"Неидентифицируемите" сирийци разяриха "Атака"

Националистите поискаха оставката на Цветлин Йовчев
Обновена: 16 окт 2013 17:34 | 16 окт 2013 17:32,
94

Снимка: Булфото

"Атака" настоя за оставката на министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев, обяви националистката Магдалена Ташева на протест, организиран от софийската организация на партията заради "неадекватната политика" на МВР шефа по отношение на бежанците.

"Искаме човек, който може да се справи с тази ситуация, минаха няколко месеца, в които министърът нищо не прави", отбеляза тя пред БТА и допълни, че протестът им е именно срещу тези "неидентифицируеми ислямистки елементи", идващи у нас с етикета "бежанец".

Според нея бежанците минават през "зелената" граница с Турция, която умишлено не се охранява.

"Те извършват престъпление и трябва да бъдат върнати на територията, от която са дошли", категорична бе Ташева, която настоя, че България в случая се явява трета страна, защото бежанците идват от южната ни съседка, а не от страна, в която има военен конфликт.

Депутатът от "Атака" разясни, че според международно споразумение, когато страна член на ЕС се окаже в положение на трета страна, до която мигрантът се е добрал, сама преценява дали той трябва да бъде екстрадиран, или да му бъде даден статут на бежанец.

"Така че България може да екстрадира всички, тъй като са минали незаконно границата, а и вършат и други престъпления в страната", допълни Ташева.

Националистката се възмути и от изявлението на социалния министър Хасан Адемов, че у нас имало 500 работни места за бежанците.

"Искаме веднага тези работни места да бъдат предоставени на българските безработни", призова тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
NADPISA NA SNIMKA 4 E OTVRATITELEN
28
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига сте се базикали с атака.Хората твърдо настояват да ги приемат на сериозно
27
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе незнам изведнъж наще националисти много широкоскроени се оказаха.Не един безъб селски алкохолик остана разочарован от тяхното излиберастяване спрямо ДПС.Добре поне ,че скоро бежанците няма да влизат в парламента та да можем да им се репчат поне на тях
26
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази госпожа нарече сирийските бежанци ГЛАВОРЕЗИ.Това е й позицията на Русия.Що за случайни и необразовани хора в политиката у нас?
25
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спокойно.След декемврийските сметки за тока. ще се наложи и от тука да бягат по спешност
24
13
 
6
 
! Отговори
член преди 10 години
атака обаче малко като ятака звучи
23
11
 
15
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
До АнонименАтака не подкрепя ли това правителство /ДПС,БСП /, ВМРО не подкрепи ли ДПС в Гърмен ???!!!Имаме ли партия,която да защитава България и интересите на страната ни! В момента май няма истински националноотговорна партия .
22
18
 
12
 
! Отговори
НАЦИОНАЛИСТ преди 10 години
ТАШАКОВА БАЯ СЕ Е ИЗРУСИЛА НО МЯЗА НА ***. КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА КОЛКОТО И БОЯ ДА ПОХАБИШ!
21
11
 
16
 
! Отговори
NBC преди 10 години
До Анонимен28Нали подкрепихте Йовчев бе,сега си "налягайте парцалите"!Предатели!
20
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП, ДПС и Атака организират контрабежанци, пращат ги в СирияДа видят и те хубаво ли е.Очаква се нашенците да преминат турско-сирийската граница без паспорти, като да се настанят в Дамаск, където да представляват неудобство и генератор за предразсъдъци за местните, които водели труден живот.Контрабежанците ще бъдат съпровождани с кадри от изказвания за бежанците на журналистката и депутат от "Атака" Магдалена Ташева, за да се създаде напрежение и местните да настръхнат срещу българите
19
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на г-жа Ташева, само с протест срещу Африканската инвазия!Малко ли са ни *** с които не можем да се управим, а сега и още ***, араби и при това мюсюлмани! Нова Зеландия е 4 -тири милиона и никакви имигранти и бежанци НЕ ПРЕМАТ, знам го лично от собствен гръб! А нашите в парламента са буклуци! ! !
18
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз имам един въпрос за атакистите.Ако бежанците си направят незаконна и терористическа, етническа партия, Атака ще ги подкрепи ли в парламента?
17
22
 
20
 
! Отговори
мето преди 10 години
Добре, че Атака не е само Сидеров. Ще гласувам за тях.
16
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да поискат затваряне на границата.Обаче тоя проблем е от полза за атака.Има си нова кауза.Колкото повече се надува тоя цирей по-добре за тях
15
17
 
24
 
! Отговори
просто аз преди 10 години
Всички подкрепящи смешниците от атака, нека се опитат да си обяснят, защо тази смешна партия търси проблема там където го няма, а упорито мълчи за празненствата по случай победата на ДПС в Гърмен скоро. Там е проблема, но " националистите " не смеят да ровнат, защото там са интересите на коалиционния им партньор. Много прах могат да се опитат да хвърлят в очите на хората, но останаха малко тези,които ще им се хванат на елементарните опити да демонстрират активност.
14
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Демек понеже се наложи набързо да сдобряват с ДПС, а атака ако не вика срещу някой друго какво ще прави дай сега тея да ги почнем.Бежанците много добре ги знаем какви са или по точно какви има измежду тях.Атака хич да не се опитва да си го превръща в кауза това.Видяхме кво стана с ДПС.Всеи път като волен се пенеше срещу турците гласовете за дпс се увеличаваха демек буташе ги яко, и в крайна сметка се коалира с тях в парламента.Ако и бежанците си направят партия и влезе в парламента?
13
9
 
23
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
Не е ли малко късно да си пишете активи,г-жо Ташева? Та нали вашата партия подкрепяше и създаваше комфорт на това правителство ? Та не бяхте ли и вие в парламента през тези месеци ? Всеки ден се тръби колко пари ни струват бежанците,колко институции работят ,а сега нищо не се правело ?Човек,който да се справи със ситуацията трябва да е наистина родолюбец и политик със здрава ръка ,а имаме ли такива политици ???
12
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
само Атака и Вмро казват истината
11
18
 
20
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Магдалена Ташева - новия министър на МВР,подкрепям!!
10
19
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров президент премиер и министър на вътрешните работи