БАСТА ще е провал, вещае депутат от ГЕРБ

Формацията била привлякла обидени политици
30 сеп 2013 19:07,
17
БАСТА ще е провал, вещае депутат от ГЕРБ
Снимка: архив Булфото

Проектът на БАСТА е обречен на провал, защото в новосформираната партия са събрани предимно хора, които не са успели да реализират политическите и професионалните си намерения, заяви депутатът от ГЕРБ Желязко Желязков на пресконференция в Добрич.

По думите му БАСТА е привлякла хора, които са обидени, че не са влезли в кандидатдепутатските листи на ГЕРБ и новата партия едва ли ще прекрачи изборния праг за следващия парламент. БАСТА беше сформирана от отцепниците от ГЕРБ. Начело на проекта седят бившия земеделски министър Мирослав Найденов и ексдепутата Емил Димитров. В последните седмици те упорито лансират тезата, че към тях ще се присъединят действащи депутати от ГЕРБ.

ГЕРБ е за предсрочни избори, защото сегашното Народно събрание не отговаря нито на обществените нагласи, нито на резултатите от проведения вече вот, коментира Желязков. Според него "златната акция" в парламента държи "Атака", която не е опозиция, а крепи управляващите. Депутатът определи ситуацията от последните дни в Народното събрание като парламентарна криза, която по думите му изисква да се свикат незабавни избори, пише БТА.

Според Желязков управляващите продължавали да правят неразумни назначения на високи държавни позиции, а тоталната смяна на кадри била знак за партиен реваншизъм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
6
 
0
 
! Отговори
БАСТА преди 10 години
До АнонименБАСТА ще я бъде и ще пребъде , защото , ние сме БАСТА !
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Баста,значи "БАСТА" на роенето на комунистическите ешалони във власта !!! БАСТА НА БАСТА !!!
15
0
 
6
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
БАСТА да не би да ползват старите плакати на ГЕРБ та сте пуснали снимка от архива на Булфотопишейки за мършите
14
0
 
2
 
! Отговори
Гражданин на РБ преди 10 години
Анонимен 13,Отдавна вече не е ДС. Стратегическите решения за България се вземат извън нея и се диктуват на нашите политици. Средството е: Политиците в България искат Властта, за да се облагодетелстват. Защото смятат, че са бедни или "недооценени" и използвайки Съдбата и Угодничеството си, ще се замогнат. Бедняшко, но толкова присъщо-човешко мислене... Лошото е, че е в ущърб на народа...Е, ТАКИВА политици, няма как да не ги яхнеш ФИНАНСОВО, нали... Те просто си плачат за това...Тъжен факт;-)
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нормално е ,във сяла Европа във една даржава да има само 2 парти,и то едната ще водещата а другата упозициона.Пари нямали сме за нищо а 60 пол.парти по 300 хиляди на новоизлюпена партия,която може и да не продалжи да съществува,но парите се пребират от партиката.Всички Сарвули във валгария и криминални особи като Борилчо стават партици без портфел,и после вземат от даржавата 300 хиляди лева,и водачи на партичта стават.Всички тези парти само разделят нацията и Д С ни маниполира след като сме разединени
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Вие всичките сте тотален провал...
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази партия не е създадена за да влиза в парламента. Там играят други интереси.
10
0
 
10
 
! Отговори
Уточнение преди 10 години
Баста значи стига. Като гледам ръководството и си мисля че членовете на тази партия трябва да се наричат Бастарди-което значи коп*лета на италиански и е много удачно в случая!
9
6
 
3
 
! Отговори
Гражданин на РБ преди 10 години
..."... в новосформираната партия са събрани предимно хора, които не са успели да реализират политическите и професионалните си намерения...". Ами да беше намерил начин да ги мотивираш, бе, Боко.... нали си "лидер". Истинският лидер успява да обедини около себе си дори и "инакомислещите", чрез вслушване в аргументите им и извършване на компромиси със собствения си начин на мислене...Трудно, нали? Та ти си "велик" и "Единствено Правилномислещ"...Боко Тикво, Боко...;-)
8
1
 
6
 
! Отговори
batevale преди 10 години
"... в новосформираната партия са събрани предимно хора, които не са успели да реализират политическите и професионалните си намерения..." -- Ами за толкова години политически упражнения върху гърба на българите ,изглежда само Доган е извличал постоянни дивиденти (Постоянно има негови хора навсякъде) Как може да е нормална държава ,в която Няма наказан нито един голям крадец ,а мераклий за крадене се пръкват отново и отново!,,,
7
5
 
15
 
! Отговори
ирландско месо преди 10 години
Според мен БАСТА е новото лице на Българската Политика и ще има успех! Миро Мършата Премиер за да се ДООПРАВИ България!
6
3
 
9
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
До Tihomir1488 Нищо чудно и краста да са завъдили в буквалния смисъл. Миро Мършата от доста време има един гнусен обрив на разплутата угоена мутра, разгледайте снимки и ще видите, че не си измислям.
5
10
 
14
 
! Отговори
Луцифер преди 10 години
ГЕРБ е отроче на БКП,БАСТА е отроче на Герб.Всички сте обречени на забрава.
4
3
 
9
 
! Отговори
Tihomir1488 преди 10 години
В БАСТА са открили краста и затова те ще се почесват непрекъснато и няма да имат време да променят паричните потоци .
3
3
 
10
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Естествено, че ще е провал. Все едно след края на втората световна война Херман Гьоринг и Рудолф Хес да си бяха спретнали една демократична партийка, за да участват в управлението на Германия.
2
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аме те от ГЕРБ са произлезли, значи има на кого да са се метнали.
1
10
 
23
 
! Отговори
герп преди 10 години
По-голям провал от герп едва ли ...