Подпис за усмихнатия Орешарски, нищо за умисления Борисов

Протестиращ, подкрепящ кабинета, се добра до премиерския параф
Обновена: 17 окт 2013 16:35 | 17 окт 2013 16:02, Камелия Цветанова
131

Снимка: Булфото

Премиерът Пламен Орешарски положи подписа си върху фланелката на протестиращ, подкрепящ правителството.

Това стана факт след отхвърлянето на втория вот на недоверие, в момента в който министър-председателят даваше брифинг в парламента.

Тогава мъж с фланелка с лика на Орешарски се промъкна пред камерите и му поиска автограф, за да се увековечи днешната дата, на която се навършвали 100 дни от първия контрапротест в подкрепа на правителството.

Мъжът се представи като Александър Кръстев, по прякор Хъмфри, и категорично отказа да обясни как е влязъл в сградата на Народното събрание, където достъпът е строго ограничен и става само със специални пропуски.

"За" Орешарски и "против" Борисов – така той обясни посланието на фланелката си, от едната страна на която е усмихнатият Орешарски, а на гърба - умисленият Борисов.

Кръстев обясни, че снощи му е хрумнала идеята за нестандартната проява. Той твърди, че освен него подобно намерение са имали още хора, но в крайна сметка са се отказали заради страх от репресии.

Кръстев обясни, че в момента се занимава с обществена дейност, но иначе има модна агенция, участвала в организирането на конкурс за красота в УНСС - "Мис Студентка", и именно оттам познавал Орешарски и бившия финансов министър Стоян Александров, които са преподаватели във ВУЗ-а.

По думите му се готви още една акция в подкрепа на правителството, в която ще се включат 18 момичета с къси роклички. Ако не ги пуснат в сградата на парламента, те ще дефилират пред парламента, зарече се той. 

Кръстев отказа да каже колко ще струват роклите, но цената на неговата тениска с подписа на Орешарски била 30 лева. Той отрече да е стимулиран финансово, за да е на страната на управляващите.

Благодарение на пресцентъра обаче се е срещнал лично с премиера и му е представил плана си "Хъмфри" за справяне с проблема със сирийските бежанци.

"Аз имам къща в Никопол и там могат да се настанят 2-3 семейства. Бих започнал една кампания от типа "приюти бежанец", като с този си акт той може да получи помощ от правителството", разясни концепцията на плана си Кръстев и добави, че някои от идеите са срещнали разбиране от страна на премиера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
2
 
! Отговори
Мая преди 10 години
ОРЕШАРСКИ ВЪН! ТИ СИ ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ!
111
0
 
2
 
! Отговори
оп преди 10 години
Смешници! ОСТАВКА!
110
0
 
2
 
! Отговори
!!d преди 10 години
Egati smeshnicite, dali sa nagorkiq chovek 50 mlv sigurno da hodi i da se pokazva! Hahahahaha!
109
0
 
2
 
! Отговори
доло ДПС и БСП преди 10 години
ОРЕХОЧО КОЛКО ОЩЕ ХОРА СИ ПОДКУПИЛ "? ЗА ИЗЛИЗАТ И ДА СЕ ПРАЯВЯТ НА МАЙМУНИ
108
0
 
2
 
! Отговори
didispasova преди 10 години
О боже ще повърна, що за поведение..народа на улиците той ще дава автографи в ефир ...Оставка!
107
0
 
2
 
! Отговори
маги преди 10 години
Е това е много смешна статия. Даже Моника Станшева ги измисля по завъртяни. Не се излагайте, прекалено е прозрачно.
106
0
 
2
 
! Отговори
боби преди 10 години
Много голяма загадка как ли е влезнал този "фен" на Орешарски - може би е отишъл да си взема парите за "подкрепата" към кабинета и на излизане е решил да си увеличи заплатката като се набие на очи на шефа.
105
0
 
2
 
! Отговори
Пинокио преди 10 години
Ее..пиарите тва ли измислите.. Такава жалка и смешна пи ар акция... Да се чудиш смешно ли е или жалко?!... Като самия господин премиер..
104
0
 
3
 
! Отговори
ив! преди 10 години
Мале колко са смешни тия хора не е истина... Орешарски ква мазна физиономия има бляк, а тоя *** с тениската е страшен циркаджия и ***!
103
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато се занимавате с Бойко и ГЕРБ управляващите си крадат и лъжат,но какво да се прави,щом мислите че като пишете срещу ГЕРБ ще повишите доходите си и ще заживеете по-добре,продължавайте,а след 3,4 месеца ще пишете същите неща за сегашните управляващи,дерзайте,трупайте опит,ще ви трябва.
102
6
 
4
 
! Отговори
ББ на ЦЦ в ГЗ преди 10 години
Аз вече търся Бойко за портиер на кооперацията :)
101
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хора,разберете, лъжат ви,подхвърлят ви 10,15 лв.като увеличаване на пенсии и мин.работна заплата,до няколко месеца още по-големи обещания ще има,но помислете ,от къде ще вземат пари?РАЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОСЛЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМАТЕ ПАРИ,КОИТО НЕ СА ИЗРАБОТЕНИ,МОЖЕ САМО СЪС ЗАЕМИ,НО ЗАЕМИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩАТ,ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА,САМО СИРЕНЕТО В КАПАНА ЗА МИШКИ Е БЕЗПЛАТНО.
100
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анти--ГЕРБА да си се запитал защо Станишев продаде деветдесетте години палата на баща си от страх да не му го национализират ,дали не е защото е знаел ,че с много "честен труд" ги е спечелил баща му. Крадци от "сой " ! Когато решиш,че можеш да забогатееш в България с ума си ,трябва да знаеш ,че си за четвърти километър .
99
7
 
13
 
! Отговори
към Анти-Герб преди 10 години
До АнонименИнтересувай се малко по.-вече и ще видищ ,че *** си ти ! Кой върви по стълбицата така бързо нагоре освен Станишев и Пеевски и дали е ,че са най-кадърните в България. Единият стана мин.председател на една държава без 1 ден тр.стаж а другият сега управлява задкулистно с Доган цялата държава . Без парите единият на баща си ,а другият на майка си са гола вода... *** !
98
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анти--ГЕРБСтанишев и Доган нямат нищо на тяхно име ,и всички знаем ,че двамата по документи са най-бедни ,но само дето летящи чиниии не са си купили. ВСИЧКО Е НА РОДНИНИ И ПОСТАВЕНИ ЛИЦА. а случайно да си чул за милионите на Моника и офшорките и. Или че между ния и Цветелина Боиславова винаги е имало конкуренция както за покупка на банки ,така и за коя е по-богата ?а за брата на Станишев и хотелите му по морето да си чул нещо. Със стари изпечени крадци още от преди 89 г. не си си имал раб
97
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Че как ще се оправи тази държава с такива хора?
96
9
 
19
 
! Отговори
румен преди 10 години
До АнонименЩо аз предлагам Станишев да си предложи огромните хотели по морето за сирийците,те на Цветанов тия 4 апартамента за кой по-напред.Оставка мръсни гадове.
95
6
 
9
 
! Отговори
boiko vun преди 10 години
i ne razbirate vie protestirashtite, che taka samo pomagate na krudci, kato cvetanov ili borisov, da ne budat sudeni za bezobraziqta, koito sa izvurshili! takiva gluposti nikude ne sum vijdala, smeshni protest s nqkakvi barabani i shum shte vdigat, prosto hora, prost narod..po-dolu pravilno nqkoi e citiral boiko, deto e kazal, che toi e prost i nie sme prosti i zatova shte se razbirame, prost narod sme i zatova se haresva boiko borisov, inache as drugi prichini da se izbira tozi mafiot ne vijdam
94
4
 
6
 
! Отговори
do 99 hhaha преди 10 години
mutrite i prostite hora 6te tursqt boiko, a kato gledam, kolkoto i da mi e mu4no, to4no takova e mnojenstvoto na bulgarskiq ni narod...prost, glupav,zloben...sram me e, sram me e da se nareka bulgarka, zaradi takiva kato teb, koito iskat da se vurne edin prost, mafiot ikreten - boiko borisov! zasrami se i ti!!!!
93
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цветанов като предложи апартаментите си в София, половин Сирия може да се настани.Да ама, *** взима, а не дава. :-)