКИ :-)))
125
4
 
15
 
! Отговори
джаста-праста преди 10 години
Боце си мисли, че като пие очистително, (нали не ходи от страх редовно до тоалетна) и Герберунгелска шайка се е очистила. Постепенно шизофренията го обладава - как са се очистили като Цв. Цв. продъжава да му е дясната ръка!?
124
4
 
6
 
! Отговори
Архимандрит Йоаникий преди 10 години
Ти,дето се правиш на вярващ,а всъщност си изчадие божие,да вриш в казана на дъното,дъщеря ти да опита от това,което за теб винаги е било най-сладкото в живота/ако е вярно,че си педофил/,да те стигнат "пожеланията" на всички онези,на които им разката фамилиите през годините през които се докопа до голямата власт.Бог забавя,но не забравя!Амин!
123
6
 
12
 
! Отговори
Джуди преди 10 години
наказания,досега да бяха ги изпълнили.Това е проблема на сегашните управляващи-че са хора изискани,технократи и разумно мислещи,а не мутри и темподобия,безмозъчни физкултурници.Защо забравихте как Флоров и Цветанов управляваха държавата-със закани,страх,рекет и принуда.Къде сте господа пострадали бизнесмени,защо мълчите или още не можете да се съвземете от шамарите им.
122
5
 
19
 
! Отговори
gost55 преди 10 години
Тези които са имали много голяма изгода от управлението на българоубийеците от герб и са били облогодетствани от тях защитават урода на снимката *** Бойко Медотиев Борисов най некадърния премиер в историята на България
121
8
 
9
 
! Отговори
Джуди преди 10 години
Хайде господа прокурори,защо не си кажете тежката дума и не приберете престъпника Цветанов и подбудитела му и патрон Борисов.Ако бяха на власт досега 100 пъти да бяха свършили тази работа.Я как за два месеца Боко възложи,цецо изпълни и всички бивши мутри-ортаци и мо-марко ортаци на Борисов ги прибраха на топло,повдигнаха им какви ли не обвинения и вече 4 години няма излизане,а някои "по-отворени" вече получиха на първа инстанция и доживотни присъди.Трябна да сте убедени,че ако имаше още смъртно
120
6
 
11
 
! Отговори
gost55 преди 10 години
До krazu bull Ало герберската заблудена овчицо.По времето на твоя любим вожд *** Бойко Медотиев Борисов се струеше само магистрали.Е съжалява аз асфалт не ям.Предишното управление не увеличе пенсиите на възрастните хора не се погрижиха за майките които не могат да имат деца.При герб бяхме много зле защото този *** на снимката облагодетстваше само свойте хора за другите хич не им пукаше.
119
20
 
11
 
! Отговори
xyz преди 10 години
ИСКАМЕ МАГИСТРАЛИ, МЕТРО И СПОРТНИ ЗАЛИ! ИСКАМЕ БОЙКО!
118
10
 
17
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
герб ще се очисти, когато Сретен го очисти...
117
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на този *** Станишев не му излезе от устата " нагляр"
116
5
 
10
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
Наскоро прочетох следното:Немъ ' ъ псувате началнико.Е' пъ он е учил в Симеоново.Та он ' си е полицай , а не държавнико.Бил е бандито.Ама си е 'цанил /сиреч платил/.Да ,де ама ако си е наакал последните 25години .Що ще правим тогаз?Бандит,мутра,пазвантин/сиреч пазач/,доктор на науките,инженер,генерал,бивш кмет , бивш мин.-председател,настояща куха лейка и депутат????????????????/Моля за коментар.
115
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А КОГА ЩЕ СЕ ИЗЧИСТИ ОТ ТЕБЕ, НАГЛЕЦО КРАДЛИВ И ЛЪЖЛИВ?!
114
10
 
11
 
! Отговори
petra преди 10 години
ОЧИСТИ СЕ СЛЕД КАТО СЕ ОКАШКА.
113
8
 
16
 
! Отговори
Спеца преди 10 години
Може ида се очисти , но с Цветанов и Борлисов е 99% неочистен от мутри и простаци!!!
112
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сретен Йосич скоро идва. Ще те очисти ;)
111
15
 
7
 
! Отговори
krazu bull преди 10 години
До gost55Тъпако, ако господ го накаже, какво трябва да очакват сегашните престъпници които ни управляват.На вас, бившите гадняри от тайните служби, дето драскате тука, толкова сте елементарни, че направо сте смешни!Айде чупка!Достатъчно животи сте съсипали, идва вашият ред!!Само Бойко Борисов!!!!!!
110
6
 
14
 
! Отговори
ПоФроид преди 10 години
Да не се изпика, че да мислиш, че сте се пречистили? Дянков, Фидосова и Найденов ли са най-големите мизерници? Наивник, има още за чистене, време е за Цветанов, Борисов и др.
109
12
 
11
 
! Отговори
ДАУН преди 10 години
А бе ей ,що ревете против бате Бойко,та той е новият Левски бе ей !!
108
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С какво се хвалиш бе шишко?С това,че си безволев червей ли?