ГЕРБ: Станишев изрече още една лъжа за подслушванията

Словесният двубой между управляващи и опозиция продължава
17 дек 2013 19:48, Петя Славова
188
ГЕРБ: Станишев изрече още една лъжа за подслушванията
Снимка: БТА

Словесният двубой между ГЕРБ и БСП по повод подслушванията продължават.

Според ГЕРБ председателят на БСП и ПЕС Сергей Станишев е изрекъл днес още една поредна лъжа за подслушванията, се посочва в позиция на ГЕРБ.

Там припомнят коментарът на Сергей Станишев за обвиненията на лидера на ГЕРБ, че били подслушвани опозиционни лидери. В него председателят на ПЕС обясни, че Борисов не е в позицията да говори за подслушване, защото по негово време бюджетът за подслушване е нараснал три пъти, а сега броят на използваните СРС е намалял близо наполовина в сравнение с предишната година.

Още по темата

Отговорът на ГЕРБ твърди, че Станишев не признава, че парите в бюджета за подслушвания са увеличени от 20 милиона лева през 2013 на 43 милиона лева за 2014 година. Освен това в бюджета на ДАНС също има предвидени още пари за подслушвания, но техният размер е секретен, защото са безконтролни, обясниха още от опозиционната партия.

По повод обявяването на Христо Бисеров за общодържавно издирване, от ГЕРБ настояват да се потърси незабавна отговорност от министъра на вътрешните работи, от председателя на ДАНС и отполитическото ръководство на ДПС, защото предварително са предупредили Бисеров да напусне партията, е посочено в позицията.

Според ГЕРБ с това са осветени секретни разработки на службите и му е дадена възможност и време да се скрие или да избяга от страната и да прикрие доказателствата за нещата, които е вършил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
9
 
6
 
! Отговори
:) преди 10 години
Оляхте се, тук има само ***, съжалявам, паднахте ми в очите. Или намерете начин да показвате кой се упражнява на PR с *** тук или махнете коментарите. Народа толкова *** ли ви изглежда? Нямам никакви политически пристрастия, но ми е крайно неприятно да гледам упражнения по Опорни точки. Олеквате, и то много.
83
5
 
10
 
! Отговори
BAI GANQ IZ BRIUKSEL преди 10 години
BOIKO E SYVREMENNIQ VARIQT NA BAI GANIO.ZATOVA NAVSQKADE NI SE HILQT I PDOGRAVAT
82
1
 
10
 
! Отговори
Беркут преди 10 години
Хистрионно личностно разтройство! Драматизиране на соб. преживявания,тетралност,повърхностна и лабилна емоционалност,постоянно търсене на източници на вълнение, дейности ,при който пациентът е в центъра на вниманието,егоцентризъм,склонност към самоизтъкване,постоянен стремеж към признание, лесна обидчивости постоянно манипулативно поведение с оглед удоблетворяване на собствени нужди.Ей заради това не е приет за милиционер а не е заради ,,митичният дядо,,. Тоий бил прадядо...Добре ,че бешетати..
81
0
 
10
 
! Отговори
BG преди 10 години
4 G ZAGUBI TIKVATA NA DYRJAVATA...OBE6TANIQ OBE6TANIQ I NAKRAQ I NI6TO
80
12
 
18
 
! Отговори
Куроландес преди 10 години
ГЕРБ здраво крадеше пари чрез некачествено строителство - ФАКТ! ГЕРБ направи нови дългове за 4,5 млд., които народа да плаща - ФАКТ! ГЕРБ похарчи 4 мклд. от резерва - ФАКТ! ГЕРБ отмъкна резерва на НЗОК - ФАКТ! ГЕРБ национализира лични пенсионни партиди - ФАКТ! И ти имаш наглостта да и величаеш ГЕРБ - ФАКТ!
79
6
 
16
 
! Отговори
Полудя от страх ! преди 10 години
Тази *** на снимката полудя от страх. Заприлича на тиква, гледайте снимката внимателно. Бай Ставри от Софийския и Бай Курти от Бургаския хвърлят чоп за него. Лошото е, че Цацаров се бави.
78
5
 
15
 
! Отговори
UK преди 10 години
Буда Борисов/Тиквата/ е ***!!!!!!
77
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко вече сериозно му накърниха "достойнството" и източника на доходи чрез махането на назначените и зависещи от него калинки, от нелегалните цигари, от подслушванията....с всеки ден ще става по-агресивен... като удавник за сламка... Ще падне смях с него и бисерите му..
76
2
 
9
 
! Отговори
Waffen SS преди 10 години
Евреин да изрече лъжа!? НЕ ДУМАЙ...
75
10
 
14
 
! Отговори
АТАКА+ВМРО преди 10 години
Абе мутро,а га ти подслушваше беше добре а ?Крадецът вика дръжте крадеца.Аре бегай при царо...
74
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо не написахте за пародията,която сътвориха огромния брой мутри и гардове на НСО,които завардиха цялата улица???Йовчев ходи без охрана ,а сикаджията-престъпник с 30 човека??? НСО обезоръжи дете с пистолет играчка пред Бойко Гардовете пазеха лидера на ГЕРБ при откриването на детска градина.......
73
6
 
1
 
! Отговори
до 78 преди 10 години
Обикновения българин, на който му плащат за това ли, имаш предвид???
72
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом герберасто-седерасията-соросидитията ***, значи Правителството на България е на прав път. Орех, мачкай мутрите и кукловодите им олигарси и хич да не ти пука.Обикновеният българин е с теб !
71
4
 
18
 
! Отговори
Бивш гербер преди 10 години
Благодарете още на Борисов че обложи с данък влоговете на хорицата......Никое правителство досега не бе си позволило да посегне на спестяванията на гражданите.....На белите пари за черни дни на възрастните хорица....Благодарете че с контрабандата,нашите данъци и рекета над дребния бизнес Герб пълнеше черната си каса.....Благодарете за новите 400 000 безработни през изминалото управление...Благодарете и за мутрокрацията и милиционерския ботуш.
70
4
 
14
 
! Отговори
Бивш гербер преди 10 години
Винаги съм мълчал, но чашата преля!Хора благодарете на Борисов, че нанесе смъртоносен удар на гражданите с гнусното си управлениеАко все още има хора с морал в ГЕРБ сега е времето да напуснат.Утре ще бъде късно.Партията която превърна една страна с 90% средна класа в страна с 90% мизерстващо население,чрез заграбване на спестяванията и собственноста, чрез назначаване на милионери,чрез създаване на мафия, наркоканали, проституция и насърчаване на фрапираща по размери престъпност
69
8
 
1
 
! Отговори
UK преди 10 години
Ако има запла за терористичен акт, нека целта е парламента, без него даржавата ще върви напред !
68
3
 
10
 
! Отговори
ГРОБ=МАФИЯ преди 10 години
Тиквата е новия ***. В Пловдив е казал , че пенсионерите изяли фискалния резерв. А той какво направи за да не се изяде. Колко нагъл трябва да си, да се правиш, че довчера не си управлявал. Все едно сега идваш и заварваш една разрушена държава . Не ,не този болезнено самовлюбен човек ще унищожи нацията.Едва ли има в Европа, а може би и в цял свят толкова неграмотен премиер /само слушайте приказките му/.
67
2
 
10
 
! Отговори
Jack LaMotta преди 10 години
Тоз на снимката защо още не е арестуван!Или и той при Галевите?
66
2
 
5
 
! Отговори
БУДА В ЗАТВОРА преди 10 години
Шокиращи разкрития за контрабанда, изнудване на бизнесмени, отнемане на фирми и рушвети на най-високите етажи на властта е направил бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров, известен още като Емо Фаса.В паметната записка са описани данни за парични отчисления, които фирмите, строящи магистралите Тракия" и Струма" са правили през последните две години за черните каси на управляващата партия, както и факти за съмнителни сделки и търговия с влияние на екс депутатката Искра Фидосова.
65
3
 
4
 
! Отговори
;) преди 10 години
Интересното е, че тролските коментари позеленяха :)Много добра организация, браво!!!