Цветанов е знаел за тефтерчето, твърд е Йовчев

„За разлика от него, аз винаги говоря с факти“
Обновена: 24 яну 2014 14:00 | 24 яну 2014 12:45,
73
Цветанов е знаел за тефтерчето, твърд е Йовчев
Цветлин Йовчев. Снимка: архив, Булфото

Вътрешният министър Цветлин Йовчев продължава да твърди, че Цветан Цветанов е знаел за т.нар. тефтерче на Цар Киро, в което има описание за давани пари на политици, данъчни и митничари.

Вчера бившият МВР категорично отхвърли твърденията на Йовчев.

За разлика от него, аз винаги говоря с факти и за мен има значение дали това, което казвам, е истина или не. Конкретно него не искам да го коментирам, заяви днес Йовчев и продължи с атаката към Цветанов:

Човек, който обвини съдиите и цялата съдебна система, че обслужва организираната престъпност, без да може да аргументира това, човек, който от трибуната набеди български лекари за убийци и се оказа, че няма основание за това, човек, които клевети безобразно страната си в чужбина, искате да го коментирам.

Той беше категоричен, че предшественикът му е знаел за тефтера.

Още по темата
Да, знаел е, отсече Йовчев. Той постави под въпрос, че тефтерчето е на Цар Киро, защото до момента това не е доказано.

Преди два дни вътрешният министър заяви, че има някакъв документ, за наличието на който е бил уведомен бившият вътрешен министър и който е предоставен на бившата ГДБОП, но проверка по него вероятно не е започвала и не е уведомявана прокуратурата. 

Малко са странни обстоятелството на движение на въпросния тефтер между институциите, каза днес Йовчев. Той обясни, че в момента не може да изнесе повече данни, защото се води разследване.

Министърът коментира и темата с изтичане на записи в медиите.

Винаги съм изразявал ясна позиция – против съм. При всеки един конкретен сигнал ще се проведе във възможно най-кратки срокове разследване, каза той. Не може обаче според Йовчев да се правят проверки на база общи твърдения.

По негови думи темата за СРС-тата не се налага да бъде обсъдена на предстоящото заседание на КСНС , но е трябвало да има такова на по-ранен етап.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
12
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Защо Патрафлашкова не получи флашка от чичкото с каскета, на която да се казва кой контролира амфетамините , кой контролира хероина, кой контролира проституцията ?Защо Патрафлашкова не получи флашка, на която да се казва нещо за Доган , Д. Пеевски и Йосич ?Дали пък ' кръстника ' на българската мафия не е сред изброените лица, а ?
18
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дами и Господа Българи.Товае най мръсното и коромпирано правителство дошло с преврат,със хълцни грабливи измамнически и мръсни противобългарски намерения да задържат власта колкото се може повече,да заграбят от БГ.Товае старият им трик,ще опощат БГ и щея хвърлят на кучитъта.Гнус мее от тяхната *** политика скрита продажническа идиотщинска,дойдоха зада вземат последните пари на данъкоплатеца на сиромащията,а ние ги търпим още.Вижте ги как живеят разхолно,по света.Цацаров не чува.
17
1
 
6
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Лицата от следната ' числова редица ' ли са бъдещето на БГ ?Патрафлашкова - Трактора - Станишко - Бр. Аспарухов - В. Вълков - Л. Гоцев / кръгът ' монтерей ' /Ха дано, ама надали !? Познайте кой е чичкото с каскета, който носи флашките !Задавам си следните логични въпроси :Защо Патрафлашкова не получи флашка, на която да се казва кой е ' кръстника ' на българската мафия , кой създаде ВИС, СИК, ***, ИН - 80 , Аполо и Болкан, Иво Карамански, Емил Кюлев, Илия Павлов и сие ? Защо Патрафлашкова не получи флашка от чичкото с каскета, на която да се казва кой контролира амфетамините , кой
16
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко Борисов е вождът на БГ.Всичко друго е фабрика за разграбване на БГ.Хора не вервайте повече на другите мръсни партии.Ний си имаме министър председател и той се казва Бойко Методиев Борисов.Спукана вие работата след изборите.Господа разбойници.Йовчев пази законите грабители на България,защото има голям пай и за него мръсен продажник за некакви си пари,направи държавата във ***.Наближава ви времето.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Йовчев всичко е верно доло и щего повтаряме докато си жив предателуо углу.Бил е шев на ДАНС,ухх как не тее срам от себеси.Гръмнисе да има празник цяла година в БГ.
14
9
 
3
 
! Отговори
кк преди 10 години
Чета и си мисля колко е прав един критик на Алеко, Иван Ничев се казва. В един от анализите на "Бай *** казва: "Тя, ПРОСТОТИЯТА", си е наш, Български патент, и ние лесно не си го даваме..." След всички извращения на Цветанов, доказаните му престъпления и облагодетелствания, се намират хора, които го адмирират, не е за облазяване съдбата на тази нация. За пръв път управляващите излъчват Вътрешен министър човек не от своите среди, доказващ вече 7-8 месеца, че никой не му влияе при вземане на реш
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АНДРИЕЕВА ОЧАКВА ПЕНСИОНЕРИТЕ ДАНЕ УМИРАТ ПОВЕЧЕ,ТЕХНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ КАЗВА ЧЕ СТЕ СТАНАТ 9 МИЛИОНА И СЕ НАДЯВА ЧЕ МНОГО РАНО ЧЕ СТАНИШЕВ И СИДЕРЕФЕНДИ ЩЕ БЪДАТ *** ЗА НОВА ГОДИНА В ИСТАНБУЛ,И ЩЕ ИМАТ НЕ ГАЛА ВЕЧЕР А МАЯ *** ВЕЧЕР.НАДЕЖДАТА КОМОНИСТИЧЕСКА Е УМРЯЛА МНОГО ПО РАНО ОТ КОЛКОТО ТЕ СИ МЕЧТАЯТ.*** ОСТАВКА.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДА ЩЕВЕ НАГРАДИМ СЪС ЗЛАТНИ МЕДАЛИ ЗА ДЕТО ПРЕБИВАХТЕ ПРОТЕСТАНТИ ПО УЛИЦИТЕ АВТОБУСИ И ДОМОВЕТЕ ИМ,ПРЕСЛЕДВАХТЕ НИ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ ЗАЩОТО СИ БРАНИМ ДЕЦАТА ОТ ВАШИТЕ МИЛИАРДИ ЗАЕМИ,МРЪСНИ МЕКЕРЕТА ЧЕРВЕНОТЪРСКИ ПОДЛОЖИ,ЗАРЯЗАХТЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И БЪЛГАРСКО ЗАРАДИ ВАШИТЕ *** КРАЖБИ,СЪУЗИХТЕСЕ СЪС ДЯВОЛА ДА ДОИЗСМЪЧИТЕ СИРОМАШКАТА КРЪВ И СЕ ОПИТВАТЕ ДА ИЗЛЕЗНЕТЕ ГЕРОИ,САМО КУРШУМ ЗА ВАС ОСТАВКА И БЕСИЛКА МЕКЕРЕТА НИЩО ДРУГО.
11
1
 
10
 
! Отговори
666 преди 10 години
А аз знам за всички вас,че сте лъжци.Откъде знам ли-ми всички с депутатски заплати и "консултации" станахте милионери!
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
йовчев нищо нети верваме,тиси най мразеният министър на мвр и най големият бандит.Защото пазиш яко мафията в парламента дето крадне сиромащията с милиярди.Ако си истински Българин щеше да обърнеш полицията срещо тройната,но тиси платен *** никога няма да станеш хубав на народа,съдбата тие не ясна за напред както още няколко хрантутници готовери грабители.Вие трябва дасе притеснявате за бъдещето си.
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ех,Йовчев,Йовчев,изпусна тефтерчето,допусна го да стигне до пресата и сега какво,остава само да виниш предшественика си.Остаряла и предвидима тактика на МВР.Само се чудя защо мислиш,че някой ти вярва,явно е,че си проспал тефтерчето,а и кой знае още колко неща.Мисля,че същите хора,които правеха номера на Цветанов сега се шегуват с Йовчев,а ние се забавляваме.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Овчев още много щеве разкатава лудият алкапоне сидерефенди.На маймуни ви прави и неможете даму пръднете на оная му работа.А Миков гледа и се ослушва като на*ан.Тройната сте такава банда всичките,не случайно гн Борисов ви нарича шепа 6яика разбойници.
7
6
 
4
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До Факт Да бе при цветанов просто ги брояха за "самоубийства"...
6
3
 
12
 
! Отговори
чвор преди 10 години
Докога ще продължавате да обвинявате винаги предишните,докога ще симулирате дейност,докога ще продължавате да не обръщате внимание на истинските проблеми на народа и страната?!И после ми говорете,че не са еднакви всичките!
5
1
 
18
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
Определено никога не казваш истината Йовчев, определено много знаеш но е факт, че само в сараите го споделяш спр. гражданинът Бисеров!!!
4
2
 
15
 
! Отговори
ДО 3 преди 10 години
до 3 Знаеш ли кое е грозното че си сложил тази снимка и защитаваш атака и дпс
3
1
 
16
 
! Отговори
!!!! преди 10 години
А вие не сте в тези среди и не знаете,аре моля ви се,всички си знаете мръсните игри,щото всички сте в кюпа!
2
21
 
8
 
! Отговори
Социалист преди 10 години
Не ви ли е срам бе Анонимни(1 и 2)!? Пожелавам ви Цветанов да ви раздава правосъдие на вас и на вашите близки щом си го пазите! Браво Йовчев всички разумни хора знаят че Цветанов е един от най-големите престъпници в България!
1
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Йовчев и ти знаеше за Бисеров ама си мълчеше