Подпис за усмихнатия Орешарски, нищо за умисления Борисов

Протестиращ, подкрепящ кабинета, се добра до премиерския параф
Обновена: 17 окт 2013 16:35 | 17 окт 2013 16:02, Камелия Цветанова
131

Снимка: Булфото

Премиерът Пламен Орешарски положи подписа си върху фланелката на протестиращ, подкрепящ правителството.

Това стана факт след отхвърлянето на втория вот на недоверие, в момента в който министър-председателят даваше брифинг в парламента.

Тогава мъж с фланелка с лика на Орешарски се промъкна пред камерите и му поиска автограф, за да се увековечи днешната дата, на която се навършвали 100 дни от първия контрапротест в подкрепа на правителството.

Мъжът се представи като Александър Кръстев, по прякор Хъмфри, и категорично отказа да обясни как е влязъл в сградата на Народното събрание, където достъпът е строго ограничен и става само със специални пропуски.

"За" Орешарски и "против" Борисов – така той обясни посланието на фланелката си, от едната страна на която е усмихнатият Орешарски, а на гърба - умисленият Борисов.

Кръстев обясни, че снощи му е хрумнала идеята за нестандартната проява. Той твърди, че освен него подобно намерение са имали още хора, но в крайна сметка са се отказали заради страх от репресии.

Кръстев обясни, че в момента се занимава с обществена дейност, но иначе има модна агенция, участвала в организирането на конкурс за красота в УНСС - "Мис Студентка", и именно оттам познавал Орешарски и бившия финансов министър Стоян Александров, които са преподаватели във ВУЗ-а.

По думите му се готви още една акция в подкрепа на правителството, в която ще се включат 18 момичета с къси роклички. Ако не ги пуснат в сградата на парламента, те ще дефилират пред парламента, зарече се той. 

Кръстев отказа да каже колко ще струват роклите, но цената на неговата тениска с подписа на Орешарски била 30 лева. Той отрече да е стимулиран финансово, за да е на страната на управляващите.

Благодарение на пресцентъра обаче се е срещнал лично с премиера и му е представил плана си "Хъмфри" за справяне с проблема със сирийските бежанци.

"Аз имам къща в Никопол и там могат да се настанят 2-3 семейства. Бих започнал една кампания от типа "приюти бежанец", като с този си акт той може да получи помощ от правителството", разясни концепцията на плана си Кръстев и добави, че някои от идеите са срещнали разбиране от страна на премиера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
2
 
19
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 10 години
Гоялма радост блика, извира, залива сайтовете !!::))Доган запази властта си в Бuлгаристан..Ликуват атакаджийчетата, Дс- мутрите, гейчета и руско- турските агенти..Учи се и Корана, и Основи на тоталитарната държава , и едно сламено човече се крие по задните входове ..:))България цъфти !!!
71
7
 
21
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
"Работници поздравяват другаря Леонид Брежнев и му благодарят за хубавия живот, осигурен от КПСС"Някои хора не могат да измислят нищо по-умно, на Позитано май са спрели в 1975 година.
70
3
 
15
 
! Отговори
eeha преди 10 години
а бе всичко е нормално - и аз ще нося тениска на уринарски, ако не плащам ток, данъци, дават ми помощи и тнт.
69
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
О ужас...Това вече е прекалено.Тази новина ми идва в повече.Този що не му цунка дупето на орешарски.В България явно е пълно с ***...
68
7
 
28
 
! Отговори
eeha преди 10 години
освен *** някой нормален човек надали ще носи тениска на тоя ***! оставка!
67
6
 
23
 
! Отговори
НОНА преди 10 години
***, ЗА ЧИЙ *** ТИ Е ПОДПИСА НА ТОЗИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!??
66
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този "подкрепящ" сигурно е от АТАКА !
65
4
 
23
 
! Отговори
невероятно просто! преди 10 години
Олигофренски се подписва на друг от неговата "партия" БРАВО!
64
4
 
25
 
! Отговори
Yonex преди 10 години
Заглавието на тази статия щеше да е удачно да бъде: Контрапротестиращ изкара допълнителни 100 лв. и 5 мин. слава.
63
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименсавмо ,че некадърен финансист ,то и Дянков беше финансист ама ...какво от това. А за Олигарски се разбра ,че е подлогата на Доган ,ако и да е финансист !
62
3
 
16
 
! Отговори
Няма такава пародия преди 10 години
Платил е на човека за подкрепата, сега ще му се подписва... съвсем "спонтанна" снимка...в стил Тодор Живков сред народа. Но какво може да очакваме от партията столетница ?
61
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Протестиращ, подкрепящ правителството. Абе не съм литератор, но в това определено няма никакъв смисъл. Тогава срещу какво протестира? Протестира срещу протестиращите? Аз тогава протестирам срещу протестиращите срещу протестиращите.
60
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименОт двамата !
59
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПОВРЪЩЕ МИ СЕ И СЕ ЧУДА ОТ КОЙ ОТ ДВАМАТА ?
58
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
NIKOGA, АМА НИКОГА ГЕРБ. НАЙ-ПОСЛЕ ПРЕМИЕР-ФИНАСИСТ.БОЙКО Е ЯСЕН.НЕМА ДА КАЗВАМ,ЧЕ Е НЕГРАМОТЕН,ТО СИ МУ ЛИЧИ ОТ САМОЛЕТ.
57
4
 
12
 
! Отговори
аз съм българче преди 10 години
"Бих започнал една кампания от типа "приюти бежанец"Аз бих предложил една кампания от типа "наритай *** на платения Хъмфри", последвана от кампания "върни бежанец и затвори границата". Чак толкова трева не пасем, че да се хванем на евтини трикове.
56
5
 
17
 
! Отговори
Димитър преди 10 години
Другаря Заднивходов и един *** от Коалиция на България.Жалка пародия.
55
2
 
17
 
! Отговори
междунар. журналист преди 10 години
Искам да подложа на обсъждане няколко въпроса, без да съм политически пристрастен. - Защо БСП-ДПС-ДС търсят конструктивна опозиция от ГЕРБ като те са победители в изборите? Защо в Германия никой не му минава през акъла да бламират Ангела Меркел, и да си направят правителство без нея, защото и те нямат абсолютно мнозинство? Защо продължават да назначават абсолютно непригодни кадри , като се възмущаваха от ГЕРБ-пример зам. министър на околната среда с претенциозната квалификация "кинезитерепевт" ,
54
3
 
20
 
! Отговори
драйфус преди 10 години
Ще повърна, дали не сънувам, не е възможно това да се случва реално. Тази евтина клоунада Моника пиарката ли я измисли? Не е възможно нивото на политиците ни да е толкова ниско - това са номера за пред 5 годишни. Ама какво ли се чудя, електоратът на БСП/ДПС е от възрастни с интелект на детска градина. Статистиката го показва - за тях гласуват сенилните старци и платените ромеовци.
53
5
 
10
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Александър Кръстев, по прякор Хъмфри, очевидно е ***. Странно обаче как протестиращ срещу правителството досега не е успявал да се добере примерно до червения пор и да му размаже тлъстата глава, а за противоправителствените *** такива пропуски в охраната се случват без проблем.