Сидеров крещял: Кажи ми пак простак!

Свидетелка: Този човек се чувства безнаказан, за да се държи по този начин
Обновена: 8 яну 2014 11:37 | 8 яну 2014 09:56, Анисия Иванова
283
Сидеров крещял: Кажи ми пак простак!
Волен Сидеров. Снимка Архив: Булфото

В самолета Волен Сидеров се държа много арогантно, разказа пред bTV една от пътничките от същия самолет -  рускинята Олга Маринова. 

Маринова от години живее в България и няма българско гражданство. Подчертава, че няма никакви политически пристрастия и мотивът й да разкаже видяното е възмущението, което поведението на депутатите е събудило в нея.

Още по темата
Скандалът с Волен Сидеров стана в самолет, пътуващ от София за Варна. Лидерът на „Атака“ бил придружаван от Десислав Чуколов, Деница Гаджева и почти цялата парламентарна група на националистическата партия.

Маринова разказа, че в самолета депутатът се разхождал напред-назад, закачал някаква жена, която впоследствие се дръпнала. „Той я наричаше лъжкиня. Видях, че вадеше документи и казваше: „Аз съм Волен Сидеров и не се притеснявам да го казвам.“, допълва картината за скандалния полет Маринова.

Вчера стана ясно, че спречкването е било с културното аташе на Франция в България. По думите на Олга Сидеров се държал арогантно и се е заяждал с пасажери.

Когато слезли от самолета, той и хората му започнаха да се бият с младия мъж, който го нарекъл „простак”, разказа Олга. Всички от обкръжението му се нахвърлиха върху него, беше много грозно и неприятно, че такова нещо може да се случи, обясни тя.

Сбиването е станало в автобуса, където групата на Сидеров се качила от средната платформа, а  момчето, с което се сбили, в края.

По думите й Сидеров отново му крещял: „Кажи ми пак простак“, момчето повторило, че е простак и оттам нататък всички се нахвърлили и започнали да го бият, разказва Олга.

„Стана навалица. Младежът попита: "Всички ли ще ме биете?“, допълни свидетелката.

Тя каза, че жените от групата на Сидеров са ритали с крака младежа и викали: „Защо го обиждаш, защо го наричаш простак."

"Една от тях с кестенява коса го риташе с крака и беше много гръмогласна. По-бойна беше тази с кестенявата коса.“, категорична е рускинята.

След като групичката изхвърлили момчето от автобуса, Сидеров викал и приканил хората наоколо да гледат и да снимат с телефоните си, за да се „знае, че никой не може да бъде обиждан в България.”, спомня си още тя.
Маринова уточни, че не е била на мястото с побоя върху полицая.

Тя приключи разказа си с извода, че този човек се чувства безнаказан, за да се държи по този начин

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Още по темата: Атакаскандал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
3
 
7
 
! Отговори
fanka.shopova преди 10 години
До NikМного сме силни ,но пред компютъра.
157
7
 
17
 
! Отговори
shade преди 10 години
Жалко за избирателите които смятат ,че Сидеров е политика които ще ,,оправи България'',с такива избиратели и с такива политици сме на това положение.
156
11
 
11
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
ЗНАЧИ ЗА ТОВА ГЕРБ ДНЕС ТОЛКОВА ГОВОРЯТ,А ПРЕДИ ТОВА ТОЛКОВА МЪЛЧАХА...УСТАТА ИМ Е БИЛА ЗАЕТА С ПОЕМАНЕ НА НЯКОЙ ЧАСТИ ОТ ТЯЛОТО НА СИДЕРОВ...САМО И САМО ЗА ДА УПРАВЛЯВАТ
155
5
 
18
 
! Отговори
Аман еййй преди 10 години
Няма ли кой да пусне това лай.о по каналния ред ! Държавата спи и се прави на ощипана мома ! Ако въобще има държава ! На Червените престъпници явно това положение им харесва! Няма държава - краде се по добре!
154
15
 
12
 
! Отговори
МРАВКА преди 10 години
ЗАЩО ПИШЕЩИ ТУК НЕ СЕ ВЪЗМОЩАВАХТЕ КОГАТО ДЕПУТАТИТЕ ОТ Д.П.С. ПРЕБИХА МОМЧЕТО НА КОНГРЕСА СИ ПРЕД ПОГЛЕДИТЕ НА ЦЯЛ СВЯТ?ЩЕ ВИ КАЖА ЗАЩОТО СТЕ *** ТА ДРЪНКА.СИДЕРОВ НЕ Е УЧАСТВАЛ В ПРОДАЖБАТА НА СТРАНАТА НИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 24Г. ЗАЩО НЕ НАПАДАТЕ НАИ ГОЛЯМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ ЗА 24Г.?ЩЕ ВИ КАЖА ,ЗАЩОТО СТЕ РОБИ БЕЗ МОЗЪК.
153
5
 
10
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
Питали Волен Сидеров - какво е празнина? Боленчо - "В главата ми е, ама не мога да се сетя"?
152
3
 
2
 
! Отговори
гурбедчия преди 10 години
а къде са сега великите оратори-червени,сини ,пембени,с *** и фесове-мълчат като ***-,а те са си и такива.иначе голям го вадят,а сега да заемат позиция- ама немаааааааааааааа,воленчо си е техен,нали им крепи присъствието на баницата.ще дойдат избори и тогава ще се види зрелостта на хората-или отново като стадо .
151
13
 
7
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
НАЙ - СМЕШЕН БЕШЕ АРМЕНЕЦА ХАЛВАДЖИЯН, КОГАТО СЛЕД РАЗПРАТА С ВОЛЕН ЗАПЛАШИ,ЧЕ ЩЕ ГО ПОПИЛЕЕ ОТ СЪДЕНЕ..И ДУМА НЕ СЕ ЧУ ПОВЕЧЕ ОТ АРМЕНЧЕТО..МЪЛЧИ КАТО НАСРАНО:)))А КАКВО БЕШЕ ПРЕГРЕШЕНИЕТО НА СИДЕРОВ...ЧЕ БЕШЕ НАРЕКЪЛ МАРИЯ ИГНАТОВА ***,СПЯЩА С МУТРИ....СИГУРНО ЗА ТОВА АРМЕНЕЦА МЛЪКНА..РАЗБРАЛ Е,ЧЕ Е ИСТИНА:))))
150
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВСЕ ПО ИНТЕРЕСНИ НЕЩА ОКОЛО ИНЦИДЕНТА ИЗЛИЗАТ ,ПЪРВО ПОЛИЦАЯ ,КОЙТО УЖ БИЛ УДАРЕН ОТ СИДЕРОВ Е БИЛ ЦИВИЛЕН,ВТОРО (ПОСТРАДАЛИЯ) МЛАДЕЖ ОТ СИДЕРОВ Е ДИМ. БАХНЕВ БИЗНЕСМЕН И ЗАМ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА МЛАДЕЖКОТО ГЕРБ ВЪВ ВАРНА И ВНУК НА ЮРИЙ БАХНЕВ ПОЛКОВНИК ОТ ДС . С НАБЛИЖАВАНЕТО НА ЕВРО ИЗБОРИТЕ НА КОИТО СЕ ОЧЕРТАВА АНТИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАЦИОНАЛСТИЧЕСКИ ПАРТИИ ДА ИМАТ ГОЛЯМ УСПЕХ СЕРИОЗНО ТРЕВОЖИ ЕВРЕЙСКИТЕ ГЛОБАЛИСТИ И ЗАТОВА ЩЕ ИМА ВСЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА УДАРИ КАТО ТАЗИ ПО ГРЪЦКАТА ЗЛАТНА ЗОРА И БГ АТАКА
149
7
 
23
 
! Отговори
митов преди 10 години
За този престъпник са гласували 300 000 български избиратели!! Може ли да си представите , каква слепота и духовна нищета цари в България? Това е един луд ***,който използва глупостта на бедните за да си развява коня , като башибузук...Неговото място е в затвора , а тези ,които с гласа си му осигуряват охолство,неприкосновеност,скъпи хотели и любовници , да си помислят много добре , дали на следващите избори ще позволят отново да ги направят на ***.
148
6
 
11
 
! Отговори
рм преди 10 години
Няма ли кой най накрая да го очисти тоя,че ми призлява от лудоста му.Не разбраха ли всички че той не е добре с главата.Боже,боже слез и си прибери вересийте,
147
6
 
11
 
! Отговори
nn преди 10 години
Този е много луд , за психатрия спешна е,но и тези около него или и те са луди или облъчени!
146
3
 
4
 
! Отговори
krach преди 10 години
Nova forma made in BG.nyama da se obijda a direktno se posyaga za fizicesko nasilie.oooo vremena o nravi.mantaliteta e edin -bulgarski.
145
5
 
10
 
! Отговори
!!! преди 10 години
Прпостак!
144
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По-големи измишльотини не бях чел. Ако вярвате на тези глупости, не Сидеров, а вие не сте наред хора. Явно много мазоли настъпа Сидеров и най-вече на главоча Бойко.
143
4
 
19
 
! Отговори
турскa подлогa си преди 10 години
Воленчооо,предaтелю ...сaмо с двa плесникa ще те вкaрaм тaм откъдето си излязъл шушумиго тaкaвa!
142
3
 
21
 
! Отговори
Nik преди 10 години
Та не бях там да му скъсам вратлето на турската *** Сидеров ! България над всичко !
141
36
 
6
 
! Отговори
щирлиц преди 10 години
тука има нещо гнило! Защо се е заял точно с тази жена без да я познава - защото 100% го е провокирала знаейки че лабилен. Съвсем съзнателно ТЯ е направила цирк, да може после да я канят по разни телевизии да е стане известна.
140
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя ЛУДИЯ само бой го оправя.Всяка друга санкция ще направи герой от него.
139
4
 
43
 
! Отговори
СТАМАТ преди 10 години
ВИДНО Е , ЧЕ СИДЕРОВ СТРАДА ОТ СИНДРОМА НА МАЛКАТА ***!