Цветанов може да измести Борисов, заяви Мирослав Найденов

90% от депутатите били избрани от зам.-председателя на ГЕРБ
15 дек 2013 19:10,
80
Цветанов може да измести Борисов, заяви Мирослав Найденов
Снимка: архив Булфото

Структурите на ГЕРБ са под контрола на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, 90% от депутатите са негов избор. Бойко Борисов в крайна сметка може да остане без партия. Това заяви бившият земеделски министър Мирослав Найденов, който се отцепи от ГЕРБ, пред ТВ7.

Повод за думите му станаха двамата отцепили се депутати от ПГ на ГЕРБ – Георги Марков и Светлин Танчев. Той напомни, че Марков е станал депутат на мястото на Цветан Цветанов, който се е отказал в негова полза. По думите на Найденов е възможно случилото се да е сигнал на Цветанов към лидера Бойко Борисов. Според него има предварителна размяна на артилерийски огън между двамата преди конференцията на ГЕРБ през февруари.

Не изключвам, че Цветанов може да измести Борисов. Самият Борисов каза публично, че моторът на ГЕРБ е Цветанов. Ако продължава този ход на събитията възможно е в един момент Борисов да остане без партия, прогнозира Найденов. Структурите изцяло са под контрола на Цветанов, почти 90% от депутатите са негов личен избор, заяви Найденов.

Той коментира, че за първи път се чува Борисов да говори за промяна в ръководството на партията и състава на изпълнителната комисия.

Според друг отцепил се от ГЕРБ – бившият депутат Емил Димитров, цялата листа на ГЕРБ е била подредена еднолично от Цветан Цветанов и Искра Фидосова.

Според него засега няма повод за притеснение в редиците на парламентарната група.

Двама няма да разклатят ГЕРБ, каза още Димитров. Той категорично отхвърли твърденията на Цветанов, че листите са редени на база номинации на местните структури.  По негови думи ако ГЕРБ е подредил листите по номинациите на местните структури, щеше да бъде още на власт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
Банкянската Тиква преди 10 години
си мисли как да оцелее. И го е намислил хитро. Видя, че кораба ГРОБ потъва и го напуска, като оставя Цвинокио Франкеншщайна да опере пешкира, а той чист и неопетнен, нещастен зад пред хората и уж пренебрегнат да се върне и да седне на безопасния стол на Президента и пет години + още пет да си върти коня както си иска. И да се пенсионира с почести! А избирателите - кучета ги яли. Ако има Господ няма да позволи тази гавра с народа.
74
0
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
Ако Цветанов се опита да измести Борисов, ще стигне много бързо до Централния Софийски затвор. Кой ако не Бойко Борисов му знае всичките далавери с контрабандата, имотите и незаконните подслушвания. А бат' Бойко, като осъдят Цецо, даже ще се представя за негов защитник. Такива са правилата на играта при тях.
73
2
 
3
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
QWEERTY преди 4 часа Незнам ,дали Цветанов ще измести Борисов,но М. Найденов нрябва да иде при Бисеров!!!! ============== Мършата вече беше при Бисеров - в ДПС, а колкото до прокуратурата - Мършляка е обвиняем още от март месец : )
72
2
 
8
 
! Отговори
ттт преди 10 години
Б. Б. е само почетен председател на ГЕРБ. Б.Б. и Цв.Цв. бяха един до друг, когато последния обяви Хизбула за извършител на атентата в Сарафово. Съобщаването на такава новина е привилегия на лидера, следователно такъв е Цв. Цв..
71
2
 
7
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
Цаки преди 10 часа Знаете ли, че прякорът му е Миро Мършата!?Той е гнусен *** и долен комплексиран женкар! ================= Типичния ГЕРБер - минал през поне една партия от 3ната коалиция (БСП-НДСВ-ДПС), наглец, калинка и коплексар....
70
2
 
8
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До EU citizen Въпроса е какъв е крайния резултат за народа, "гражданино" - защото до сега нито ГЕРБ на ***, нито *** на ГЕРБ са накривили шапката, а цялата сметка е на гърба на народа.
69
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ВАШАТА ДЕБИЛНОСТ Е МЪЛЧАНИЕТО ПО ПОВОД ИЗКАЗВАНИЯТА НА СУМИСТА ЗА ЦВЕТАНОВ И ПОРЪЧКОВИТЕ АРЕСТИ, КАКТО И МЪЛЧАНИЕТО ВИ ПО ОПРАВДАВАНЕТО МИ В БЕЗУМНОТО ДЕЛО, В КОЕТО БЕШЕ ОТНЕТА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО, ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТЪПАЦИИИИИИИИИИИИИИИИИ!ЗАЩО МЪЛЧИТЕ СЕГА ВЕ, МЕДИИ, *** ***, ПРОДАЖНИ??????КАДЕ СТЕ ВЕ, ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА, ХАХАХАКАДЕ СТЕ ВЕ, РАЗСЛЕДВАЩИ ЖУРНАЛИСТИ, ХАХАХАХА ????ИНАЧЕ КАТО БОЙКО БЕШЕ НА ВЛАСТ ВСИЧКИ КРЯКАХТЕ ПО МЕНЕ КАТО НЕ ЗАЩИТИХТЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО, А СЕ ДУПЕХТЕ И МАЗНЕХТЕ НА ВЕЛИКИЯТ СУЛТАН!
68
3
 
12
 
! Отговори
Айде бе!? преди 10 години
Казал той пред ТВ7! Опаа, като чуя ТВ7 и повече не се интересувам! Бегай при лайномета Бареков! Пеевски ще те спонсорира да лееш помия! ***!
67
0
 
9
 
! Отговори
USA преди 10 години
Toja ne e dobre....
66
1
 
17
 
! Отговори
QWEERTY преди 10 години
Незнам ,дали Цветанов ще измести Борисов,но М. Найденов нрябва да иде при Бисеров!!!!
65
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само ГЕРБ.
64
0
 
3
 
! Отговори
wc преди 10 години
toa shte me otkaje da yvajam neshto balgarsko shto e ostanalo
63
10
 
7
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
До Бай *** Еми виж са, Гане... Не е важно дали мачката е църна или сива, важното е да лови мишки. Може да са били комунисти, но ви бъркат в здравето. А като престанат да го правят, ще гласувам за некой друг.
62
1
 
10
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Баста пък няма абсолютно никакви шансове да влезе в парламента, освен ако не влезе в някоя предизборна коалиция или блок подобен на Реформаторския.
61
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
... казал миро мисирката.
60
2
 
18
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Тоя Найденов бил голям шменти капели.
59
18
 
29
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До EU citizen Избирателите на ГЕРБ сте едни *** хейтъри... Мразите комунистите и се връзвате на приказките против тях, а не обръщате внимание че тези за които гласувате "да мачкат ***" до един са *** и комунистически *** (милиционери).
58
24
 
20
 
! Отговори
6502 преди 10 години
Бойко е ГЕРБ! Без Бойко няма ГЕРБ/ Между впрочем без Бойко скоро ще останем и без България. Комунистите явно ни продават на Турция.
57
0
 
25
 
! Отговори
Лала преди 10 години
Ако Борисов напусне ГЕРБ никои няма да гласува за тях. Цветанов няма неговата каризма и никои почти не го харесва!Тогава ГЕРБ ще е алилуя.И Борисов ще предаде България защото много хора му вярват!
56
5
 
16
 
! Отговори
ACA преди 10 години
Това не беше ли оная шайка дето правеше тайно записи на Бойко?Аз си спомням че преди манифестациите през февруари се беше опитал да разклати правителството като поставяше ултиматоми за някакви субсидии. Това е гласът на СтаниШеф във ГЕРБ. Той още ли е там?