ГЕРБ: Напускащите да напуснат и парламента!

Групата ни е стабилна, отсече депутатът Димитър Главчев
Обновена: 10 дек 2013 17:18 | 10 дек 2013 10:45,
109
ГЕРБ: Напускащите да напуснат и парламента!
Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ настоява напускащите парламентарната им група да напускат и парламента. Това стана ясно от думите на депутата Димитър Главчев, след като по-рано днес Светлин Танчев се отцепи от най-голямата ПГ и става независим.

Главчев беше доста лаконичен и отказа да отговаря на журналистически въпроси, като се задоволи само с много кратко изявление пред медиите.

Още по темата
"Мисля, че е крайно време ние да започнем да задаваме въпроси. Дали не е нормално, когато някой реши, че не е съгласен с нещо, първо да го заявява на глас и второ, след като не е съгласен, да напуска и парламента", предложи той.

По думите му Светлин Танчев не е изразявал досега никакви притеснения пред колегите си.

Главчев беше категоричен, че парламентарната група на ГЕРБ е стабилна.

"Групата на ГЕРБ е стабилна. В това отношение не трябва да имате някакви колебания, каквито нямаме и ние. Колегата Танчев не е изразявал до този момент никакви различни мнения или съмнения, за това че неправилно действа нашата група и не мога да ви какви са били неговите мотиви", допълни той.

Димитър Главчев обяви още, че вчера и днес е имало събиране на парламентарната група на ГЕРБ, но не отговори дали отцепникът Танчев е присъствал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
1
 
6
 
! Отговори
Двоен стандарт преди 10 години
В миналия парламент с удоволствие събирахте отцепниците от други партии, а сега, когато ваши ви напускат, искате да излязат и от НС.
96
1
 
2
 
! Отговори
Ментора преди 10 години
Е , те като са прогледнали да напуснат ГЕРБ , не са и изперкали да напускат и Парламента!По-скоро , тоя който ги зове да напускат НС е изперкал от страх и злоба , защото до следващите избори я остане някой процент за ГЕРБ , я не!!!Особено когато скопят лидерите на лидерската партия ГЕРБ - пиши ги ,умрели!!!
95
5
 
22
 
! Отговори
койчо преди 10 години
Отчайващо къса памет! Забравихте как се отблагодарихте на Сидеров за подкрепата, като му разбихте прламентарната група! Сега ви се връща рекетьори нещастни!!!
94
7
 
7
 
! Отговори
BG преди 10 години
Bokluzi mrasni....kogato vie upravlqvahte i drugite napuskaha svoite partii ne kazvcahte taka, a gi vzimahte pod va6ta egida...barabar s tqh i tqhnata subsidiq..ne vi e sram be....
93
4
 
19
 
! Отговори
BGN преди 10 години
Когато лапнахте Кифтетата( независимите депутати) преди 4 години не ревахте, сега ревете..........Няма по- безочливи от тия !!!
92
5
 
3
 
! Отговори
край преди 10 години
Не ви ли писна да гледате Партиините машинации. Всичко това е уговорено с Бойко Борисов. Нарцисизма му пречеше да си играе роличката на опозиция и това разклати гадната политическа системка която са ни спретнали партииците. Сега вече всичко е наред Герб може да играе непримирима опозиция и сле тре години да се смени с БСП въввластта. Това се прекъсва с МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В ДВА ТУРА наложени на партократите в НС с павета. Другото е безпаметен сън.
91
3
 
6
 
! Отговори
dim преди 10 години
още двама новоизлюпени рекетьори коѝто даде повече гласуват за него,бледо копие на волен
90
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
абе що предлагат работи дето самите те отхвърляха като бяха на власт аморал в политиката гербава
89
7
 
16
 
! Отговори
ст преди 10 години
Българинът си е предател от Аспарухово време.
88
4
 
22
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Ама какво се чудите? Всеки депутат /***/ е отишъл в Народното събрания да прави далавера. Ясно е като бял ден, че далавера се прави, когато си на власт. Просто човекът влиза отново в играта, след като на ГЕРБ беше показан червен картон. А идеите, както казва един велик българин *** Балкански са бошлаф. "И мен ми се иска я кмет да ме изберат, я депутат. Келепир има в тая работа".
87
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Главчев сънува розови сънища. Парламентарната група на ГЕРБ е НЕСТАБИЛНА. ПРЕДИ ДНИ /при напускането на Г.Марков/ написах, че ще го последват и други. В следващите дни, десетина ще напуснат ПГ, но не и ПАРЛАМЕНТА... Това ще продължава, докато Цв. Цветанов не напусне депутатския стол и позицийте, които заема в ГЕРБ, а защо не и ПП ГЕРБ.
86
3
 
14
 
! Отговори
Секирчо и Манарчо преди 10 години
работата отива на исперенгеч ха ха
85
4
 
16
 
! Отговори
отговор преди 10 години
До АнонименБолите знам щото твоите са оцапани помогни им сега Пречистване сега е момента Б Б И Ц Ц ДА СЕ ИЗМЕТАТ има и други като тях Винету е доволен хаиде помогнете му
84
4
 
19
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Би било най - добре , ако Б.Б. смени сам себе си ! Той и без това си е много близък със сестра Галева , като много често са си говорели с тях по телефона ...Да вземе най - после да се коалира официално с Гоце и Доган, за да се знае неформално кой кой е и кой с кого играе задкулисно !Да не забравяме , че беше много близък и с Дарина Павлова / Мултигруп / , а Доган също беше част от тази групировка !Ако корумпираният Миро наденицата, който е близък до ДПС, беше в Италия, отдавна щеше да е с повдигнато обвинение и респ. осъден с ефективна присъда, досущ като Берлускони, който е приятел на Б
83
1
 
21
 
! Отговори
Vayu преди 10 години
Бре, този главочев, чак сега ли му дойде разум в главата, че всеки, напуснал парламентарна група, трябва да напусне и парламента. Абе главоч, ще не проявявахте такава принципност в миналия парламент, ами сключвахте споразумения с всички, или почти всички, такива напуснали своите парламентарни групи, за съвместни действия. Това вашето е поведението, което е характерно за политическите ***, и сигурно за това всеки гледа да се отърве от *** и ви напуска!
82
11
 
10
 
! Отговори
Анонимна преди 10 години
Щом не са доволни от групата и напускат, да напуснат и парламента! Те са избрани не защото са с доказани качества, а защото са издигнати от партията.
81
1
 
16
 
! Отговори
българин преди 10 години
Най добре е всички да напуснат парламента.И без това нищо не направиха за страната ни четвърт век!
80
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен *** на колко е ?
79
4
 
13
 
! Отговори
RIP преди 10 години
НАГЛОСТА ВЕЛИЦАЙША СЕ ШИРИ НА ДЛЪЖ И ШИР ПО ПОЛЯТА ГЕРБЕРСКИ !!!
78
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Групата ни е стабилна, отсече депутатът Димитър Главчев"... и дума да няма - стабилна е като пиян на люлеещ се мост!