Не съжалявам за Сирия, няма да подавам оставка!

Визитата на Страхил Ангелов в Сирия му струвала 1000 евро
Обновена: 24 яну 2014 19:07 | 24 яну 2014 19:04,
95
Не съжалявам за Сирия, няма да подавам оставка!
Появата на Ангелов по държавната телевизия предизвика скандал у нас. Снимка: YouTube

Депутатът от БСП Страхил Ангелов, който нашумя с посещението си в Сирия, остана учуден от факта, че външният министър иска оставката му като председател на парламентарната група за приятелство със Сирия. Ангелов
категорично не съжалява за визитата си и е готов да я обсъди с парламентарната си група във вторник.

Нямам намерение да подавам оставка. Не съм се виждал с външния министър. Министърът да ми иска оставката? Искал ли ми я е? Учуден съм, каза Ангелов пред журналисти.

Той беше категоричен, че не съжалява за посещението си, а темата се обсъжда само у нас. По думите на Ангелов няма нищо лошо в посещението. Според него това е начинът да се формира позиция за случващото се и за процесите, които дълго време най-вероятно ще влияят и на нас.

Още по темата
В политиката не се горят всички мостове, винаги трябва да остане някакъв вариант, каза той. Депутатът обясни, че не е обсъждал политически теми при визитата си.

В Сирия си има правителство. Аз не гласувам в Сирия, както и вие. Не ни отива като държава да се изказваме толкова тенденциозно, каза още Ангелов.

Визитата, за която стана ясно, че депутатът е платил сам, му е излязла около 1000 евро горе-долу. Днес Ангелов обясни, че лидерът на левицата Сергей Станишев не е бил информиран за неговото посещение. Депутатът все още не е говорил с него.

Хрумна ми да отида в Сирия, защото съм председател на групата за приятелство в Сирия и е нормално да отида там, обясни още той.

Депутатът беше категоричен, че не подкрепя режима на Башар Асад. По негови думи на него ще му се наложи да се оттегли, за да се възстанови мира.

Всички искаме мир. Ние в нашата партия, и особено в моето семейство, нямаме традиция да подкрепяме да се убиват хора за петрол и за пари, обясни още той.

Ангелов коментира и вътрешнопартийни теми като възраждането на проекта АБВ. Депутатът е известен като вътрешна опозиция на лидера на левицата. Той обясни, че позицията на неговата партийна организация е, че трябва да се направи всичко възможно левицата да се представи възможно най-добре на изборите и той трябва да се съобрази с това.

АБВ си е проект на господин Първанов. Той е мой приятел, чисто в личностен план аз нямам никакви намерения да си развалям отношенията и с много други хора. Аз съм член на БСП и в една такава ситуация винаги ще застана на страната на партията, каза още Ангелов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: Сириястрахил ангелов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Див аграр преди 10 години
Манипулират ни страшно с темата Сирия! По България он еър имаше интервю с депутата Христо еди кой си, забравих му фамилията, също от БСП, бил с тази делегация в Сирия. Прави му чест на човека, каза едно към едно какво става в Сирия, но едва ли ще го допуснат въобще до голяма национална медия.180 000 терористи, обучени и финансирани от Сащ, Англия , Саудитска арабия и Катар, в момента се бият, финансирани отвън, слещу редовната Сирийска армия, тероризирайки всички в северната част.Терористи...
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каква оставка и защо? Човек си има собствено мнение и не винаги трябва да се съобразява с партия и лидери.В крайна сметка е бил там със собствени средства и ще подкрепя който си иска .Стига вече с този Брюксел и ЕС.Те не ни дават да дишаме.Ние държава ли сме или послушковци .Вижте малко Гърция и дановземем нещо от нея .Тя дои ЕС а ние лижем.
43
2
 
1
 
! Отговори
ДС преди 10 години
Добре дошли в ерата на тройната коалиция. "И да подам оставка, това няма да промени нещата."
42
0
 
0
 
! Отговори
Министър Алекси Иван преди 10 години
Като Внук на Алекси Иванов министър на земеделието и горите от март 1986 до декември 1988г и като такъв председател на българо сирийската правителствена комисия за селско стопанство и секретар на Постоянното присъствие на БЗНС 1976 - 1989г установил първия контакт на БЗНС с БААС на Хафес Асад 1967г. , посрещнат като министър на земеделието през ноември 88г. начело на офиц държ делегация В Дамаск от Хафес Асад и земед. мининистър Мохамед Габаш и открил Апк Дамаск категорично се противопоставям да се плюе против Сирия Асад и Страхил Ангелов .
41
1
 
5
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
Асад трябва да се подкрепи и то съвсем официално! Също така, не е зле да се създаде някаква система за проверка с помощта на сирийските власти на така наречените "бежанци" - да се знае кои са криминални и военнопрестъпници и съответно да бъдат НЕЗАБАВНО екстрадирани.
40
3
 
7
 
! Отговори
uw преди 10 години
Намери се един достоен човек,който да подкрепи морално,народа на Сирия,в неравната му борба с уахабитите,и сатанински хор,веднага го оплю.Браво Страхиле,постъпката ти е достойна.
39
6
 
8
 
! Отговори
pl преди 10 години
Само храната за два дни му е била повече от 1000 евро. Сумата, която плащат трудещите се.
38
2
 
7
 
! Отговори
Как Сийка преди 10 години
Ама що ще си подаваш оставката,бе момче?! Я ,пред теб са още Япония.Патагония,Свази-ленд, Бутан и други приказни цартсва и страни-колко му е да отскочиш,ей тъй,за кеф с твоите "джоб-парасъ".Отивай и не съжалявай!Каквото видиш и авантосаш -туй ще ти остане! Бравос на куража ти-хе,другите от партията ти нямат тоя смелост! А другарят Станишев обича смелите и дръзките така,че вече се издигна в очите му! Ашколсун! Ама тоя и оня щели сега да те плюят-майната им,като не знаят кого плюят!Ами тъй,де!
37
5
 
10
 
! Отговори
Ben-Adam преди 10 години
Визитата на Страхил Ангелов в Сирия му струвала 1000 евроCaмo 1000 евро ?
36
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя сайт хептем затъна!
35
4
 
6
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Войните на Сирия ще те защитят! Българските комунисти ще е.ат ***.мата на другите...Братушките ще изметат ***...
34
17
 
7
 
! Отговори
UK преди 10 години
Много платени писачи в тея форуми плуят ГЕРБ! Драги мчеряенковци, ще коментираме след изборите след като ГЕРБ спечелят отново
33
12
 
8
 
! Отговори
MAGA преди 10 години
Всеки подкрепящ кабинета Орешарски и чете това, ще бъде проклет !
32
12
 
19
 
! Отговори
О С Т А В К А ! преди 10 години
О С Т А В К А !ЧЕРВЕНИ КРАДЛИВИ МАФИОТСКИ ***!О С Т А В К А !С В О Л А Ч И !ГНУС МЕ Е ОТ ВАС!БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ КОМ.СОЦ.МРЪШЛЯЦИ!А М И Н !
31
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преходът наложи следните права на българите: Безработица, безпаричие, глад, битова престъпност, корупция, трафик на бели роби, нещастие, гибел!
30
3
 
3
 
! Отговори
До 28 преди 10 години
Той, 28 ,ти каза,че който не зачита човешките права е животно.ЧОВЕКА Е ПРАВ,ТОКОВА СИ.
29
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
О боже каква изненада, колко нетипично поведение за неговата партия
28
5
 
11
 
! Отговори
Дамм преди 10 години
Стига си се обяснявал, Страхилчо. Ти си достатъчен да им бутнеш скапания кворум. Тогава друга песен ще запеят.
27
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато БХК та и други дипломати спират да ни се месят вътрешната политика тогава и ще ме е грижа де са обикаляли наши дипломати.Че нормално да отиде ,може да е договарял връщането на нелегалните.Някои държи ли сметка на американските политици когато са на посещение във "враждебни" държави?Добре е да си търсиш политическа изгода ,но не на всяка цена трябва да се отсеят нормалните практики от измислените скандали.
26
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вижте, човекът не е направил нищо лошо на България като е посетил Сирия. Навредил е само на БСП и то по заръка на Първанов. Сега ЕС ще им спре кифтаците и ще стане страшнооо, а Гоце и Боце ще се кефят и ще си смигат многозначително!)))А вие продължавайте да бърборите за някакви си ценности без воден знак и защитна нишка!)