ГЕРБ: Станишев изрече още една лъжа за подслушванията

Словесният двубой между управляващи и опозиция продължава
17 дек 2013 19:48, Петя Славова
188
ГЕРБ: Станишев изрече още една лъжа за подслушванията
Снимка: БТА

Словесният двубой между ГЕРБ и БСП по повод подслушванията продължават.

Според ГЕРБ председателят на БСП и ПЕС Сергей Станишев е изрекъл днес още една поредна лъжа за подслушванията, се посочва в позиция на ГЕРБ.

Там припомнят коментарът на Сергей Станишев за обвиненията на лидера на ГЕРБ, че били подслушвани опозиционни лидери. В него председателят на ПЕС обясни, че Борисов не е в позицията да говори за подслушване, защото по негово време бюджетът за подслушване е нараснал три пъти, а сега броят на използваните СРС е намалял близо наполовина в сравнение с предишната година.

Още по темата

Отговорът на ГЕРБ твърди, че Станишев не признава, че парите в бюджета за подслушвания са увеличени от 20 милиона лева през 2013 на 43 милиона лева за 2014 година. Освен това в бюджета на ДАНС също има предвидени още пари за подслушвания, но техният размер е секретен, защото са безконтролни, обясниха още от опозиционната партия.

По повод обявяването на Христо Бисеров за общодържавно издирване, от ГЕРБ настояват да се потърси незабавна отговорност от министъра на вътрешните работи, от председателя на ДАНС и отполитическото ръководство на ДПС, защото предварително са предупредили Бисеров да напусне партията, е посочено в позицията.

Според ГЕРБ с това са осветени секретни разработки на службите и му е дадена възможност и време да се скрие или да избяга от страната и да прикрие доказателствата за нещата, които е вършил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
ЗАЩО ДА НЕ КРАДЕ КОГАТО ИМА ОТ КЪДЕ И НЕОБЕЗПОКОЯВАН ОТ НИКОГО
143
0
 
1
 
! Отговори
Ванов преди 10 години
До самоБСПКаак и откъде вадиш тези данни бе Гробарино. Нито една няма вярна. Оно едни казват: ***, много ***, супер *** и лъжец гробар. БСП не е имала нужда външен заем по това време. Даже имаше големи бюджетни излишъци.Много просто и просташки лъжеш, Гробарко Бабин.
142
2
 
2
 
! Отговори
самоБСП преди 10 години
Нарастване на Брутен Външен Дълг на България по години ,в млрд ЕВРО при управлението на :НДСВ , през 2001 -2005 год. ; БВД нараства от 12,100 млрд до 15,500 млрд Евро !При БСП -ДпС-ДС през 2005 - 2009 год ; От 15,500 млрд до 37,800 млрд ЕВРО !и при ГЕРБ през 2009 - 2012 год От 37,8 млрд пада на 37,164 млрд Евро !Та , при БСП -ДпС управлението Брутния Външен Дълг нараства сцели 22 - 23 млрд ЕВРО !??????????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Е това можете да очаквате при управлението на БСП - ДпС - хАтакаДС сега ,още 20 - 30 млрд Евро Дълг
141
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има ли тука от щатните писачи на ***......имааа , имааа...
140
3
 
1
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
2 пръста чело, 7 гънки мозък и 7 простотии на ден.Т' си е да си див каратист.
139
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Идват празници а народа е с наведена глава до кога
138
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Социалистите не разбраха че колкото повече отлагат оставката на кабинета и колкото по-късно се проведат избори за нов парламент толкова повече ще изгубят.
137
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
айде стига с глупостите на тоя.писна ни
136
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***, много ***, изключително ***...Като последна степен на *** човек квалифицирам Борисов. Процентите на гласуващите за ГЕРБ били 18. Ами аз не познавам хора в средата в която работя и живея които споделят че ще гласуват за тия от ГЕРБ.
135
9
 
10
 
! Отговори
уьое преди 10 години
смръдльо
134
2
 
8
 
! Отговори
бургазлия преди 10 години
***. Хванете се с всички тюфлеци в парламента , като не забравяте за черния *** и Куневица и се хвърлете в морето. Гадни мръсни псевдо-демократи. Крайно време е да вземем тоягите и всички мекерета герб , БСП, и т.н. да ги изметем.Гледах по Т.В. предаване за изгонените работници от корабостроителниците. Да ви таковам на смотаната демокрация.Гадове само кютек за вас. .
133
1
 
20
 
! Отговори
Следотърсача преди 10 години
Абе,а къде е батко Христо Бисеров???Сигурно си пие Ичкията на някой топъл остров при Маргините?!?!?!?
132
27
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко, няма по-голям лъжец от теб, излъга целия народ да гласува за ГЕРБ, като му обещаваше по- добър живот, а в крайна сметка направи точно обратното!
131
29
 
18
 
! Отговори
тиквун преди 10 години
Аман от тоя РЕВЛЬО, БУДА- МУТРАТА от 5 год. само СТАНИШЕВ Му Е ВИНОВЕН време е да идва СРЕТАН , да ни отърве от тоя психар.
130
22
 
20
 
! Отговори
ГОСПОДИН... преди 10 години
ГОСПОДИН БОРИСОВ ВИЕ КАКВО РАБОТИТЕ???? ДА СЛЕДИТЕ КАМЕРИТЕ КОИТО ВИ СНИМАТ? ДА ТЪРСИТЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ? ДА ПЛЮЕТЕ СЕГАШНОТО УПРАВЛЕНИЕ ПРЕД СВЕТА ИЛИ ПО ТОЧНО БЪЛГАРИЯ? ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ СЪС СТАНИШЕВ? НЕЗНАЯ КАТО ВЛЕЗЕТЕ В БАНШТА ДАЛИ СПОКОЙНО СЕ КЪПЕТЕ ЗАЩОТО ВСЕ СТАНИШЕВ ВИ СЕ МЯРКА ПРЕД ОЧИТЕ -ЩЕ ВИ ПРИЗНАЯ НЕЩО АЗ ДОСТА ГОДИНИ ГЛАСУВАХ ЗА БСП ПОСЛЕ ЗАПОЧНАХ ЗА ГЕРБ НО ЯВНО НАПРАВИХ ГРЕШКА ЗАЩОТО ВИЕ НЕ РАБОТИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ А САМО ПРЕЧИТЕ -ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ДОСТА СМЕ КОИТО МИСЛИМ ТАКА
129
21
 
13
 
! Отговори
Дядо Петър преди 10 години
Медийна креатура, позьор и ПЛАЧЛЬО.Който може само да плаче.И да рита футбол на малки вратички в работно време, за което, обаче, Господ го наказа.
128
5
 
6
 
! Отговори
vicho преди 10 години
Да лие имало подслушване може да каже само съдът след като има влязла присъда до тогава обвинението и други леваци да замълчат.
127
17
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев, Моника, Хидролога, ***, Прасето и Майка му, Феса и Углуто, фънете се за фаровете и дружно се обесете със собствените си вътрешност. Башибозуци и изедници долни..*** Пфууу.... Вашта ************************************
126
19
 
25
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
Гербаджии, пазете "Акаунта на Флашката", че някой може да запише Слънцеликия Вожд как си бърка в ухото и си масажира мозъка!Хих-их-их!
125
20
 
26
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
Довиждане ГЕРБ - сбогом )) мишките напускат кораба а Фидосова маха от самотен остров - дори бизнесмените и мафията виждат че кораба потъва - а помощ от еврейската американска общност -няма - Те си избраха нова пионка - еврейчето Станишев ,Другите избори САЩ ще лансират Дянков понеже благодарение на него нацията се стопи с половин милион - къде е приятелят на Борисов ? на яхтата си в Маями брои пачките и се смее как 4 г българите стягаха коланите - за нищо !!!