Тренчев иска избори "2 в 1" през май

"Подкрепа" подкрепя Реформаторския блок
34
Тренчев иска избори "2 в 1" през май
Лидерът на КТ "Подкрепа" Константин Тренчев. Снимка: Булфото, архив

КТ „Подкрепа“ подкрепи предложените шест стъпки от Реформаторския блок за излизане от кризата.

След двучасови разговори с представителите на обединението лидерът на синдиката Константин Тренчев заяви, че е съгласен с предложените стъпки и единственият изход от кризата са: нови избори, дълбоки реформи и нова Конституция.

“Според нас най-доброто решение е нови избори "две в едно" през май месец”, заяви синдикалният лидер, цитиран от пресцентъра на Реформаторския блок.

Още по темата
“Днешната среща за нас бе изключително важна като първа стъпка от търсеното широко обществено съгласие на предложените от нас стъпки за излизане от кризата. За политици, планиращи сериозни реформи, каквито сме ние от Реформаторския блок, подкрепата на синдикатите е изключително ценна”, обясни след срещата Радан Кънев, лидер на ДСБ.

Реформатори и синдикалисти се разбраха да започнат съвместен задълбочен анализ на енергийния сектор в България и да предложат модерни решения за неговото развитие. Според общата им оценка енергетиката в България е пред колапс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
Cherveni_Bokluci преди 10 години
До АнонименОтивай сега на Позитано 20 да си получиш надницата, подлого.
30
1
 
6
 
! Отговори
УРААА преди 10 години
ТОЗИ ГОСПОДИН 25 ГОДИНИ РАБОТИЛ ЛИ Е НЕЩО??????НИЩО ЗА МЕН И МНОГО ОЩЕ ТОВА ПРОФСЪЮЗИ СА ЕДНИ ТЪРТЕИ ЧАКАТ НА ГОТОВО - СЪВЕТ ОТ ТЯХ НЕ ИСКАМЕ - ПОДКРЕПЯЛ БИЛ Р.БЛОК И КОИ СА ТЕ??? ДЕСЕТИНА ПАРТИЙКИ ДО СЕГА НЕ СМЕ ЧУЛИ НЯКОЙ ДА КАЗВА ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ - КЪДЕ БЯХА НА 12 МАЙ ??????
29
1
 
3
 
! Отговори
Kennedy преди 10 години
До Д-р МАХМУРЛИЕВ100 кинта не отърват.
28
1
 
9
 
! Отговори
Цвети преди 10 години
тоя пък откъде изпълзя,огладня ли,я да каже какво е направил за работещите,***
27
0
 
3
 
! Отговори
Д-р МАХМУРЛИЕВ преди 10 години
До KennedyЩе ти дадат 100 лева за гласа(ако гласуваш на Морето)!Така или иначе, туристите ще видят бай *** да прави избори "по български" !!
26
1
 
4
 
! Отговори
Kennedy преди 10 години
И аз искам 1 000 000 евро ама няма кой да ми ги даде.
25
1
 
3
 
! Отговори
Kennedy преди 10 години
И аз искам 1 000 000 евро ама няма кой да ми ги даде.
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мен като редови член на подкрепа никой не ме е питал дали искам да подкрепям бившите сини и царисти, така че от този месец нататък аз си оттеглям членството в Подкрепа г-н Тренчев - халал да ви е сдружението и едновластието, и без това полза от тези профсъюзи за нас, обикновените работници, дето ни цоцате с членски внос,а после ни оставяте сами да се оправяем с работодателите си няма! !
23
1
 
4
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
22 Бъди спокоен дори разчетите на комунистите са до май месец , те самите искат също избори , да не са луди да управляват в такава взривоопсна обстановка , така че избори ще има но през МАЙ ,а не както искахме още сега .И нека ти скрият телефона , че тук има всякакви ***
22
0
 
9
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
ХА ХА ХА ТОЯ Е ОТ РЕФОРМАТОРИТЕ НА МУНЕВА :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
21
0
 
9
 
! Отговори
А сега де ? преди 10 години
Той казва " за на...." Е, как за "вас", като ти си сам в "Подкрепа" на пл. "Гарибалди" в София. Зад теб няма никой д-р К. Тренчев - Павлов. Зад КНСБ ( Пл. Димитров) видяхме , че има членска маса, той направи митинг с 6-8 х. човека. Тогава ти не се появи, не за друго, а защото отдавна си сам. РБ също са сами, като тебе, техният електорат може да бъде събран в един трамвай. Когато заедно свалите това правителство искам да ми се обадиш. Павлов, моя телефон е 02 9 875 473.
20
0
 
13
 
! Отговори
миньора преди 10 години
Аз искам Тренчев да се пенсионира и да спре да дава акъл. Да му се потърси сметка за разрушенията които направи по времето на тия 24г. Но най-голямият му грях е, че съсипа профсъюзното движение и превърна Подкрепа в шпицкоманда.
19
0
 
4
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
Вижти колко са наистина независимите кметове, без зад тях да стои парития или олигархичен модел и иг сравнете с останалите. Плаещо е нали. За да влезеш в политиката трябват пари.СКъвсем наскоор сидеров призна че за да влезешш в Парламента трябват три неща - 10 милиона, една медия (минимум) и третото го забравих...смятайте колко пари има Атака. смятате ли че НИЕ избираем тези хора? ние ли избрахме делян Пеевски? ние ли избрахме Иво Прокопиев? не смятам. Парламента се определя от едни кукловоди.
18
4
 
5
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Toчно така вече започна след едногодишен почти дебат да се формира решението за излизането от кризата , лека полека обшеството започвайки от ХАОСА НА ФЕВРУАРИ МИНАЛАТА ГОДИНА , взе да се осъзнава и по всяка вероятност ще стигне до правилния изход от ситуацията .А той неминуемо минава през Предсрочни избори , Формиране на Реформатотско мнозинство с ограничен мандат , Конституционен дебат разбира се паралелно с Най-належащите Реформи и приемане на Нова Конституция на ТРЕТАТА РЕПУБЛИКА
17
0
 
6
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
а защо избираем тези хора - заради особености на изборното законодателство . Не е възможно да има етничесак партия и някой да казав че проблема не се крие в конституцията. не е възможно някой да гори досиета, съдът да не го наказва както се полааг и проблемът да не е в конституцията - знаич няма независима съдебна система. не е възможно да се говори, че ние сем виновни за политиците - те са затворена каста. Нима всеки може свободно да стане депутат? ако нямаш партия си обречен?
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
доколкото си спомням навремето СДС подрепяше Тренчев за президент, после се напрлави границаат за 40 годиин тъй като Тренчев бе на 39 години и 200 и няколко дни и тогава СДС застана зад Желю (по това вреем Тренчев бе известен - първият синдикален лидер, свързвъхем го с Валенса, кой е предполагал че ще е такъв ***) При Костов също си мълчеше, какот и зад Герб сдега като дойде Серог и се разриат той е десен ***.
15
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като юрист ви казвам, че истинският проблем на българия не е Конституцията, нито наказателния кодекс и т.н. Те изобщо не са толкова лоши. Проблемът са политиците, които избираме и хората, които обличаме с власт. Ако те нямат морал, няма закон, който да помага. А защо политиците ни са такива - виновни сме си ние, че си ги избираме, че толкова години се правехме на хора над нещата и масово не гласувахме, докато купени хора срещу кебапчета определяха съдбините ни. Дано не сме закъснели с изводите.
14
6
 
8
 
! Отговори
Бургас преди 10 години
Никаква оставка ! И Бургас и Варна са ЗА правителството ! Долу ГЕРБ-закривай мутренската партийка !
13
7
 
12
 
! Отговори
Варна преди 10 години
Оставка червени болкуци
12
2
 
12
 
! Отговори
Никола преди 10 години
"Подкрепа" подкрепя Реформаторския блок, Каква метаморфоза само, от създаването на Подкрепа този търтей ВИНАГИ е бил срещу СДС, ОДС, ДСБ, а сега ги подкрепял, помня през 1992 год. когато на власт за 10 месеца само беше Филип Димитров този *** направи над 100 стачки, но когато на власт беше Беров , после и Виденов- пас, пас и под вода. Хайде КУКО време ти е да излезеш в почивка, каквото можа направи върви в сараите на Доган и си хортувайте, вече НИКОЙ НЕ ТЕ ИСКА, НИКОЙ НЕ МОЖЕШ ДА ИЗЛЪЖЕШ.