Миков спокоен за вота: Дребни политически закачки

ГЕРБ няма основание да иска вот на недоверие, смята той
Обновена: 17 сеп 2013 14:04 | 17 сеп 2013 11:53,
50
Миков спокоен за вота: Дребни политически закачки
Миков спокоен за вота на недоверие. Снимка: архив, БТА.

ГЕРБ няма основание да иска вот на недоверие към кабинета „Орешарски“ за цялостна политика, както и за конкретна сфера, заяви председателят на парламента Михаил Миков.

По-рано днес зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви, че в четвъртък парламентарната група на бившите управляващи ще внесат в деловодството на парламента искане за вот на недоверие за цялостната политика на правителството. Той добави, че все още се работи по мотивите на вота.

Още по темата
Михаил Миков беше категоричен, че не се притеснява от вот на недоверие. Попитан дали вотът ще мине, той отсече: "Нека в празничния ден да не коментираме такива дребни политически закачки". 

"Правителството в изключително сложна обстановка прави доста усилия, за да подобри живота на обикновения човек", допълни Миков.

По-късно лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов уточни през Facebook, че мотивите за вота „са лъжите и провалът“ на управляващите във всички сфери.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
George1 преди 10 години
След поредните двойни водки лекето Миков се изказа,както винаги неподготвен.
36
2
 
6
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
Алооо,Мики Маус,колко пъти да ти напомняме,да се изказваш когато изтрезнееш!
35
3
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
ДОЛНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗЧАДИЯ! СЛАДЪК ВИЕ КОКАЛА !НЕ ВИ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ !!!
34
2
 
21
 
! Отговори
тоягов преди 10 години
Червените червенотиквеничковчета да ги изгоним от властта и да ги впишем в червената книга...
33
1
 
10
 
! Отговори
бай Иван преди 10 години
Всички го знаем,че сега ще имате жълт картон,но преди края на мача -зимата,директно шут по задните бузки от народа.Пребоядисаните комунисти нямат работа в управлението на държавата.Не сте се разграничили от БКП,от ДС.Не сте си признали за убийствата след преврата на 9.09.44 година,за хилядите избити БЪЛГАРИ заради една идея,която се оказа кьор фишек.Сега по най- безпардонен начин се мъчите да ни заблодите,че работите за народа,а в същото време го докарахте до мизерия и безпътие.Аривидерчи ...
32
1
 
10
 
! Отговори
вахтен преди 10 години
Добре,че народа няма оръжие,но и тоягите могат да свършат работа!Хората са търпеливи,но всичко си има край.От историята знаем,че там където е минал българин,трева не никне.
31
1
 
7
 
! Отговори
амбри преди 10 години
наздраве мише!
30
1
 
24
 
! Отговори
загубеняк преди 10 години
Aааа! И *** Мухльов се изказа....
29
2
 
29
 
! Отговори
milkokolev преди 10 години
Миков, маймунке-е-е. Ще пийнеш ли две ракиики преди гласуването, ***.
28
2
 
25
 
! Отговори
оргия преди 10 години
До Ванката С какво е доказало това праителство че трябва да остане и да работи ?!?С какво подобриха жизненният стандарт на хората .Изплащането на ДДС подобри ли бизнес климата в България ?!?Откриват ли се нови работни места .Увеличава ли се минималната работна заплата или НЕ .100 годинили ли трябва да са на власт че да си оправят бакиите и тогава сигурно ще са заварили положението на държавата в окаяно състояние и пак друг ще им е виновен .Бързо и Смело Прибират хорицата каквото могат защото...
27
2
 
18
 
! Отговори
бг преди 10 години
НИКОИ ВЕЧЕ Не СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ВАС И ДА ВИ МИНАТ ИЛИ НЕ МИ Е ПРЕЗ .........АМА ЧЕ СТЕ ВСИЧКИ ЗА ПСИХИЯТЪР ГО РАЗБРАХМЕ И КОЛКОТО СТЕ ТАМ В,,ПАРЛАМЕНТАРНИЯ ЗАТВОР''ТОЛКОВА САМО СЕ ОТЛАГА АГОНИЯТА КОЯТО ВСИЧКИ ВЪТРЕ А И ГЕРБ ВИ ТРЕСЕ.....
26
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Господа журналисти,когато цитирате господин Миков трябва да туанскуибиуате, всички знаем,че това,което е казал всъщност са дуебни поуитически заукачки.
25
2
 
39
 
! Отговори
Сотир преди 10 години
миков, пиянка ***, твоят избирателен район Видин е най-бедния регион в Европа :) И там от 89-та досега бсп е на власт. Съвпадение ?
24
2
 
16
 
! Отговори
СУХ РЕЖИМ преди 10 години
СУХ РЕЖИМ - разбира се но на празнословието като начало продаване на честотите на Канал 1,чисто икономически това е куха структура с 100 милиона бюджет оправдавайки още една куха структура СЕМ.Пълно е недосегаеми калинки и други членестоноги.
23
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
сипи
22
3
 
48
 
! Отговори
ран-ът преди 10 години
Български народе, ЗАСЛУЖАВАШ СИ ДЕРЕДЖЕТО! Относно лицето Миков - СПЕШНО ДА СЕ ВЪВЕДЕ В БГ СУХ РЕЖИМ!
21
5
 
49
 
! Отговори
eeha преди 10 години
Миков: Сипи, а ако нема донеси!
20
11
 
24
 
! Отговори
777777 преди 10 години
Една ***, която тероризира целия български народ. Няма ли кой да я озапти най-накрая!Докога ще сме мутренско-гангстерска държава? НАРОДЕ, опомни се!!!
19
48
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво Мика , само така ...... не им се връзвай на тиквите ....... те си имат други грижи сега .........
18
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Ванкатана кои бе Ванка, на намалението на тока ли, което не се състоя или на добавките за пъвокласници, които не ги получихме, моля те обясни ми на кои теми се обръща повече внимание и какви резултати има от това освен празни приказки