"Неидентифицируемите" сирийци разяриха "Атака"

Националистите поискаха оставката на Цветлин Йовчев
Обновена: 16 окт 2013 17:34 | 16 окт 2013 17:32,
94

Снимка: Булфото

"Атака" настоя за оставката на министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев, обяви националистката Магдалена Ташева на протест, организиран от софийската организация на партията заради "неадекватната политика" на МВР шефа по отношение на бежанците.

"Искаме човек, който може да се справи с тази ситуация, минаха няколко месеца, в които министърът нищо не прави", отбеляза тя пред БТА и допълни, че протестът им е именно срещу тези "неидентифицируеми ислямистки елементи", идващи у нас с етикета "бежанец".

Според нея бежанците минават през "зелената" граница с Турция, която умишлено не се охранява.

"Те извършват престъпление и трябва да бъдат върнати на територията, от която са дошли", категорична бе Ташева, която настоя, че България в случая се явява трета страна, защото бежанците идват от южната ни съседка, а не от страна, в която има военен конфликт.

Депутатът от "Атака" разясни, че според международно споразумение, когато страна член на ЕС се окаже в положение на трета страна, до която мигрантът се е добрал, сама преценява дали той трябва да бъде екстрадиран, или да му бъде даден статут на бежанец.

"Така че България може да екстрадира всички, тъй като са минали незаконно границата, а и вършат и други престъпления в страната", допълни Ташева.

Националистката се възмути и от изявлението на социалния министър Хасан Адемов, че у нас имало 500 работни места за бежанците.

"Искаме веднага тези работни места да бъдат предоставени на българските безработни", призова тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
9
 
11
 
! Отговори
SKYBET преди 10 години
TOIA BOLEN MNOGO NAGYL , ISKAL OSTVKATA A V SYSHTOTO VREME DYRJI PRAVITLSTVOTOT NA VLAST KATO OSIGORIAVA KVORUM , BOLENE STIGA S TEZI EVTINI NOMERA 4AK VZE HORATA ZA MNOGO GLUPAVI VECHE PODIGRVKA E TOVA
48
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Предишният формат на мобилната версия бе перфектен, ама май ти Гуре си с квадратна глава и на транквиланти, да те *** в г*за сцепен!Йовчев дава сигнали, че се учи в движение. Трябва да се помага на такива хора. Все пак той е обграден от американски шпиони и има замъглена преценка, не, не вярвам с това родословие да е предател...)
47
18
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато ГЕРБ бяха на власт бежанци нямаше. Турците взеха властта в България и. Пренасочиха потока на ислямските бежанци към България. Целта е ясна, ислямизация на страната и последващо присъединяване към Турцоя. И Атака помагат на турците да задържат управлението. Тъй че да не се правят на ощипани госпожици.
46
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С тая разлика, че българските бежанци на бързо разплакаха елинския елит и го натуриха на кучето у босфора.
45
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
54 аистина ли си толкова *** или само на *** се правиш . Издръжката на един български гражданин струва много повече от 300 или 150 лв не брой само кеша който взимаш , брой бюджета на държавата и от него извади сумата давана за бежамците, ако не я компенсират от Брюксел . А бе вие от Атака всчики ли сте такива абдали.
44
19
 
5
 
! Отговори
Славянин преди 10 години
Както дойдоха сирийците така и булгарските бежанци от азия 681 г дойдоха на балканите.
43
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хаха само арийци със славянска външност на тоя протест:)
42
0
 
44
 
! Отговори
аз преди 10 години
Големи сме балъци вместо да затворим границата и Турците да си берат грижата ние ги приехме и се чудим какво да ги правим. Не може държавата да отделя 1100 лв за един бежанец при положение, че собствения и народ тъне в мизерия и много хора живеят с по 300 лв. а да не говорим,че много пенсионери с по 150. Това е безобразие от страна на управляващите
41
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е това е лицето на протеста което чаках:)Не некви ми млади там образовани келешчета
40
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия още за националисти ли се пишат ??? Сега показват колко големи "националисти" са. Събрали 50 платени овце на митингчето и се правят на велики как искат оставката на вътрешния министър, а в същото време подкрепят правителството срещу пари. Само имитират национализъм, но не правят нищо!
39
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е гаси шоумените от "Атака", хахахаха! Първо подкрепят правителството, а после искат оставката на Цветелин Йовчев. И забележете-още са наричани и се самонаричат националисти. Това са предатели, които ги интересува власт и пари, само правят циркове и влизат в различни роли, за да спечелят доверие, но после се измятат от приказките си и приказват съвсем друго, като твърдят, че не са обещали нищо и нищо не са казали. Пуснаха им дори видео и те пак отричат думите си, като казват, че е монтаж.
38
6
 
6
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 10 години
Iskam vednagaaaa ataka gotovi za licevi opori,ednooo....izhvurlete Volen predatelyaa...dveee...toi ni prodade na fesovete...triii....patriot e onzi,koito ne se prodava na porobirelite ni I durji zdravo doverieto na onezi,koito a glasuvali NE ZA SUYUZ S TURCITE I KOMUNISTITE!!!!!!!
37
1
 
30
 
! Отговори
az преди 10 години
Не,че харесвам някоя от партиите в парламента,но тук са прави.Изобщо не трябваше да ги приемаме. Турците ги пускат ние ги вземаме,че сме много цъфнали
36
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Falshivata , rusokosa mente gospoja Tashako*va ima ogromni zverski *** ochi !
35
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Почна се. сега от тук до отдръпването на атака от парламента и гласуване с опозицията до падането на правителството при следващия вот на недоверие остават дни
34
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не бой се gogiЧе туко виж атака се възползвала от твоя страх:)
33
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Gospoja Tashakchie*va ,molq vi da sprete da izmivate liceto na Sider aga , s takiva isterichni podmaszvaniq kam naroda i laji.
32
1
 
43
 
! Отговори
Кукуто преди 10 години
Границата трябва да се охранява не СЛЕД като влязат бегълци, дошли незнайно как на собствен ход от хиляди километри, а ПРЕДИ това !Министър Адемов, на един министър не му отива да бъде безотговорен. Аз нямам работа и искам едното от 500-те свободни места! Обадете ми се кога и къде трябва да отида, за да започна работа.
31
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Остават оше 30000 дни до затварянето на турската гранциа, сидерасти долниХодете си при сорос да ви дава пари за интеграция на ромите кат на Станишев.Платени сте малко сте!
30
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** малобройните платени проСтитуращи.Вървете си в масоните при рептилите сорсиди долни!Стига пречили на движението в София!