"Неидентифицируемите" сирийци разяриха "Атака"

Националистите поискаха оставката на Цветлин Йовчев
Обновена: 16 окт 2013 17:34 | 16 окт 2013 17:32,
94

Снимка: Булфото

"Атака" настоя за оставката на министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев, обяви националистката Магдалена Ташева на протест, организиран от софийската организация на партията заради "неадекватната политика" на МВР шефа по отношение на бежанците.

"Искаме човек, който може да се справи с тази ситуация, минаха няколко месеца, в които министърът нищо не прави", отбеляза тя пред БТА и допълни, че протестът им е именно срещу тези "неидентифицируеми ислямистки елементи", идващи у нас с етикета "бежанец".

Според нея бежанците минават през "зелената" граница с Турция, която умишлено не се охранява.

"Те извършват престъпление и трябва да бъдат върнати на територията, от която са дошли", категорична бе Ташева, която настоя, че България в случая се явява трета страна, защото бежанците идват от южната ни съседка, а не от страна, в която има военен конфликт.

Депутатът от "Атака" разясни, че според международно споразумение, когато страна член на ЕС се окаже в положение на трета страна, до която мигрантът се е добрал, сама преценява дали той трябва да бъде екстрадиран, или да му бъде даден статут на бежанец.

"Така че България може да екстрадира всички, тъй като са минали незаконно границата, а и вършат и други престъпления в страната", допълни Ташева.

Националистката се възмути и от изявлението на социалния министър Хасан Адемов, че у нас имало 500 работни места за бежанците.

"Искаме веднага тези работни места да бъдат предоставени на българските безработни", призова тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко хубаво, че Атак аси намери нов враг с който да се дръгля по телевизията, и да не трябва засега да прави коалиция с него в парламента.Бяхме ги позабравили колко са духовити време да понаваксат.
8
20
 
14
 
! Отговори
СТРАХ от Атака преди 10 години
До ПичПичко,*** са неграмотните ченгета от ГРОБ - твоята любима партийка ,клон на БСП.
7
14
 
27
 
! Отговори
Една българка преди 10 години
"А свестните смятат за луди" - Ботев!!! О, неразумний юроде,посочи една, едничка неистина, изречена от патриотката г-жа Ташева и тогава ще имаш правото да се наречеш БЪЛГАРИН!!!!
6
22
 
14
 
! Отговори
Соросоид преди 10 години
Мале колко ги мразя тия *** АТАКИСТИТЕ. Предадоха всички, които гласуваха за червени и сини и ГЕЙБерастки комунисти. Малеее
5
13
 
9
 
! Отговори
sdc преди 10 години
Nasranite patrioti pak cirkove izleznaha da praviat
4
13
 
15
 
! Отговори
започна се... преди 10 години
Айдееее,започна се,ей сега гледайте какво става,оставките ще завалят и тия некъдурни червени джуджета ще си идат веднъж завинаги и тая партия няма да существува
3
2
 
20
 
! Отговори
ot Germania преди 10 години
Snoshti po televiziata tuk pokazaha kak bezanci- suniti ot Siria v Germania se zakanvat na bezanci-christijani sashto ot Siria, che ste gi zakoljat.Zashto BG ne priema Christijani samo, drugite da hodjat v Sauditska Arabia ili Golf-stranite.
2
19
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия *** от Атака хептен полудяха точно като лидера си, хем потдържат кабинета хем оставки искат. Голям майтап са. Жалка работа.
1
42
 
40
 
! Отговори
Пич преди 10 години
*** отново се показаха на улицата. След като техния вожд и учител подкрепи правителството и на думи, и на действия, сега искали оставки?! Хайде много ви моля, скъпи статисти на Атака. Вземете си 30-те лева, парите за таксито и парчето пица, и прибирайте плакатите по камионите в централата на Атака. *** и простаци. Тръгнали да плашат хората със сирийци, които бягат от войната. Хорица с по една риза на гърба си и малки деца. Те са виновни за пенсионерите и мизерията в България?! Простаци и *** ...