Бивши членове на ГЕРБ отиват в БАСТА

Учредителите чакат още да се присъединят
21 сеп 2013 18:20,
10
Бивши членове на ГЕРБ отиват в БАСТА
Мирослав Найденов. Снимка: архив Булфото

240 напуснали членове на ГЕРБ от София-област, сред които осем общински съветници, изявиха желание да станат част от редиците на БАСТА. Над 70 души от област Монтана са направили същото.

Учредителното събрание на новата партия е предвидено за утре от 13.00 часа в зала 3 на НДК.

Ние, учредителите на БАСТА, отново заявяваме, че вратите ни са отворени за всички, които смятат, че демократичните ценности трябва да бъдат водещи в политиката, казват от партията.

Начело на БАСТА застанаха отцепници от ГЕРБ, предвождани от бившия земеделски министър Мирослав Найденови и депутата Емил Димитров. Найденов на няколко пъти намекна, че чака и депутати от бившата му партия да се присъединят към БАСТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
политолог преди 10 години
Боже господи с какво заслужихме тази съдба и тези политици. Какво да кажеш за т. н. Реформаторски блок. Това е втора част на Лукановото СДС с цел отцепване на гласове от ГЕРБ за да могат БСП-ДПС-ДС да продължават да са в управлението. Абсолютно същото се отнася и за т.н БАСТА.
6
13
 
11
 
! Отговори
Мислителка преди 10 години
Остана да кажем:Бог да прости ГЕРБ и цялото им ръководство.Пътят им е този на НДСВ.Амин.
5
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТАЗИ ИСТОРИЯ МНОГО ПРИЛИЧА НА ИСТОРИЯТА НА НДСВ- ОТЦЕПИХА СЕ НОВОТО ВРЕМЕ, ПОСЛЕ НДСВ ПОНЕ ИЗКАРА ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ В КОАЛИЦИЯ , А ГЕРБ ИЗВЪН ВЛАСТТА Е ПРОСТО ЕДИН ***, В КОЙТО СЕ ИЗТРИВАТ ВСИЧКИ БИВШИ КОМУНИСТИ КАТО ЦЕЦКА И ЛИЛЯНА ПАВЛОВА- ВНУЧКА НА ЧЛЕН НА ЦК НА БКП И СЪПРУГА НА АКТИВИСТ НА БСП.ЦЕЦКО Е ЯСЕН- БАЩА МУ Е БИЛ ШОФЬОР НА ШЕФА НА ДС. И ЗА БОЙКО ЗНАЕМ КОЛКО ЦЕННА МУ Е ЧЛЕНСКАТА КНИЖКА- ЗАРАДИ НЕЯ НАПУСКА МВР- НЕ ИСКА ДА СЕ ДЕПОЛИТИЗИРА,ПОСЛЕ ДОГАН ПРЕДЛАГА ЛЕЙТЕНАНТА ЗА ГЕНЕРАЛ.***
4
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лиляна Павлова вчера каза, че ГЕРБ трябва да се обедени с Реформаторския блок- мършите се събират. И зам.посланикът на САЩ в София, който е с мъжа си на гей парада да се съберат с тях, за да знаем къде е бунището.
3
1
 
4
 
! Отговори
esenes преди 10 години
БАСТА И БАСТА
2
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гнусно човече е това на снимката, но по физионимия и дела по-скоро е като близнак на бащицата си Станишефф. Много ги е страх тези олигарси около БСП и ДПС да не изпуснат кокола и си народиха много отрочета, кое от кое по-противни и продажни. По тези критерии *** и този на снимката вземат 100% да не си правят въобще труда да им правят социологически проучвания.
1
12
 
13
 
! Отговори
NAPOLEON преди 10 години
BRAVO,NATRITE MUTRATA NA BOIKO SAMOHVALKO.NAPRAVETE KOALICIQ SUS VSI4KI PARTII IZKLU4AQ D.P.S.POKAJETE,4E STE BULGARI I MILEETE ZA ROD I RODINA KAKTO I ZA TOZI IZSTRADAL NAROD,O4AKVA6T PROMENI CELI 24 GODINI.