Не мрежа - ограда на границата с Турция иска "Атака"

Да експулсираме нахлулите бежанци, настоя Магдалена Ташева
Обновена: 4 ное 2013 11:20 | 4 ное 2013 11:20,
68
Не мрежа - ограда на границата с Турция иска "Атака"
Магдалена Ташева. Снимка: архив, Булфото

Правителството трябва да изгради не мрежа, а стена по цялата граница на България, като по този начин прекрати потока от бежанци, които влизат в страната ни, настоя депутатът от "Атака" Магдалена Ташева.

Тя допълни, че националистите ще продължат да искат оставката на вътрешния министър Цветлин Йовчев заради отказа му да се справи с проблема и нежеланието му да затвори границата с Турция.

"Да експулсираме нахлулите вече над 9 хиляди бежанци", призова тя от ефира на БНТ.

Като контрапункт на казаното от Ташева, PR експертът Нидал Алгафари, който е от сирийски произход, обяви, че бежанците, дошли вече у нас, не могат да бъдат върнати нито в Турция, нито в Сирия. Такива били международните спогодби.

Той обаче смята, че затварянето на границата ни е неизбежно, тъй като България вече не може да поеме повече бежанци.

"От две години има заплаха за националната ни сигурност и нападението над 20-годишната Вики го доказа", включи се отново националистката.

Тя настоя, че тези, които идват в България като бежанци, всъщност са избягали затворници, терористи, масови убийци.

"Докажете поне едно масово убийство", скочи срещу нея Алгафари и обясни, че сирийските бежанци, които идват у нас, всъщност бягат от ужаса на войната.

На свой ред Магдалена Ташева се оплака, че не я пускат в бежанските лагери, а там влизали чужди граждани, които се представяли за лекари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
вън всички терористи от българия
59
0
 
1
 
! Отговори
55 преди 10 години
До до 55 Много скоро ще плачеш за България! Турция отива в канала! Тези лири ще са стотинки! Ще плачеш за българската стотинка! И ще плюеш кръв от турската лира!!!! И ще си ПРОКЛИНАШ АЛЛАХА!
58
1
 
2
 
! Отговори
pamet преди 10 години
До До pamet от рускиняНе знам дали си рускиня или просто си неграмотна Само през 20 ти век твоите любими руснаци са ни нападали 2 пъти През 1916 г когато ядат и жесток пердах и през 1944 г когато ни окупират.Да не се връщаме и по-назад когато подтикват Сърбия да ни нападне в 1885 г и т.н
57
7
 
4
 
! Отговори
АТАКА ИСКА .... преди 10 години
....АМА ДРУГИТЕ ДА ПЛАЩАТ!!!ТЕ ДА СИ ХОДАТ В РЕСТОРАНТИТЕ В БРЮКСЕЛ И ДА ЦЕЛЯТ КЕЛНЕРКИТЕ С ТАПИ ОТ ШАМПАНСКО по ЗАДНИЦИТЕ ....АМА ВСЕ ДА Е "НА ДЪРЖАВНА СМЕТКА"!!!" на чужд/ народен/ ***--и сто тояги са малко"
56
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ЗАТВОРИ НАР.СЪБРАНИЕ И С ПАРИТЕ ЗА ИЗДРЪЖКА НА ПАРТИИТЕ ДА СЕ ПОСТРОИ ОГРАДАТА.
55
5
 
4
 
! Отговори
просто аз преди 10 години
До SvetlinovАко беше ходил в Сирия, едва ли щеше да плещиш подобни глупости. Партийни медии, като цитираната от теб телевизия, не са добър източник на информация. Псевдонационалистите май е време да обяснят, защо след като са толкова против бежанците, не внесат ТЕ, радетелите за сигурността на България, вот на недоверие на правителството, което очевадно не може да се справи с бежанския проблем. За пореден път хвърлят прах в очите на хората, странно , че все още има такива, които им вярват.
54
7
 
5
 
! Отговори
до 55 преди 10 години
Да! не ми харесва България и затова живея в Турция разбира се... без това не съм от българските турци бях в София за висшето и се върнах. Имам 2800 лири заплата и други възможности. Кво да правя в *** ви държава? Ха-ха
53
3
 
3
 
! Отговори
да преди 10 години
като през комунизъма в концлагера
52
3
 
16
 
! Отговори
аС преди 10 години
Аз съм за преграждането на границата с Турция. Така, освен от бежанците, ще се предпазим от шап и разните му там зарази и екзотични прокази , които ни донасят от анадола .
51
4
 
23
 
! Отговори
Svetlinov преди 10 години
Според вас оградата или Сирийците ще ни излязат по скъпи ! Гледал съм клипове по АЛФА без цензора как тея *** хващат полицай и му режат главата ,хващат жена която си е махнала забратката и и режат главата и тем подобни ! Тея са с болни мозъци и ще ни нанесат финансови,психически и физичски вреди ! Ще ви е страх да се разхождате невъоражени по улиците ! След някой друга година ще могат да гласуват и познайте колко още ще се довлекат ! Тука ще стане втора Сирия !
50
2
 
6
 
! Отговори
БАБА КИЧКА преди 10 години
До до 29--ти си пълен *** след като расъждаваш по тоя начин ,в Кипър и маше предателство , чети не пиши глупости ,той турският *** искаше да влезе в сирия ,и там където искаше има мног петрелио -нафта , но американчетата му отрязаха краката ,така трябва да отрежим краката на всички мюсулмани във ХРИСТИАНСКА БЪЛГАРИЯ,И КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА *** ПО ДЯВОЛИТЕ
49
4
 
24
 
! Отговори
България преди 10 години
САМО АТАКА РЕАГИРАХА АДЕКВАТНО!
48
4
 
13
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
До революционерТи май си турски интернет революционер платен *** на МИТ- турското разузнаване, а не български такъв.
47
14
 
2
 
! Отговори
biser преди 10 години
ataka=siderov=turciturcite mrazqt siriqnie mrazim turcitevseki sam da si prai smetkata
46
1
 
6
 
! Отговори
до 46 преди 10 години
Продължавай да бълнуваш... как ще си "купите" България!!!! Още сега можем да ти проведем един "референдум", на мига! Само че много ще боли!
45
22
 
8
 
! Отговори
Швайн преди 10 години
Атака да хапнат малко баклава за да се почувстват по-добре и да се успокоят. Щото Доган може да привика Волен Феса за телесна справка в сараите.
44
4
 
29
 
! Отговори
SS Officer преди 10 години
В Испания имат ограда от бодлива тел срещу такива "бежанци" и са отрили огън по опиталите да я прескочат. В Гърция също са с ограда. Ама върви го обяснявай това на българската рая манипулирана тотално от медии и политици! Гледайте Алва тв, там показват нещата такива каквито са с доказателства към тях, или стойте в информационно затъмнение диктувано от определени държави!
43
4
 
30
 
! Отговори
111 преди 10 години
Вчера имах малко работа към Лъвов мост, на всяка крачка, групички от араби....напарво си мислех, че не съм в България. Там е страшно за жена да мине и то посред бял ден. Не ми се мисли какво става след 18 ч. Видях и около Халите, джамията, пак групички от съмнителни *** елементи. Как може хора, за които реално нище не се знае, предполагам, че нямат и никакви документи, да се разхождат свободно?! Става страшно, но всичко си има граници, дори и търпимоста, тепърва ще ескалира ситуацията...
42
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и това да бомбардирираш воените бази не е единствения начин за създаването на свободна източна Румелия. Турция момента дава на 500.000 сирийски бецанци по 800 турски лири заплата месечно. При затварянето на граница т.н. Турция може да дава на български и турските жители на източна Румелия по 2000 лири и да обещение за робота може да има протести и реферандум. Тогава и българите може да гласуват за този район да е част на Турция.. Не мислите че политиците в София не знаят за този вариант ;)
41
28
 
6
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
И все пак виждам, че има наивни хора, които отново ще се доверят на "Атака"-това са ***!Ама следващите обещание на Сидеров ще бъде България на три морета, 1 000 лв. минимална пенсия, 2 000 лв минимална заплата, национализация на всичко, забрана на етнически партии, изгонване на бежанците, *** и турците, строене на индустрия, завладяване на Балканите, намаляване на депутатски заплати, брой депутати, нова конституция и още измислици. Внимавайте да не попаднете в групата на ***!