С патерици и болно коляно Борисов на среща с Нетаняху

Нямаше как да я отложа, написа лидерът на ГЕРБ във Facebook
Обновена: 9 дек 2013 15:05 | 9 дек 2013 14:35,
202

Снимка: barekov.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е срещнал днес с премиера на Израел. Визитата му е по лична покана на Бенямин Нетаняху, съобщиха от пресцентъра на партията.

По време на едночасовата среща израелският премиер е оценил изключително положително историческите отношенията между България и Израел.

На разговорите Борисов и Нетаняху са обсъдили ситуацията в България, Европа и Близкия Изток.

Двамата се обединили около доброто сътрудничество между двете правителства в сферата на сигурността и постигнали съгласие, че тези добри отношения трябва да бъдат запазени, като постигнатото досега се надгражда и доразвива и в бъдеще.

След като партийният пресцентър разпространи информацията от визитата, Борисов пусна галерия от снимки в страницата си във Facebook, придружена от следния коментар:

"Днес се срещнах с моя добър приятел Биби Нетаняху в Израел. Трябваше да пътувам с патериците, но нямаше как да отложа срещата, която беше уговорена преди месец. За радост и тук срещнах огромно разбиране от негова страна за придвижването ми, защото се оказа, че и той е бил в подобно физическо състояние и три месеца е изпълнявал така длъжността си, след като е скъсал ахилес при игра на футбол.

Много държа на тези контакти, защото още преди да станем премиери с Нетаняху бяхме добри приятели и за радост такива останахме и до ден-днешен. България винаги се е гордяла с направеното в исторически план за българските евреи, а Нетаняху не пропуска да отбележи това.

Нашите заседания на съвместните кабинети дадоха голям тласък на българо-израелските отношения, защото в тази сфера трябва да има пълна приемственост и да продължи да се работи в името на сигурността на хората, както и в сферата на инвестициите, селското стопанство и др.

С човек като Нетаняху винаги е приятно да направиш прочит на събитията в света, да се информираш, да дебатираш, защото той безспорно е един от лидерите, определящи световната политика.

Съжалявам, че заради некомпетентната си вътрешна политика и неадекватните действия на правителството на тройната коалиция България е поставена в такава световна изолация. Няма нищо по-важно от това премиерът на една държава да има и служебни, и лични контакти със своите колеги и лидери в света".

По-рано снимки от заминаването на Борисов бяха разпространени до медиите от формацията на Николай Бареков "България без цензура", който попита къде е Бойко Борисов, докато в парламента се обсъжда бюджетът за догодина. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
22
 
11
 
! Отговори
хм преди 10 години
Червените ла.номети не пропускат! Като деца сте!
33
10
 
32
 
! Отговори
+ преди 10 години
Продажник..!
32
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Уговарят следващия атент... уговарят мерките за сигурност, дюнер секюрити 2.0
31
37
 
14
 
! Отговори
гражданин, един от 1 преди 10 години
Бойко, с теб сме! Поздравления и адмирации. И благодаря за кръговото на телевизионната кула, за околовръстното, за метрото, за Тракия, за Дунав мост 2, за Люлин. Ако не бяхте Вие на власт, надали щеше да ги има. ...а и за кръговото на Драгалевско шосе, супер удобно е. браво.
30
3
 
20
 
! Отговори
От фейса на Б.Б преди 10 години
Днес се срещнах с моя добър приятел Биби Нетаняху в Израел. Трябваше да пътувам с патериците, но нямаше как да отложа срещата, която беше уговорена преди месец. За радост и тук срещнах огромно разбиране от негова страна за придвижването ми, защото се оказа, че и той е бил в подобно физическо състояние и три месеца е изпълнявал така длъжността си след като е скъсал ахилес при игра на футбол.
29
11
 
35
 
! Отговори
Избирател преди 10 години
Само да попитам, на чия сметка отиде Тиквата при Диктатора?
28
11
 
44
 
! Отговори
varnenetz преди 10 години
Нетаняху не е доволен . Още са останали българи на тази плодородна земя . Иска да върне Боко на власт за да може след още 4 години ГЕНОЦИД НА ГЕРБ всички българи или да са измрели от глад и болести или да са емигрирали да мият чинии по света ..
27
11
 
45
 
! Отговори
eyeless преди 10 години
Най-големия *** в БГ се среща с най-големия *** в ИзСраел... какво събитие...
26
9
 
23
 
! Отговори
зрелище преди 10 години
До EDINТо кръвното вече не е актуално, защото не се вижда.А така с патериците е друго - повече съчувствие и се вижда колко му е трудно, но за благото на България е готов на всичко.КАКЪВ патриот!!!Ама защо е без верния саратник ЦеЦе
25
9
 
21
 
! Отговори
Вяра преди 10 години
Бойко ако е поне малко мъж, като се върне, ще даде обяснение. Но доколкото си го знаем, пак ще млъкне обидено.
24
8
 
27
 
! Отговори
Ваня преди 10 години
Коя си длъжност изпълнявате вие г-н Борисов? На работа не ходите, законопроекти не съм чула да разработвате.... какво и за кого правите, че не се разбира напоследък!
23
10
 
32
 
! Отговори
новите инструкции преди 10 години
ПолитикаОбществоСофияСтранатаОбразованиеЗащити дома си! Виж как... С патерици и болно коляно Борисов на среща с Нетаняху, за да чуе новите инструкции от него.
22
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Американския конгрес само да им спре 20те милиярда дето им ги дава безвъзмезно всяка година, такава просперираща държава ще станат Израел, че ум да ти зайде.
21
8
 
32
 
! Отговори
Нетаняху преди 10 години
Добро момче ще има пържолки за послушната мутра.
20
25
 
16
 
! Отговори
1_българин преди 10 години
Чакайте бе хора. Кой е министър - председател.Ореха къде е . Търси заден ход да бяга от Министерски съвет.
19
17
 
8
 
! Отговори
mira nn преди 10 години
Недейте така де, той Бойко си е свършил работата в парламента и сега малко почивчица!
18
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С патерици и болно коляно Борисов на среща с господаря си. Дали е получил травмата си от лазене на колене, не е ясно.
17
29
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ти нотариален акт ли имаш на "нашата плодородна земя"? И как ще стане заселването? като с англичаните, руснаците? И като се заселят какво? Ще останеш без дом, без земя или какво? Аман от *** разсъждения и неграмотници с предразсъдъци. Вземете се пообразоайте, 21 век сме, не 15 в- по-добре ли ти е с *** и джамиите?
16
9
 
46
 
! Отговори
MaTPoca преди 10 години
Интересно как ли ще заема поза партер с болно коляно ????
15
12
 
29
 
! Отговори
Ранди преди 10 години
Може да е отишъл на Божи гроб да си лекува коляното бе, недейте така.