Подпис за усмихнатия Орешарски, нищо за умисления Борисов

Протестиращ, подкрепящ кабинета, се добра до премиерския параф
Обновена: 17 окт 2013 16:35 | 17 окт 2013 16:02, Камелия Цветанова
131

Снимка: Булфото

Премиерът Пламен Орешарски положи подписа си върху фланелката на протестиращ, подкрепящ правителството.

Това стана факт след отхвърлянето на втория вот на недоверие, в момента в който министър-председателят даваше брифинг в парламента.

Тогава мъж с фланелка с лика на Орешарски се промъкна пред камерите и му поиска автограф, за да се увековечи днешната дата, на която се навършвали 100 дни от първия контрапротест в подкрепа на правителството.

Мъжът се представи като Александър Кръстев, по прякор Хъмфри, и категорично отказа да обясни как е влязъл в сградата на Народното събрание, където достъпът е строго ограничен и става само със специални пропуски.

"За" Орешарски и "против" Борисов – така той обясни посланието на фланелката си, от едната страна на която е усмихнатият Орешарски, а на гърба - умисленият Борисов.

Кръстев обясни, че снощи му е хрумнала идеята за нестандартната проява. Той твърди, че освен него подобно намерение са имали още хора, но в крайна сметка са се отказали заради страх от репресии.

Кръстев обясни, че в момента се занимава с обществена дейност, но иначе има модна агенция, участвала в организирането на конкурс за красота в УНСС - "Мис Студентка", и именно оттам познавал Орешарски и бившия финансов министър Стоян Александров, които са преподаватели във ВУЗ-а.

По думите му се готви още една акция в подкрепа на правителството, в която ще се включат 18 момичета с къси роклички. Ако не ги пуснат в сградата на парламента, те ще дефилират пред парламента, зарече се той. 

Кръстев отказа да каже колко ще струват роклите, но цената на неговата тениска с подписа на Орешарски била 30 лева. Той отрече да е стимулиран финансово, за да е на страната на управляващите.

Благодарение на пресцентъра обаче се е срещнал лично с премиера и му е представил плана си "Хъмфри" за справяне с проблема със сирийските бежанци.

"Аз имам къща в Никопол и там могат да се настанят 2-3 семейства. Бих започнал една кампания от типа "приюти бежанец", като с този си акт той може да получи помощ от правителството", разясни концепцията на плана си Кръстев и добави, че някои от идеите са срещнали разбиране от страна на премиера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Едва ли има човек,който да не забележи,че влахът има тежки психически отклонения,за които медицината е безсилна.Ясно е,че е допуснат умишлено до премиера.Лошото е,че когато кажеш,че Орешарски е безгласна кукла,на конци,които украинеца и турчина дърпат,че те ще досъсипят държавата,веднага другите почват да крещяг:ама нали видяхте боко и цецо.Да де ама аз не искам нито диктатурата на герб,нито полицейщината на цветанов,нито турци и комунисти да ме управляват.
51
2
 
7
 
! Отговори
Нема проблем преди 10 години
Очевидно не е проблем за пенсионерите, че получават по-малко от *** бежанци. Да живей партийната принадлежност, да го духам аз.
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хаха 53 къртиш!!!
49
1
 
9
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
Този вот е покер.Накрая,Бойко иска да ги цака Тримата!Кой печели след вота си знаят,тез които оцелеят Зимата!
48
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да искаш автограф от палача си-особена форма на мазохизъм... Ами значи този с фланелката желае да сме турска република, да насърчаваме *** и нито един млад човек да не остане на тази земя...
47
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** лъже!!!https://bivol.bg/zhelev-plevneliev-imot.html
46
15
 
10
 
! Отговори
Хистерия преди 10 години
Борисовв тотално е хистерясал от страх, злоба и загуба на властта. След всичките престъпления извършени от него и подчинените му, Боко Тиквата усеща, че справедливостта ще се стовари върху него и ще му се наложи да влезе не само в "режим на обяснение", но може би и в Централния затвор, където вече е разигран на томбола, спечелена от Рангел Вазелина.
45
12
 
9
 
! Отговори
СърФист преди 10 години
Боко, евалам те за "конструктивната и отговорната опозиция" ! Отговорен човек си ти, О Буда тиквена, направо Отговорник или по точно Бригадир на мутренска бригада (ако съдим по миналото ти).Но най лошото е че се опита да превърнеш и държавните институции в мафиотска структура.А пък когато приказката свърши почна да се държиш като ощипана неонодена мома пред пияни ергени.Голям *** си, да знаеш, но за съжаление циркът е за наша сметка!!
44
6
 
15
 
! Отговори
ангел преди 10 години
НА ТОЯ ГЪЗОБЛИЗНИК НА ФЛАНЕЛКАТА,А НА НАС НА ГЪЗЪ НИ СИ СЛАГА КЛЕЙМОТО.СЛЕД 3-МЕСЕЦА СТАНИШЕВ ЩЕ ЗАБРАВИ И КОЙ Е ПРЕПОРЪЧАЛ ОРЕШАРСКИ,И ЧЕ В БСП ИМА И МНОГО ПО КАДЪРНИ,ЧЕ СА СЕ ПОУЧИЛИ ОТ ГРЕШКИТЕ ИС ЧИСТА СЪВЕСТ ЩЕ ПОИСКАН ВЛАСТА!!!КОЙТО НЕ ПОМНИ,НЕКА СИ ЗАПИСВА!!!!
43
10
 
10
 
! Отговори
ДалайМама преди 10 години
Този вот беше пълна загуба на време и заплати. Какво се постигна?!В чия полза?!Защото ако става въпрос само за егото на Борисов, то не мисля, че данъкоплатеца трябва плаща за това!
42
17
 
12
 
! Отговори
Коко преди 10 години
Всички до един да загърбим ГЕРБ и ББ!
41
5
 
10
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
Между сериите от сагата "Страстите Борисови"- хоп епизод от Орешиада!Конкуренцията не спи!Вие ВЕРВАЙТЕ!И ГЛАСУВАЙТЕ!
40
8
 
22
 
! Отговори
немаскиран преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Eйй!!!*** ПЛАТЕН,СЛЕД 3 МЕСЕЦА ДА НЕ ПИШЕШ ЧЕ СА ТЕ ПОДВЕЛИ?!!!
39
6
 
22
 
! Отговори
Дофтур преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !С какво се друсаш бе ***
38
6
 
24
 
! Отговори
Пешко преди 10 години
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ, всъщност от орешарски не се чува ни дума, ни вопъл, ни стон, само се хили малоумно и зяпа гузно, но това не е порок. Вместо него се оплакват и говорят разни съветски и турски граждани плюс някой и друг предател
37
1
 
9
 
! Отговори
ано преди 10 години
По роднински
36
5
 
20
 
! Отговори
Пешко преди 10 години
Сещам се за Бузлуджанската епопея тая година, когато милиони социалисти бяха из храстите и категорично отказваха да обяснят как са попаднали там. Между другото все още колони социалисти слизат от върха
35
5
 
23
 
! Отговори
17 октомври преди 10 години
Хе-хе, двама *** един до друг!
34
5
 
21
 
! Отговори
аз съм българче преди 10 години
Тоя засенчи и на Бойко долнопробните PR акции. Естествено, че няма да обясни как се е промъкнал в парламента, защото са го пуснали вътре да направи атракцията.
33
6
 
23
 
! Отговори
Пенчо преди 10 години
***! Смрад, беййййййййй