Не съм фелдфебел, че да знам къде е Пеевски!

Все пак Местан щял да попита депутата защо не е дошъл на работа
Обновена: 9 окт 2013 13:59 | 9 окт 2013 11:36,
91
Не съм фелдфебел, че да знам къде е Пеевски!
Лютви Местан. Снимка: БТА

Заявявам категорично, че решението на Конституционния съд по своята същност се явява част от Конституцията и несъгласието с решенията на КС, организирането на протести срещу решения на КС, по същество се явява несъгласие със самата конституция.

Още по темата
Така лидерът на ДПС Лютви Местан коментира вчерашното решение на магистратите да отхвърлят искането за предсрочно прекратяване на правомощията на депутата от ДПС Делян Пеевски, внесено от ГЕРБ.

"Господин Делян Пеевски е народен представител по волята на избирателите", отсече Местан.

Лидерът на ДПС обаче не каза защо Пеевски не е в Народното събрание днес, но допълни, че ще го попита, но няма да се изявява като фелдфебел.

Местан коментира и вчерашната позиция на нереализирания председател на ДАНС, която той разпространи след решението на КС.

"Запознах се с позицията му. Там има много интересни въпроси, които биха представлявали сериозен интерес и за журналистическо разследване. Най-интересен ми се струва въпросът дали олигархията в България се е пръкнала с номинирането на Делян Пеевски за председател на ДАНС", запита се Местан.

По негови думи не е важно кой точно повдига тази тема и верността на тезата също не зависи от този факт.

"Има въпроси, които са значими сами по себе си и те заслужават своя отговор", отсече Местан и припомни, че е призовал всички морални съдници на олигархията – в това число и президентът Росен Плевнелиев, да назовават въпросните олигарси и да прилагат аргументи към твърденията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
0
 
! Отговори
Мартин преди 10 години
Грухчо е, мноууу ***.. 1/3 от държавата да скочи с/у теб 80% от държавата да не те иска и ти пак да се натискаш за власта.. Трябва да си алчен до безобразие.. В гроба ли ще ги носи тези пари??!! Пищеше като селянин от трибуната "имайте срам".. Време е Борисов да почне да ги поступва малко... То се е видело, че със закони не става.. Пенсионерите няма да са още 20 години живи да избират путк* като горесниманото и отврати като Станишев... Лудите на Волен и те са на свършване.. не е останало много..
62
1
 
4
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
КОЙ написа писмото на Пеевски?
61
1
 
2
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
Да си адвокат на Пеевски е тъпо
60
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
О С Т А В К А НА БАНДИТСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО!РАЗПУСКАНЕ НА МАФИОТСКИЯ ПАРЛАМЕНТ!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЧЕРВЕНАТА ХУНТА!АМИН!
59
2
 
10
 
! Отговори
Сряда преди 10 години
Този *** винаги ми е приличал на кози м***дур!
58
2
 
6
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
Лицето Пеевски нагло съобщава, че бил успял. В какво е успял, да препере парите на мама праска отклонени от тотализатора ли? Или е успял с нечии чужди средства да завладее медийния пазар. Това пълничко момченце на двадесет и малко отгоре беше май началник на пристанище Варна. Толкова умен и можещ. Аферим, машала. Кой предложи Пеевски? дали не е Росатом или руската мафия?
57
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ние пък ще отидем на площада, за да го уволним.
56
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Свинята си е в неговата ***, или се е заиграл с топките на доган ага!
55
1
 
8
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Знаеш ли как *** свинята преди да бъде заклана....
54
1
 
7
 
! Отговори
Осман Паша преди 10 години
Яваш яваш без пушилка,че някои лаели *** времето ликува,двама кат се карат ДПС печели ,гаргите грачат,*** крадът такъв е живота...
53
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не си, няма и да бъдеш, въпреки, че дикцията ти е като на Хитлер, си жалка *** без топки. Образованието и квалификацията са ти такива, че само да можеш да приказваш само глупости. Какво един като тебе би бил полезен на държавата, ти знаеш само да приказваш, нямаш други качества, и в този парламент сте се събрали само такива, ***, без реален трудов стаж, без да можете да сте полезни на държавата, без да сте допринесли с нещо към държавата. Народа ви презира, всичките до един!
52
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 10 години
До Анонимен-58,*** по-смали *** ,че нали знаеш,коѝто вдигне нож от нож умира,и за тебе скоро ще доѝде коледа,коледнико миризлив.
51
5
 
3
 
! Отговори
1 преди 10 години
До народа,местане не си федфебел,но началника ти направи тиквата генерал,ти още не си заслужил,за фелдфебел,но капрал може да те направи.
50
2
 
3
 
! Отговори
народа преди 10 години
назначаваме те за фелдфебел на ДПС тогава.
49
1
 
9
 
! Отговори
да да преди 10 години
Цитат: " Най-интересен ми се струва въпросът дали олигархията в България се е пръкнала с номинирането на Делян Пеевски за председател на ДАНС", запита се Местан. Ми г-н Местан, попитайте шефа.А.Доган най-добре знае отговора на този въпрос.
48
1
 
9
 
! Отговори
Павка преди 10 години
Може и и да си подполковник, но приличаш на фелдфебел. Но и генерал да беше, не можеш да ми забраниш да коментирам решението на един съд, пък бил той и конституционен!
47
2
 
11
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Как така кой ?А кой създаде ВИС, СИК, Аполо и Болкан, ИН - 80, *** ? Кой създаде Иво Карамански, Емил Кюлев, Илия Павлов, ... ?Очевидно е, че и Ц.Ц. / тандемът Цацаров - Цветлин / не знаят ?! Те , ако знаеха, единият от тях щеше да го арестува с белия автобус, а другият щеше да му повдигне обвинение ...Все пак оня, който създаде ВИС, СИК, ИН - 80, Иво Карамански, Илия Павлов , Емил Кюлев и сие не е откраднал две кофи пясък от детска площадка , че да го арестуват и обвинят, че е част от организираната престъпност, нали ?Кой ? Кой ? Кой ?
46
3
 
8
 
! Отговори
Orda преди 10 години
" Не съм фелдфебел........." ми да понеже си нагла ***.
45
3
 
15
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Естествено, че Лютви Местан не е фелдфебел. Беше агент Павел 1979-? III управление, 11 отдел, 7 отделение, I главно управление. Сега явно този сладкодумец си е сменил службата и работодателя и е много по-високо в йерархията.
44
2
 
12
 
! Отговори
Atanasko преди 10 години
Делянчо е на ул. Бачо Киро в един от много си офиси от сутринта. Цялата улица е залята от мутрите му :)))