Борисов пита: Какъв е този морал – да биеш деца и да стоиш на власт

За да няма капка кръв, аз си подадох оставката, отчете лидерът на ГЕРБ
Обновена: 12 ное 2013 15:13 | 12 ное 2013 15:11, Красимир Ангелов
221
Борисов пита: Какъв е този морал – да биеш деца и да стоиш на власт
Снимка: БТА

"За да няма капка кръв на асфалта, аз си подадох оставката. Не знам какъв е този морал, какво е това дебелоочие да биеш децата и да продължаваш да стоиш на власт". Това написа в своя профил в социалната мрежа Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар за случващото се по време на опита за окупация на Народното събрание.

Както Dnes.bg ви съобщи, по време на протеста се стигна до сблъсъци между протестиращи и полиция, при които пострада едно момче, а няколко души бяха изблъскани от полицията при опита им да преминат кордона. Наложи се дори линейка да помага на пострадалото момче.

Заради случилото се народните представители на ГЕРБ напуснаха пленарната зала, след като не беше прието предложението им заседанието да бъде прекратено до идването на вицепремиера Цветлин Йовчев или премиера Пламен Орешарски, които да отговорят има ли насилие над протестиращите.

"Докато днес тук, относително вяло, на топло, текат дебати за бюджета, бях информиран, че навън има бой. Ние настояваме максимално бързо представител на МВР да дойде и да обясни за какво става дума. Ненормално е парламентът, който би трябвало да представлява гражданите, да е окупиран, ограден и замерян с яйца и зеленчуци“, заяви от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Томислав Дончев.

Зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова заяви, че след справка във вътрешното министерство е установено, че подадената от ГЕРБ информация не отговаря на истината".

Още по темата

Според органите на реда е имало опити за агресивно и провокативно отношение спрямо представители на властта и служители на МВР. „Да не прибягваме до сила, протестът да остане мирен“, апелира от трибуната Манолова както към депутатите, така и към недоволните отвън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още по темата: Бойко Борисовпротести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
10
 
4
 
! Отговори
USA преди 10 години
Dokoga TIKVITE komentirashti Boiko shte sa v foruma
159
10
 
16
 
! Отговори
политическата преди 10 години
тиква с своите типични *** хватки се опитва да налапа кокала и тоягата, за да вразумява,кучетата, демек българите,които в последно време са на изчезване защото са кекав матрял и се дават пържоли на кучето ако намере някое заровено дете от цецо шестака, тва ни е ценностната система която ни доведе дотук. бившият пожарникар, жалка издънка като бандит и абсолютна перверзия като държавник излиза сред ком хиените и като техен некадърен съпартиец ръси простотията като поп пред овцете за заколение
158
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Политическата система е зависима от Финансовата система докато няма промяна в втората Първата може да се сменя по точно Заменя Ежемесечно и ефектът ще е същият.
157
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Koga shte doide na vlast edin savesten chovek kato Angela Merkel primerno !
156
9
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Трябва да сме благодарни на Боко тиквата,защото неговото управление събуди народа,и сега са на улицата с цел да променят поитическата система.
155
14
 
11
 
! Отговори
българин преди 10 години
Да си отиват комунистите и турските олигарси, нищо че Боко няма да е на власт!
154
2
 
12
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 10 години
Накрая ще пострадат полицаите , за да си запазят задниците по министерствата ...
153
13
 
11
 
! Отговори
Geo преди 10 години
До Optimisti4noхахах ти сериозно ли мислиш че Борисов завижда на Станишиев - човек без един ден трудов стаж????Станишев от никакъв стана министър председател - човек който нищо не е постигнал в живоjа му дадоха да управлява държавата!!!Борисов по данъчна декларация за 2003 година има 25 млн.лева легални активи.Сериозно ли сравняваш двамат???
152
10
 
25
 
! Отговори
МАНГАЛ преди 10 години
СТУДЕНТИТЕ ,КАТО ИСКАТ ОСТАВКА ДА КАЖАТ КОЯ ПАРТИЯ ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ:НЕ ИСКАТЕ БСП ,МОЖЕ БИ ГЕРБ ,ИЛИ КУНЕВА- МОЖЕ БИ ПАРТИЯТА НА ЧАЛГАДЖИИКИТЕ ,НАЧЕЛО С ИВАНА,ГАЛЕНА И ДР.-ЗНАМ ЧЕ ВИЕ САМО ОТ ТОВА РАЗБИРАТЕ.ИЛИ КАКТО КАЗА ДЯДО "ПИКЛЮВЦИ"
151
10
 
23
 
! Отговори
Honorik преди 10 години
Само бойко да не говори за морал!Той е сред подстрекателите на тези бунтове и станалото трябва да тежи на неговата съвест!
150
2
 
9
 
! Отговори
До 153 trusted преди 10 години
Kолкото къде е по добре за живеене ами определено в Русия е по добре отколкото в България колкото до хората навсякъде можеш да намериш-- кажи го както искаш Мутри, Мафиоти, *** даже в Страни като Германия където са под Формата на Нацисти, Расисти и други.
149
0
 
17
 
! Отговори
До 153 trussted преди 10 години
Слушай брат проблема не е в мутрите а в полицията и политиците дето са им аверчета Нека дойдат 3 РПУ-ТА НЕМСКИ ИЛИ ФРЕНСКИ ПОЛИЦАЙ С СЪДЕБНАТА СИ СИСТЕМА ДА ВИДИШ КАК ЗА ОТРИЦАТЕЛНО ВРЕМЕ ЩЕ БЪДАТ НАБУТАНИ ПО ЗАТВОРИТЕ ВСИЧКТЕ МУТРЯГИ И МУТРЕСИ
148
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До КуроландесТи студент ли си ?????....и нека наистина се намесят....ама хубаво да се намесят тия психиатри...да приберат изкуфеляците до един....
147
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като не сте за бб и станишев за кой сте бе *** бб здаде власта доброволно а на комунистите девиза е в тоя сайт много от коментиращите не знаят какво искат
146
0
 
11
 
! Отговори
до 143 неутрален преди 10 години
Безисходицата е пълна. Защото народа няма правилен ход. Вариантите са два. Народа отказва да гласува! Обаче турското и ромско малцинство както знаем ще гласува, кой на етнически принцип, кой за 50лв. но ще напълнят урните. И изборите ще ги спечелят ДПС и който е купил *** вот. Знаем че и БСП и ГЕРБ купуват ромските гласове. Вариант 2, всички Българи да гласуват, така малцинствения вот ще е нищожен процент, но за кой да гласуваме? На тезгяха има само бедствия. ГЕРБ,БСП,АТАКА,РСЗ,Кунева-НДСВ
145
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъв е този морал да биеш деца и да стоиш на власт?Какъвто е морала да биеш музиканти, подслушваш 2 милиона българи, обвиняваш лекари, имаш 6 апартамента, държиш офшорки, участваш в силово застраховане, въртиш бизнес със сръбски престъпници, ликвидираш заподозрени с гранатомети и казваш на хората напук, че ще пуснеш да се дупчи за шистов газ. Моралът да наричаш българите материал, докато дъщеричката ти учи в Щатите с крадени пари, а любовницата ти върти 2-3 банки. Всички сте пародия!
144
2
 
19
 
! Отговори
hej преди 10 години
Не искаме нито БСП, нито Боко.
143
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко, зимата беше приготвил "Пустинните котки", ама нещо не му дойде кураж да воюва срещу цял народ.
142
7
 
25
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
Боко, ама ти пак няма да дойдеш на власт!
141
3
 
10
 
! Отговори
trusted преди 10 години
До АнонименНе са европейските норми това което ни създава проблеми, а мутрите които управляват държавата 20 години. Като смяташ че в Русия е страхотно за живеене, премести се в Сургут или Нижневартовск. Или погледни най-големите руски приятели - Беларус - за пример на какво дередже са.