Марков не очаквал други отцепници след него

"Предупреждавахме Борисов и Цветанов, не взеха мерки"
Обновена: 10 дек 2013 11:28 | 10 дек 2013 11:28,
18
Марков не очаквал други отцепници след него
Георги Марков Снимка: ГЕРБ

Депутатите от ГЕРБ нееднократно са заявявали пред лидера на ПГ на ГЕРБ Бойко Борисов и заместника му Цветан Цветанов притесненията си, стана ясно от думите на първия отцепил се от най-голямата група Георги Марков.

Днес стана ясно, че и колегата му Светлин Танчев става независим. Марков обясни, че с негови колеги са изказвали притесненията си. "Ние сме ги казали нещата много пъти с господин Борисов и господин Цветанов. Казвали сме, че нещата са изземват от техните ръце", каза Марков.

По негови думи те проявявали разбиране, но не са взимани мерки. "Много депутати – 10-15 души са говорили и коментирали този въпрос. Не искам да им казвам имената, за да си нямат проблеми", заяви той на въпрос на Dnes.bg кои са хората, изразявали притесненията си.

Той отново повтори, че не е очаквал никой да си тръгне след него.

Още по темата
"Аз очаквах, че дисциплината в ГЕРБ ще се затегне до неузнаваемост, че сам депутат в кулоарите няма да видите", каза той.

"Не съм очаквал от никого, с никого не съм разговарял“, допълни Марков, който изрази мнение, че може би са изчаквали един да тръгне.

Първият отцепил се от ГЕРБ депутат обяви, че ще потърси колегата си Светлин Танчев, за да обсъдят двамата мотивите за напускането си и да видят дали са едни и същи.

"Дай боже" отговори Марков на въпрос дали може да се очаква независимите да направят в един момент своя ПГ.

Първият отлюспил се депутат обаче беше категоричен, че няма да се присъедини към БАСТА, нито към която и да било партия.

По негови думи той нееднократно е разговарял с ръководството на парламентарната група. От вече бившите си колеги той чул, че не искат избори сега, а евентуално напролет.

Марков се ангажира, че ще идва на работа и няма да бойкотира работата на НС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Martin преди 10 години
Има една малка подробност, на следващите избори народа пак ще избере ГЕРБ! Въпреки всичката бумащина дето се изсипа от страна на ***! Но тогава партията ще е прочистена. Найвноста на г-н Борисов му изигра лоша шега, но мъжко дупе се е*е един път ;)
12
2
 
0
 
! Отговори
Христо Ботев преди 10 години
*** *** БОРИСОВ и БРЪМБЪР ЦВЕТАНОВ крайно време е да вземат да се ГРЪМНАТ или да изчезнат при другарчетата си братя Галеви и чак тогава България ще може да почне да работи за доброто на НАРОДА.Кълбото наречено ГЕРБ бавно се разплита и всеки нормален човек разбра ,че това е мафия,глутница от крадци,изнудвачи, провокатори, олигарси, фалшификатори и *** милиционери.Тези долни твари се опитаха да унищожат България.Затова НАРОДЕ си Ти: НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ.
11
0
 
1
 
! Отговори
Мунчоо преди 10 години
Май му е терсене ,че нема да е "Златнио"пръст .....много стават маймунетата на клоно
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пеевски е развързал кесията. Няма само волен да *** я.
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно той лично за какво ли е предупреждавал Борисов и Цветанов? Жалко,че Борисов и Цветанов не са били предупредени за него.
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ss-waffenТе всичките гербери са такива.Но Винето е задължително четиво за тях, лошото е че е задължително да са чели само него.
7
9
 
15
 
! Отговори
герботъпкател преди 10 години
Сега говорите, че БСП си е напазарувало двама депутати. Колко трябва още да напуснат за да прозрете, че ГЕРБ се разпада? Това ще се случи, защото независимо какво говорите, това е съвсем нормален процес на разпад. В групата ще останат само хората, срещу които Цветанов има компромати и ги е хванал за топките.
6
4
 
18
 
! Отговори
ss-waffen преди 10 години
За мен този Марков е меко казано ***. Трудно говори /често диалектно/ не може да се изкаже правилно и му се губи смисъла. Навярно дори Винету не е прочел. Срам ме е, че в Парламента сигурно е пълно с марковци от всичките бкп-та. До кога така?
5
2
 
10
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
След него цената ли се вдигна.
4
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Имам чуството че един и същ дебилен бесепар плюе навсякъде с коментари в един и същ просташки стил.
3
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След като се оказа, че именно заради ГРЪБ спират прехвалените ОП-та на ЕС-ът,след като изпариха млрд левове, откраднаха и си раздадоха милионилобираха и се сляха с мафията тотално, викат срешу ***, като те самите са такива,има ли още тиквеници, които да гласуват за тази групировка ?
2
7
 
16
 
! Отговори
Мики Пънчев преди 10 години
Аз предлагам на тиквените привърженици още от сега да започнат да оплюват един по един всички членове на ГЕРБ и да им изкарват кирливите ризи, за да изпреварят поне един път събитията. :)
1
1
 
31
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
До края на тази...година,отцепниците от ГЕРБ ще станат 10.Явно има нещо,което ги...стимулирада...мислят за себе си;до сега,мислеха за...народа.