Реформаторският блок с позиция: ГЕРБ не е част от нас

Управлението се страхува от потенциала ни, смятат демократите
Обновена: 20 яну 2014 14:19 | 20 яну 2014 12:40, Красимир Ангелов
146
Реформаторският блок с позиция: ГЕРБ не е част от нас
Снимка: БТА, архив

"Категорично заявяваме, че ГЕРБ не е част от Реформаторския блок, коалиционни преговори с тях не водим и няма да водим”, се чете в позиция на реформаторите по повод коментари в последните дни, че двете партии са близо до съюз.

В изявлението се посочва, че Реформаторският блок “е общност на демократи и реформатори като съюз на граждани, организации и пет партии, които винаги са се борели срещу олигархията и завладяването на България от мафията”.

Още по темата

Не отговаря на истината информацията, че той обединява и други политически формации, посочиха реформаторите.

Според тях слуховете за съюз с ГЕРБ е атака, която идва чрез "един политически клонинг като овцата Доли, създаден за мръсни поръчки".

"През годините е обслужвал и Първанов, и Борисов, и Яне Янев. Днес продължава да го прави, с пари с неясен произход, които публиката свързва с ДПС и Пеевски. Преди само две години, той противопоставяше града на селото, днес прави обратното... Това надали е политическа шизофрения, просто инструкциите са сменени”, смятат от Реформаторския блок.

Оттам са категорични, че днешното управление се страхува от потенциала на демократите.

"Страхуват се, защото виждат нещо ново и различно - съюз на граждани и политици. Страхуват се от енергията и потенциала ни да променим живота на обикновените българи за добро”, се чете още в позицията на Реформаторския блок.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ne na GERB,ne na Reformatorite,nie ot DEPESETO samo s komunistite i ataka shte upravlqvame zaedno
25
1
 
41
 
! Отговори
хм преди 10 години
Какъв страх от вас, какви 5лв.? Управляващите даже не ви споменават,което от своя страна говори за друго. Заяждате се с ГЕРБ непрекъснато,а за безумията на управляващите - нищо. Не сте с ГЕРБ, но видимо изглежда че сте с БСП. То по принцип си е ваша работа,ама какви претенции за гласове, имате?
24
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По-добре турци комунисти отколкото турци ислямисти
23
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Зеленогорски не видя ли, че хората не го искат и му се смеят в очите. На последните избори в Плевен и областта неговата поредна партийка и той като водач на листата на Кунева-Пръмова получи 2-3 процента, и изпадна след БСП, ГЕРБ, ДПС, АТАКА, НФСБ. В листата му беше и Спартански. В София също едва получи 3 процента като водач на листата. Не го ли е срам да се завира постоянно навсякъде, въпреки че отдавна е изхвърлен от политиката. Той извън властта явно не може да живее, да съществува, да диша. Но няма доживотна власт. Вместо да става за резил и на тези избори, да се хване да работи нещо, но т
22
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АлексSega puk cqla Balgaria e komandvana ot turcite,tup li si komunist li si no si li4i 4e si aparat4ik s zaplata ot komunistite
21
6
 
41
 
! Отговори
ЛЪЖЦИ! преди 10 години
Гласуваш за "реформаторския" блок на Касим Дал и Пръмова - получаваш ислямиста Ердоган и високи сметки за ток плюс ГЕРБ
20
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как да не е с вас Герб бре перфоратори нали са в комбина Бойко и Дал за турските гласове.Хитрици
19
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
KOI GI PITA TEZI *** ZA KAKVOTO I DA E????
18
3
 
39
 
! Отговори
пак Алекс преди 10 години
Отделен е въпросът, че ГЕРБ използват всеки само когато им е лично нужен, и след това го изхвърлят като *** и го унищожават. Тези "реформатори" са готови и с дявола да станат съюзници, само да са в далаверата. Това е вредно и опасно за българския политически живот и хората никога няма да се доверят на такива мръсни и недостойни сделки.
17
3
 
46
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Т. нар. "реформаторски" блок е съставен от ренегати, предатели, кариеристи, предали партиите си и избирателите, които прелитат от партия на партия с цел отново да се намърдат в Парламента - протежета на Кунева-Пръмова, Костов, Касим Дал и подобните им. Касим дал пък е човек на ислямиста Ердоган, който иска да пороби България. От самото начало беше ясно, че не са читави и никой няма да гласува за износени и компрометирани хора. Но с поредното си предателство и колаборация с върхушката на ГЕРБ за пореден път доказват, че са вредни и негодни.
16
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма нищо по-долно,мръсно и неприемливо от колаборацията между ББ,Първанов,Цветанов,Р.Овч. и пикаещия в шадраваните. Всичките са деца и кадри на майката столетница и нито един от тях не е прекъснал пъпната си връв. И всички до един са проекти в различен етап на о.з. генералите,верни на Москва.
15
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бързо забравиха поуката от историята, че СДС се разпадна и рухна благодарение на ГЕРБ.
14
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На снимката отдясно на Рамадан е турчина - неговата дясна ръка а в замяна, някои окръзи да станат турски !Защо я няма куева, да не е полегнала при Барозу ?
13
3
 
40
 
! Отговори
Пако преди 10 години
герб не е част от Реформаторския блок, а Реформаторския блок е част от герб :D
12
1
 
41
 
! Отговори
бат Вал преди 10 години
баси потенциала
11
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Abe reformatori koy vi dava akul na vas da ne se sayuzite s GERB ,sigurno komunistite,da znaete bez GERB nqma da mojete sabori tiya komunisti,depesari i yurush
10
5
 
35
 
! Отговори
герботъпкател преди 10 години
Из онези дни Москов и Дончев си гукаха по медиите, ама...хайде ще ви повярваме. Преди да говорите какъв потенциал имате...се разберете какви сте, къде сте и какво искате.
9
11
 
37
 
! Отговори
мда преди 10 години
Не знам, но това са единствените, които ясно заявиха, че ще работят за нова конституция и имат ясна програма как да се случи промяна. До тук всички останали партии и дума не споменават за промяна, само се борят за кокала. Тези ще получат моят глас на следващите избори, като дори и да греша, няма да са по-зле от сегашните "големи" Станишката, Доган и Бойко. :-)
8
4
 
45
 
! Отговори
Реставратор преди 10 години
Реформаторски блок много наподобява на санирана "панелка" !
7
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И толкова по-добре за ГЕРБ.