Не мрежа - ограда на границата с Турция иска "Атака"

Да експулсираме нахлулите бежанци, настоя Магдалена Ташева
Обновена: 4 ное 2013 11:20 | 4 ное 2013 11:20,
68
Не мрежа - ограда на границата с Турция иска "Атака"
Магдалена Ташева. Снимка: архив, Булфото

Правителството трябва да изгради не мрежа, а стена по цялата граница на България, като по този начин прекрати потока от бежанци, които влизат в страната ни, настоя депутатът от "Атака" Магдалена Ташева.

Тя допълни, че националистите ще продължат да искат оставката на вътрешния министър Цветлин Йовчев заради отказа му да се справи с проблема и нежеланието му да затвори границата с Турция.

"Да експулсираме нахлулите вече над 9 хиляди бежанци", призова тя от ефира на БНТ.

Като контрапункт на казаното от Ташева, PR експертът Нидал Алгафари, който е от сирийски произход, обяви, че бежанците, дошли вече у нас, не могат да бъдат върнати нито в Турция, нито в Сирия. Такива били международните спогодби.

Той обаче смята, че затварянето на границата ни е неизбежно, тъй като България вече не може да поеме повече бежанци.

"От две години има заплаха за националната ни сигурност и нападението над 20-годишната Вики го доказа", включи се отново националистката.

Тя настоя, че тези, които идват в България като бежанци, всъщност са избягали затворници, терористи, масови убийци.

"Докажете поне едно масово убийство", скочи срещу нея Алгафари и обясни, че сирийските бежанци, които идват у нас, всъщност бягат от ужаса на войната.

На свой ред Магдалена Ташева се оплака, че не я пускат в бежанските лагери, а там влизали чужди граждани, които се представяли за лекари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сирийците,като се изнесат от Сирия кой ще възстанови страната или евреите ще се погрижат.Всички сирийци трябва се завърнат обратно,а тези от България трябва да ги предвожда Надал Алгафари ..задължително!
19
7
 
9
 
! Отговори
Obedinenie преди 10 години
na ATAKA, VMRO, NFSB - tam e spasenieto !!!(izvinjavam se za latinicata, pisha ot chuzbina)
18
33
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази жена е жертва на лощото българско здравеопазване.Ето защо-повече пари за болниците.
17
15
 
5
 
! Отговори
pamet преди 10 години
До МанолскиTвоят "братски" народ само ни е нападал и грабил или е подтиквал други да го правят или е организирал маса преврати и убийства Освен това ние не сме славяни.Само не започвай с клишетата за "освобождението" което ние сме си платили и надплатили и с кръв и със злато
16
1
 
31
 
! Отговори
dimitarbt преди 10 години
Написах коментар че *** Алгафари е взел присърце проблема на братята сирийски *** и някой мангалси съмишленик ги трие...а така, поддържате се вие мангасаро мисулманите.
15
17
 
6
 
! Отговори
ленинец преди 10 години
Да си спретнат ленински съботници депутатите на Атака и техните съмишленици и да започнат строежа на стената.
14
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Няма такава ****тска нация, като нашата...дойдоха "промените"...и си отворихме границите сякаш, сме сами на света....Махнахме кльонове, застави, всеки може да си влезне, когато си иска,....и копче не можем му каза...
13
4
 
56
 
! Отговори
Форте венто преди 10 години
Гледах предаването по БНТ и мога да кажа,че Магдалена Ташева се държа много по-достойно от прехваления спец Алгафари който се опитваше да разчувства зрителите със снимки на сополиви малки сирийчета...ами ако нямат пари за нормални дрехи и сносна храна,то поне вода има бол бе...какво им пречи да се измият поне и да са чисти?! Всичко е до манталитет а техния е като на нашите *** а Алгафари вероятно има нужда от психолог и ако жена му не може да му помогне да потърси-има и други психолози...
12
2
 
30
 
! Отговори
Кльон преди 10 години
Имаше каквото трябва по границата, но някакви "умници" от миналото я премахнаха и сега ще ревем...:(
11
37
 
9
 
! Отговори
Руско мекере преди 10 години
Да изгоним и руснаците.Защо Атака мълчат за тях.Те не са в ЕС .
10
0
 
12
 
! Отговори
байуй преди 10 години
а бе и ров с крокодили също, а
9
24
 
4
 
! Отговори
pamet преди 10 години
Нали имаме МВР с милиарден бюджет.Нали това е правителство от експерти Да покажат какво могаА вместо огаради и вишки много по-евтино е да купят на изтерясалата другарка Тъпашева един вибратор защото това е нейния проблем.Това си е класическа истерия предизвикана от "тишината в спалнятя"
8
19
 
7
 
! Отговори
ист преди 10 години
Я поискайте направо китайска стена да не ви виждат простотиите
7
20
 
10
 
! Отговори
Предложение преди 10 години
За да са полезни на Родината предлагам: 1.В помощ на Гранична полиция през 100 м да се наредят атакистите с пълно бойно снаряжение(пластмасова маса,свински кюфтета, и полицейски палки) 2.Заплащането да се осъществява от субсидията на ПП Атака.Считаме че патриотите вместо да плачат като бебета ще се вземат в ръце и ще станат партизани .
6
2
 
48
 
! Отговори
мм преди 10 години
бетонна ограда, високо напрежение, минно поле и автоматизирани картечни гнезда
5
1
 
33
 
! Отговори
Pimp C преди 10 години
Аз недоумявам по някой проблем, когато обществото сме почти на едно мнение и медиите и социалните мрежи гърмят в отговор на това какво да се направи примерно за Пеевски, за бежанците дори за пушенето ако щете защо сме игнорирани и след три дни всичко се забравя....извинявайте но това е върха на наглостта на моменти бият дори и Бойко
4
31
 
3
 
! Отговори
77777 преди 10 години
Вие, ли ще я платите, другарко Ташева?
3
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
няма да ме учуди ако на тоя му е платено от някоя националистическа партия, която губи позиции и няма да влезе в следващия парламент! Къде му е снимката щом се знае кой е? Та телевизиите доказаха и показаха как една такава партия плаща на *** за да организират анти протести, какво стана с този случай?Защо не се правят протести за многобройните убийства извършвани от чисти българи всяка седмица?
2
13
 
16
 
! Отговори
Pimp C преди 10 години
Да ви видим нали сте във властта ,на приказки сте националисти а на действия палячовци...
1
2
 
60
 
! Отговори
Иди Амин преди 10 години
"PR експертът Нидал Алгафари, който е от сирийски произход, обяви, че бежанците, дошли вече у нас, не могат да бъдат върнати нито в Турция, нито в Сирия. Такива били международните спогодби."Долнопробна лъжа на целуващия джихадистки *** *** Алгафари ! Бежанци са само тези, които са влезли през КПП-та с документите си и са поискали статут, а те са по-малко от 10% от влезлите. Всички останали са нелегални, и според спогодбата ни с Турция от 1966, трябва незабавно да бъдат върнати обратно!