Не съм фелдфебел, че да знам къде е Пеевски!

Все пак Местан щял да попита депутата защо не е дошъл на работа
Обновена: 9 окт 2013 13:59 | 9 окт 2013 11:36,
91
Не съм фелдфебел, че да знам къде е Пеевски!
Лютви Местан. Снимка: БТА

Заявявам категорично, че решението на Конституционния съд по своята същност се явява част от Конституцията и несъгласието с решенията на КС, организирането на протести срещу решения на КС, по същество се явява несъгласие със самата конституция.

Още по темата
Така лидерът на ДПС Лютви Местан коментира вчерашното решение на магистратите да отхвърлят искането за предсрочно прекратяване на правомощията на депутата от ДПС Делян Пеевски, внесено от ГЕРБ.

"Господин Делян Пеевски е народен представител по волята на избирателите", отсече Местан.

Лидерът на ДПС обаче не каза защо Пеевски не е в Народното събрание днес, но допълни, че ще го попита, но няма да се изявява като фелдфебел.

Местан коментира и вчерашната позиция на нереализирания председател на ДАНС, която той разпространи след решението на КС.

"Запознах се с позицията му. Там има много интересни въпроси, които биха представлявали сериозен интерес и за журналистическо разследване. Най-интересен ми се струва въпросът дали олигархията в България се е пръкнала с номинирането на Делян Пеевски за председател на ДАНС", запита се Местан.

По негови думи не е важно кой точно повдига тази тема и верността на тезата също не зависи от този факт.

"Има въпроси, които са значими сами по себе си и те заслужават своя отговор", отсече Местан и припомни, че е призовал всички морални съдници на олигархията – в това число и президентът Росен Плевнелиев, да назовават въпросните олигарси и да прилагат аргументи към твърденията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
28
 
! Отговори
ТИ СИ ФЕОДАЛ преди 10 години
ЦЯЛАТА ВИ ПАРТИЯ ИЗПОЛЗВА ФЕОДАЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ В ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ПРИМЕР ПОБОЯ НАД ОКТАИ ПОБОЯ НАД ТЪРНОВСКАТА ЛЕКАРКА ТИЯ СЕ ИЗЖИВЯВАТ ВСЕ ЕДНО ЖИВЕЯТ В ШИРИЯТА ИЗРИТВАЙТЕ ГО ТОВА ВРЕДНО И АНТИБЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО
2
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички сте *** и слуги на същите олигарси и не знам защо още ви търпим да словоблудствате , а ми не ви подкараме с шутове, смешници нещастни
1
6
 
41
 
! Отговори
Hristo преди 10 години
ТИЯ ОТ ДПС-ТО КАТО ГИ ВИДЯ ДОРИ НА СНИМКА МИ СЕ ПОВРЪЩАМАРШ ОТ БЪЛГАРИЯ !!!