Депутати за разходката до Тайван: Запознавахме се със страната!

"Миков да не е директор на прогимназия, че да не ни пуска"
Обновена: 23 яну 2014 10:46 | 23 яну 2014 10:46,
111
Депутати за разходката до Тайван: Запознавахме се със страната!
Венцислав Лаков от "Атака" Снимка: архив, Булфото

Група депутати са били на посещение в Тайван за „запознаване със страната“. Посещението не е било официално, стана ясно от думите на депутатите Венцислав Лаков от "Атака" и Румен Йончев от "Коалиция за България", двама от депутатите, които са били на посещението.

Представителите и на четирите парламентарни групи са били до екзотичната дестинация, докато президентът Росен Плевнелиев е бил на официално посещение в Китай.

Лаков обясни, че опитът на Тайван може да се вземе под внимание, защото има голям икономически растеж и развива иновациите си.

„Посетихме високотехнологичен парк, културни забележителности, историческия музей. Идеята е, че като държава с много голям икономически растеж би могло да инвестират в българско предприятие. Личният ми телефон е тайвански, компютърът ми е тайвански, таблетът ми също е тайвански, Тайван присъства в България като производител”, каза Лаков. По негови думи депутатите по никакъв начин не са заявявали държавна позиция при посещението си.

Средствата за пътуването не са дошли от бюджета на парламента. Лаков не отговори директно дали председателят на НС Михаил Миков е разрешил визитата. Според "Преса" шефът на парламента е забранил визитата. До Тайпе на своя глава се разходили също Петя Раева от ДПС и Владимир Тошев от ГЕРБ.

Още по темата
Няма защо да ни спира председателят на парламента, това не е командировка, това стана във ваканцията, не струва нито стотинка на парламента, нито стотинка на българския данъкоплатец, не ангажираме по никакъв начин българската държава с нашата визита, каза Лаков.

Румен Йончев от "Коалиция за България" коментира, че той е бил поканен в Тайван и е поканил други свои колеги, за които е решил, че имат интерес. Председателят на парламента не е одобрил визитата.

Михаил Миков е против, но той не е директор на прогимназия, който спира, пуска, разрешава и забранява личните и неофициалните контакти на народните представители, каза Йончев.

От думите му стана ясно още, че разходите на народните представители са били поети от Тайван.

Това е една изградена практика от много години не само с България, а е установена с почти всички държави в света, каза Йончев. Той потвърди думите на Лаков, че пътуването не е било официално. Той обясни, че това посещение едва ли ще повлия по някакъв начин на международните ни отношения.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Плюете всички, но ако бяхте на тяхно място не в Тайван, ами щяхте да обиколите всичко що може. Българин да учи друг българин на морал е смешна работа.
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименСМЕШКО КОГАТО ГОВОРИШ ЗА ВОЛЕН ПЪРВО СЛАГАЙ ФЕСА !
51
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гледайки питенкантропа от снимката му давам най-много четвърто отделение незавършено.*** кат комисарски ***!
50
0
 
7
 
! Отговори
Тодор преди 10 години
Че Тайван е много по-напред от нас е ясно! Определено може да се обмени опит и да се търсят бизнес взаимоотношения. Но дали това са правили нашите хубавци е доста съмнително при положение ,че не се казва за никакви срещи с бизнеса ,а за мистериозна покана с поети разходи за всички ......Така че скандалът не е в това ,че са ходили в "екзотична дестинация" , а какво са правили и договаряли там.
49
0
 
9
 
! Отговори
ист преди 10 години
Другарите от Атака не минава ден да не се изтърват в гащите,
48
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КАКЪВ ТАЙЛАНД БЕ ГЕРБАДЖИЙСКИ НЕГРАМОТНИЦИ ,ПИШЕ ТАЙВАН ,А ТОВА Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО ОТ ТАЙЛАНД ,ОСВЕН ,ЧЕ ГЕРБЕРСКИТЕ ПЛЮВАЧИ ПО АТАКА СИ НЯМАТ И ПОНЯТИЕ ОТ ГЕОГРАФИЯ ,КАТО СААБСОЛЮТНО НЕВЕЖИ И НЕГРАМОТНИ И НЕ МОГАТ ДА ПРОЧЕТАТ ,ЧЕ НЕ ПИШЕ ТАЙЛАНД ,А ТАЙВАН И НАКРАЯ ЗАЩО СЕ МАНИПУЛИРА ,ЧЕ САМО ДЕПУТАТА ОТ АТАКА ЛАКОВ Е УЧАСТВАЛ,КАТО Е ИМАЛО ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ГЕРБ,БСП И ДПС И ДЕЛЕГАЦИЯТА Е БИЛА ОГЛАВЕНА ОТ ДЕПУТАТА ОТ ГЕРБ.
47
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разходите на депутатите-поети от Тайван.Гледай ти каква идилия,какви чисти помисли ,каква извисеност.Безплатен обяд няма,не е имало и няма да има.Ако журналистите се поразровят-каква ли гадост ще се окаже и това пътуване.Какви народни представители са тези индивиди.Мислят само за своя комфорт и удобство.Пет пари не дават за ония,чийто представители са.*** смучещи народни пари.
46
0
 
12
 
! Отговори
Всички са маскари ! преди 10 години
Най-накрая се обединиха за нещо: "Представителите и на четирите парламентарни групи са били до екзотичната дестинация, докато президентът Росен Плевнелиев е бил на официално посещение в Китай."Сметката ще я плащате вие, нали знаете ? Честито !
45
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
прости гербави *** храчки ,поне да бяхте научили географията ,че да не бъркате Тайван с Тайланд,защото Тайван е остров който е спорен и Китай го смята за свой и не признава суверинитета му ,Тайланд е държава и там има секс туризъм четиримата депутати от ГЕРБ,БСП,ДПС и Атака са посетили Тайван ,а не Тайланд ,но това може да има последици за отношенията ни с Китай пише китайския вестник Син хуа..още веднъж седераски *** вземете си учебник по география за началните класове и го прочете
44
1
 
19
 
! Отговори
DDT преди 10 години
Ей не ги оставят тези хорица на мира. Сирия, Тайван, Куба- ходят нашите депутати нагоре-надолу, разширяват си кръгозора, почиват си, правят каквото им скимне. Защо се занимавате с тях. Вие си ги избрахте всичките- ясно беше, че са ***, а сега ама защо така, защо ходят. Ми ще ходят като има кой да им плаща. И пак ще си ги изберете, а до Куба граждани и селяни вие ще отиде , ама в друг живот.
43
1
 
21
 
! Отговори
ЛЛЛ преди 10 години
ТЕЗИ *** ТРЯБВА ДА СА НА РАБОТА А НЕ ДА ХОДЯТ КАТО СЛЪНЧАСАЛИ ОВЦЕ
42
0
 
12
 
! Отговори
Гост преди 10 години
"С това посещение едва ли ще повлия по някакъв начин на международните ни отношения" Ами какво търсиш тогава там. Ти сега си народен представител по 24 часа в денонощието. А не само сутрин и след обяд или от понеделник да сряда. И отговаряш с поведението си (и разходите си). И той разследва Борисов!! Смях в залата. Ще видите, ако се разровят сметките тези от парламента унищожават поне по още 20лв за всеки отделен пенсионер. Безсрамници! А на тях им дадоха по 4,5лв и им баламосаха главите.
41
20
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво Лаков,хората се събудиха че само Атака е начина да се запазим като нация и държава.На изборите Волен Премиер-това е истината
40
2
 
13
 
! Отговори
bobo преди 10 години
крайно време е тези *** по-далече от Църна маца да ги непускат!!! Ама много *** се навъдиха в тва Народно събрание бе!!! И като видяхте Тайланд,пак същите *** сте си!!! Идете вижте Москва,подмосковието,Сибир,Чукотка,за там сте вие ***!!! Големите експерти!!!! ***!!!
39
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И КАТО СИ ПОМИСЛЯ ,ЧЕ ТОЗИ ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО СВЪРШИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Е ЧЕ БЕШЕ НАЗНАЧЕН КАТО ГЛАВЕН ИНСПЕКТОР ПО САМОЛЕТНИТЕ ПОЛЕТИ НА БОРРИСОВ. СЕГА НЕГО КОЙ ДА ГО РАЗСЛЕДВА.... МАЙ НАРОДА ПЛАЩА САМО ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ ЕДНИ ДРУГИ И ДА ОБИКОЛЯТ ЗЕМЯТА....КАКВО ДРУГО СВЪРШИХА....А ЗАЕМИТЕ ....ТЕ СА НАЙ-ГОЛЯМАТА ИМ РАБОТА!
38
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е важно да си умен, важно е да си лоялен. На това ни научи 70 години псевдокомунизъм
37
0
 
6
 
! Отговори
truna преди 10 години
Разбира се ,че е поето от Тайван.Кой ще тръгне да иска доказателства в Тайван
36
1
 
26
 
! Отговори
ААА преди 10 години
Туристичесак Агенция "НАРОДНО СЪБРАНИЕ" -- Безплатни екскурзия по целия свят за 240+ народни избранници!!! ОСТАВКА - ВЕДНАГА!!!
35
0
 
10
 
! Отговори
Dan преди 10 години
Аз сега ако бях лидер на партия, бих ги отстранил тези, както и онзи "сириеца", та да се знае следващият път като тръгне някой за какво отива а и да знае ,че отива защото е в парламента от едикоя си партия, а не защото е много известен бизнесмен, и какво се бият в гърдите ,че лев държавни пари не са похарчили, как ще ми гарантират ,че не са обещали нещо на бъдещите търговски партньори, и че това нещо няма да ни излезе през всички дупки както обикновено!?Отстранете ги да видиме колко са велики!!!
34
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Михаил Миков е против, но той не е директор на прогимназия, който спира, пуска, разрешава и забранява личните и неофициалните контакти на народните представители, каза Йончев-----------------------------------Ей,йовчев и ние знаем че Михаил Миков не е никой ,ама вие и за председател на парламента ни го натресахтепиташ ли ни нас народа и ние не щем да се съобразяваме с миков ама нали е управляващ ще търпиме,така че и вие ще питате и ще бъдете зависеми от нето