Преди евровота няма да гонят социалисти заради АБВ

Буруджиева: Първанов не идвал на пленуми, съвпадали с ловния сезон
Обновена: 21 яну 2014 09:58 | 21 яну 2014 09:55,
81
Преди евровота няма да гонят социалисти заради АБВ
Татяна Буруджиева. Снимка: БСП

Преди евроизборите няма да се изключват от БСП Румен Петков, Георги Първанов и тези, които подкрепят АБВ, заяви пред Нова телевизия червеният депутат Татяна Буруджиева.

Подкрепата за една или друга листа листа се доказва и се вижда по време на кампанията, мотивира се тя и добави, че БСП е партия, която не изключва лесно.

По думите й, за да се стигне до изключване на социалисти, трябва те да се явят на изборите срещу кандидатите на столетницата. Буруджиева призна, че случващото се в БСП е болезнено, но все пак не било истерично.
Депутатът отхвърли обвиненията, че партията е капсулирана от сегашното й ръководство.  Тя отбеляза, че подобни критики идвали от хора, които от 6 месеца не са участвали в партийните форуми.

Първанов от 6 месеца не се е появявал на партиен форум. Единият съвпадна с откриването на ловния сезон, но какво да направим, вметна Буруджиева.

Тя смята, че „чисто лидерската битка” е можела да продължи в рамките на БСП, без да се стига до явяване на избори с различни листи.

БСП не е партия, създадена от лидерите си. За разлика от други, няма лидер на БСП, който да не е създаден от самата партия, заяви Татяна Буруджиева.

„Едно е да заставаш зад лидера си, друго е да се явяваш с друга листа”, отбеляза депутатът от левицата.
По думите й ще е необходимо БСП да даде максимални сили в кампанията за евроизборите.

Докато обвиненията са насочени лично към Станишев, не е толкова страшно, но в момента в който се застраши БСП – най-фаталната стъпка ще бъде с регистрацията на листата,  коментира Буруджиева. По думите й БСП това няма да го прости.

На въпрос дали Първанов и участниците в АБВ ще се откажат от реализирането на идеите си за паралелна листа, Буруджиева отговори, че това е напълно възможно. "Първанов и преди се бори за председателското място, но в крайна сметка не пожела да има гласуване. Може да дадат назад само някои хора и тази листа да се регистрира само от някои малки партии в лявото, а другите да стоят встрани. Пушката гръмна, но това е само завръзката, категорична бе тя.

„Мисля, че г-н Станишев трябва да води листата за европейските избори, които са важна и за България, и за Европа, Смята Буруджиева.

Това щяло обаче да се реши от конгреса на столетница и в разговори с ПЕС. Това, което можело да откаже Станишев, е ангажиментът му по организацията на евроизборите като президент на ПЕС.

Още по темата
Буруджиева беше категорична, че Сергей Станишев нямал амбиции да става еврокомисар, тъй като в момента е „на много по-високо място“.

Депутатът коментира и обвиненията, че социалистическата партия се управлява от тесен, дори семеен кръг на лидера Сергей Станишев. Според нея нормално е той да търси съвет от своя партньор (Моника Йосифова), особено с оглед на неговата професионална квалификация.

Тя беше категорична, че не е добър знак някой да не бъде допускан до някое заседание на БСП. На съвещанието на столетницата в Пловдив не бяха допуснати Румен Петков и шефът на БСП-Монтана Емил Константинов.

Всеки трябва да има правото да се изкаже, независимо че е предпочел първо да го направи в медиите, а не вътре в партията, смята Буруджиева. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
5
 
6
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
Който подкрепя Евреиския съюз и НАТО, подкрепя следното:1.Християнските ценности не са водещи в Европа.2.Пълно толериране и подкрепа на малцинствата над мнозинствата в съответните държави,с цел създаване на хаос.3.Пълно толериране и подкрепа за гейове,лесбийки,зоофили,некрофили и всякаква подобна ***, както и пълна подкрепа на сексуалните контакти между най- близки роднини- инцест.4.Европейският съюз е рожба на следвоенния ционизъм,с цел облагодетелстване на няколко юдеиски фамилии.
21
1
 
10
 
! Отговори
ИСТ преди 10 години
Стадото се разпръсна, кучетата яростно лаят, Овчаря се оглежда като глуха *** в царевица,
20
1
 
17
 
! Отговори
бсп=мафия преди 10 години
Наздраве Буруджиева,пак ли се напихте с Дъбов и Горов? Цв.Василев и Д.Пеевски ли платиха сметката?
19
2
 
9
 
! Отговори
Чиновник преди 10 години
Колкото и да лаете, нещата, продължават по план. Обикновените хора не участвате, така че не се напъвайте. Няма смисъл.
18
1
 
7
 
! Отговори
тотко преди 10 години
Супер ***-ка,чест гост в мокрите сънища на БСП поддръжниците.VENSEREMOS.
17
1
 
12
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Какъв е тоя мъж на снимката? Плаша се. Много ясно че ще ги гонят след евровота. Ония от ПЕС гледат. Станишев не трябва ли да си подаде оставката, какво става с далаверите на неговата жена? Как ще обяснява това на тия от ПЕС (сигурно някой Бойко е виновен)?
16
1
 
11
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
Вие няма да ги изключвате, обаче ние ви изключваме вкупом от партиите за които си струва да се гласува.
15
1
 
12
 
! Отговори
Dan преди 10 години
Колко плоско и прозрачно, те не са от нашите ама няма да ги изключваме от БСП леле колко наивен трябва да е един човек за да не разбере, че това роене цели единствено да обере колебаещите се гласове от БСП защото Станишев освен , че се надупи на ДПС се надупи и на Атака, и всичко това в името на "кокала", и пак в името на кокала е готов да изиграят с Първанов цирка той - Първанов е отцепник, само и само да не се изпускат кранчетата от всевъзможни далавери "Южен поток", контрабанда и т.н. и т.н.!
14
0
 
11
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Буруджиева,на кой му дреме за скапаните ви конгреси и пленуми? Когато Гоце предпочете да отиде на лов,а не на мястото при изгорелите пътници във влака,това е идиотската постъпка на Първанов,а не някакви успиващи и никому ненужни партийни сбирки...!!!
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕЕЕГАТИ КРОКОДИЛО
12
1
 
25
 
! Отговори
Фотограф преди 10 години
Тази физиономия е типично социалистическа ,с характерен вид на кобила с капаци.Съответно и умствения потенциал е на същото ниво.
11
1
 
23
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
Абе, *** очилата, няма компартия която да не е лидерска - Ленин, Сталин, Брежнев.....Червенков, Живков, Луканов..... и хоп "култ към личноста" това да си го чувала нейде другаде по света???? А да си чувала "Всяка крива успоредна на Априлската линия е права"е линията АБВ май не е!!!!ОСТАВКА некадърници продажни!!!!!!
10
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Този Бойко връх висок е"Офф като почнете да превъзнасяте Тиквата, само вие си вярвате. *** банкянски селнядур-охранител. Осемгодишен го би на шах, висок връх е... :D
9
1
 
15
 
! Отговори
Zidarov преди 10 години
Първанов не идвал на пленуми, съвпадали с ловния сезон - така е, даже ни караха да хванем едно диво прасе и да му сложим на лицето горната снимка, на опашката - на лидера им! Голям лов ще пада!
8
1
 
15
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
еййй и комуниягите се раазцепиха, накрая ще имаме 1000 парти и ще сме шарени като гейската дъга
7
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СТАНИШЕВ НЕ СЕ КОМАНДВА ОТ ЖЕНА СИ, А ОТ АХМЕД ДОГАН- ДОКАЗАТЕЛСТВА- В ПРЕДИЗБОРНАТА ПРОГРАМА НА БДСП- ОТМЯНА НА ПЛОСКИЯ ДАНЪК, КОЙТО Е ДЯСНА МЯРКА, ВЪВЕЖДАНЕ НА СЕМЕЙНО ПОДОХОДНО ОБЛАГАНЕ КАТО МЯРКА ЗА БОРБА С ДЕМОГРАФСКИЯ СРИВ, СТРОИТЕЛСТВО НА АЕЦ БЕЛЕНЕ. СЛАД КАТО ДОГАН МУ СТЪПИ НА ВРАТА, СТАНИШЕВ МУ ДАДЕ ПОЛОВИНАТА ОБЛАСТНИ И ЗАМ.ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ И МИНИСТРИ И ЗАМ.МИНИСТРИ И НИТО ЕДНО ОТ ТРИТЕ ОБЕЩАНИЯ НЯМА ДА ИЗПЪЛНИ , ЗАЩОТО "ДИПИСЕТО НЕ ИСКАЛО"- 7% КОМАНДВАТ 22%- СМЯХ !!!!!!!!!!!!!
6
4
 
21
 
! Отговори
стилист преди 10 години
На тва маце много ще му движат едни хубави мустаци .Ще прилича на баща си.
5
14
 
10
 
! Отговори
до Иван преди 10 години
Що не се гръмнеш?
4
5
 
18
 
! Отговори
ОСТАВКА-некадърници преди 10 години
Вече на всички стана ясно,че БКП_БСП се финансира от диктатора Башар Асад,а сириците бягат от него да търсят убежище у нас,но управляващата левица,която е наследница на терористичната деспотична партия БКП,която подържаше един диктатор 45г.,показва и днес че пак подкрепя диктатор макар и на друга страна.ИСКАМЕ ОСТАВКАТА НА сърГей без негово разрешение това посещение не може да се осъществи,позор за цялата шайка управляващи днес,защо мълчи лудия фикус явен противник на асад и сирия на ужким.По скоро земята ще ИЗКОПАЯТ ЗА ДА СА НА ВЛАСТ ОТКОЛКОТО някой от цк на БКП_БСП да си подаде Оставка,това
3
3
 
20
 
! Отговори
Бо преди 10 години
Мисис Даутфайър на посещение в България и раздава на едро политически рецепти пенкилери? Комедията беше по-добра!