Станишев за вота на недоверие: ГЕРБ търсят изява!

"Ваканцуваха", върнаха се, но пак са вяла опозиция, каза соцлидерът
Обновена: 18 сеп 2013 13:59 | 18 сеп 2013 12:32,
79
Станишев за вота на недоверие: ГЕРБ търсят изява!
Сергей Станишев Снимка: БТА

ГЕРБ търсят начин да се изявяват като опозиция с готвения вот на недоверие. Това стана ясно от думите на лидера на БСП Сергей Станишев. Той нарече „служебен“ вота, който утре ГЕРБ ще внесе.

Както Dnes.bg вече писа, утре партията на Бойко Борисов ще внесе вот на недоверие за работата на Министерството на инвестиционното проектиране.

Те търсят начин да се изявят като опозиция, след като два месеца „ваканцуваха“, докато парламентът активно работеше, отчете Станишев. По негови думи дори след като са се върнали в НС, партията на Бойко Борисов е останала вяла опозиция.

Лидерът на левицата коментира и отношенията между ГЕРБ и другите партии от десницата.

Припомняме, че Реформаторският блок разкритикува идеята на ГЕРБ за цялостен вот на недоверие, защото така ще се даде комфорт от 6 месеца на правителството. След тези изказвания Борисов свика заседание на парламентарната си група и реши да разбие вота на части.

Нека десните партии си изяснят отношенията с ГЕРБ, които са нещо средно между омраза и любов, заяви по този повод лидерът на БСП.

Той коментира и днешните обвинения на ГЕРБ, че кабинетът умишлено се опитва да изгуби арбитражното дело за АЕЦ „Белене“ и впоследствие да прибере комисионна от единия милиард евро, които страната ни ще трябва да плати на „Атомстройекспорт“, ако загуби. Борисов се позова за тези свои твърдения на писмо от адвокатите на страната ни, в което се обяснява че МИЕ не е предоставило експерти и свидетели в защита на нашата позиция пред арбитража.

Това са абсолютни глупости, каза Сергей Станишев. Той беше категоричен, че се прави всичко, за да се защити националният интерес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
8
 
1
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Този голям, голям надут балон- Герб- се пръсна с адска сила
59
7
 
3
 
! Отговори
Певец преди 10 години
"Цъфнал Герб"-солист Ц.Цачева,диригент Тиквунов,оркестър вувузели на Банкянската филхармони
58
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Здравейте, кутевчета!
57
10
 
3
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
С всеки изминал ден, Герб доказват, че са пълни палячовци... Какъв е смисълът първо да разрушиш нещо, а след това да го оправяш? Луда работа, за такива състояния си има диагнози!
56
10
 
3
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Тиквоните обраха държавата и я докараха до икономически, политически, социален и културен КОЛАПС!!! Сега пък ни обещават, че ще си оправят кашите, обещават всичко това, което не направиха до сега, а имат и наглостта да съдят предварително новото правителство! Няма вече Будали..."
55
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На Вас и надежда ли ви остана пак да дойдете на власт? Тиквени блянове...
54
3
 
16
 
! Отговори
Samo minavam преди 10 години
Този гащник-безродник комунист вижда само сянката зад ъгъла,но не знае какво се задава.Бои ще има,народа е разделен,а *** са на мушката и основен инициатор за разделението.
53
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ние търсим кой да бъде палача, коъто ще отсече главата на украйнското еврейче на снимката. По възможност да е без опит, та да не уцели точно където трябва първите няколко пъти.
52
2
 
16
 
! Отговори
брулене на орехи преди 10 години
Ама защо да търсят изява от ГЕРБ-това което има да става ще стане и то много по-скоро и великите Експерти сами ще паднат в капана....
51
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато излезаха 10 000 човека -ЗА БКП БЯХОА НЕЗНАЧИТЕЛНИ,30 000 -отчетоха 5хил.КОГАТО ПОСЛАНИЦИ КРИТИКУВАТ-няма ордени,ВАЖНО Е АТАКА ДА ПОДКРЕПЯ ТУРСКИ ДЕПУТАТИ!Това,че ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА БСП И АТАКА имат друго мнение за ДПС назначения-няма ЗНАЧЕНИЕ!ГЕРБ-вяла опозиция,протестиращите-НЕЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ и са ПЛАТЕНИ!ТОЗИ МАЙ НАСТОЯТЕЛНО ИСКА НЕВЯЛ БОЙ! ЯАМА И ТОВА ЩЕ СТАНЕ! ТО БИВА,ТО БИВА АМА ВИЕ СТЕ МНОГО НАГЛИ!И БОЙ ЩЕ ИМА! НАРОДА ЩЕ ПОЩУРЕЕ ОТ" НАМАЛЕНИЕ НА ТОК" И "УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПЕНСИИ"
50
11
 
3
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
От това развитие на голямата лява партия у нас печели цяла България, без оглед на партийни и идейни различия. Но вместо подкрепа или поне разбиране, започна един смешен плач На отиващите си Герб
49
12
 
3
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Тикви какво продължавате да се правите на ощипани булки и да отричате очевидни и доказани факти. Корупция и злоупотреби имаше ли-имаше, рекет над бизнеса имаше ли-имаше...Поне от кумова срама малко си затворете плюваниците, когато фактите говорят
48
2
 
16
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
Кои национални интереси защитава един руски евреин??? Тези на Русия да,но тези на България да не смее дори да си го мисли,камо ли да излиза по медиите и да го твърди!С всяко едно действие доказа,че работи срещу интересите на страната ни и сега ще се прави на патриот! Цацаров да се поразрови за 2 милиона,които Станишев открадна от БГ.и ги вля в агенцията на Моника по аферата Хохегер,КОГОТО ОСЪДИХА НА 2.5Г.ЗАТВОР а нашия недосегаем го раздава!Случайно ли тя е сурогатна майка на инвитро децата му?
47
2
 
18
 
! Отговори
eeha преди 10 години
сергея приготви ли някое ново назначение през ваканционният си период? ОСТАВКА!
46
16
 
3
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Герб са като куршум с изместен център на тежестта влиза през сърцето, минава през джоба и излиза през носа
45
20
 
4
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Беше въпрос на няколко месеца, за да серазкрие пред очите на целия български народ измамата, наречена ГЕРБ.Тази измама лъсна в целия си блясък. И много хора щеоблекат раираните пижами
44
21
 
4
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
ГЕРБ СА ТУМОРА НА БЪЛГАРИЯ
43
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мазен ***
42
1
 
13
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Айде скрий се вече! Вие какво търсите бе? Кръвопийци жалки! Да кажеш че не сте ни "оправяли" да ви повярваме. Гнусни лицемерни наглеци!
41
2
 
24
 
! Отговори
кк преди 10 години
Заради тоя и аз намразих хамстера в къщи.