За визитата в Тайван: Няма нищо срамно

Румен Йончев: Опитахме се да свършим някаква работа
24 яну 2014 08:40,
18
За визитата в Тайван: Няма нищо срамно
Снимка: архив, БТА

„Няма нищо срамно и скрито в това, което сме сторили. В изумление съм от нещата, които чух тези дни. Не чух обаче едно изказване, което да твърди, че не е трябвало да ходим”. Това заяви пред Нова телевизия депутатът от Коалиция за България Румен Йончев, който заедно с трима свои колеги посети Тайван по време на зимната ваканция на парламента.

Визитата на народните представители привлече вниманието на медиите и обществеността, след като стана ясно, че председателят на парламента Михаил Миков е бил против и след скандала с неразрешеното посещение на социалиста Страхил Ангелов в Сирия.

Още по темата
„Опитахме се да свършим някаква работа. Свършихме това, което никой не е свършил през последните няколко десетилетия – срещи с колеги от тайванския парламент и представители на бизнеса. Има интерес от тайвански компании за инвестиране у нас, най-вече в хранителната индустрия”, обясни Йончев.

 По думите на депутата точната дефиниция на визитата е неофициално посещение, защото един народен представител в лично качество не може да прави официални посещения. Стана ясно също, че „поне в последните пет парламента са извършвани ежегодно такива посещения и нито веднъж те не са били за сметка на българската държава и българския данъкоплатец”.

„Поканата получих аз от представителите на Тайван в Атина, които наблюдават България. Поканих колегите, които знам, че имат изявен интерес във външната политика”, добави Румен Йончев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: ТайванРумен Йончев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Тайвански МАСАЖ :) преди 10 години
.... Или викаш НЕ ви се даваха пари за СПЕЦИАЛНИТЕ ТАЙВАНСКИ МАСАЖИ , че там май са си скъпички......... ;) :) ;) :) И направо Другарката Петя Раева от ДПС ви направи по един "СПЕЦИАЛЕН МАСАЖ" и на тримата наглеци от мъжки пол..... БЕЗПЛАТНО ;) Хем да ви се "отблагодари",че сте я взели...... хем си е и СВИКНАЛА на такива "СПЕЦИАЛНИ ПОРЪЧКИ".... Все пак как е стигнала до депутатското си място...... НЕ Е с акъл , със сигурност :) ;) :)
13
0
 
4
 
! Отговори
Тайвански МАСАЖ :) преди 10 години
Е как ще е срамно.... Няма нищо срамно,разбира се! Какво СРАМНО виждат НАГЛИ БЕЗСРАМНИЦИ И НАХАЛНИЦИ ,като вас, в това че са си направили една "скромна екскурзия" до Тайван... С НАШИТЕ ПАРИ! С парите от джоба на всеки един обикновен Българин, които ви плаща ш_ _аните партийни субсидии и данъци а НЕ може да си плати една сметка или да си вземе нещо свястно за ядене! Е как ще е "СРАМНО"? Не е срамно,разбира се! И каква "РАБОТА" свършихте там , а? Опитахте СПЕЦИАЛНИТЕ ТАЙВАНСКИ МАСАЖИ , нали? ;) !
12
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Червените *** не изпитват срам, те са нагли! Но не е трябвало да се връщат, да са си останали там! Знаят много добре, че тук не ги искаме! *** нещастни!
11
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
няма нищо срамно ли?вие в народното събрание СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ не се оправдавайте МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ МНЕНИЕТО НА НАРОДА ЗА ВАС
10
0
 
13
 
! Отговори
езичник преди 10 години
няма нищо срамно. само странно. президента в китай, а те в тайван. КВи сте ми КУКЛИЧКИ НА ЦРУ И МУСАД вие предатели долни всичките...за пари и родните си майки ще продадете алчни и ненаядени *** такива. не оставка а направо гилотина за вас всичките!!!
9
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проблемът е в доверието.Ние просто не ви вярваме.Каквото и да направите или да не направите ще бъде подозрително.Или сте нагли и разбирате,че никой не ви вярва и използвате всяка възможност да се възползвате от парламентарното представителство или сте *** и мислите,че и избирателите ви са като вас.
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре де, нали не са ходили в командировка? Тоест, на екскурзия са ходили. И каква самоотверженост - да срещат с колеги от тайванския парламент, обмяна на опит как се ходи на екскурзии, нали?
7
0
 
17
 
! Отговори
търговия с хора преди 10 години
разпродават ни на всекви ***. Инвестиции
6
0
 
27
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
А неееее, хубаво сте отишли ама защо се върнахте, защооооо?????
5
0
 
21
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
Абе вие тук не вършите работа а камо ли в Тайван ) откога ходенето по кръчми и плажове се казва--"работа" ))
4
0
 
15
 
! Отговори
бля бляяяяяя преди 10 години
Този жмудьо, дето търчи от телевизия в телевизия, някой да го е виждал на трибуната на НСто, ама като е за гювеч е пръв! Имам предвид смотаняка от гей-партията, пък и другите тримцата!
3
0
 
11
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
Tui cialoto pravitelstvo triabva da si hodi veche
2
6
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Владо Тошефф от...герберите,си купил сервиз за...чай от Тайван.Ейй,сиромашко не виряло,нали е от района на Кривунделово,все изпълнява...желанията на жена си.А не е искал разрешение Боко за...сервиза,даже и за Тайван;сега е нарочен за...черна оффца.
1
2
 
15
 
! Отговори
Помнещ преди 10 години
ПО ПРОДАЖНО ЧОВЕЧЕ ОТ ТОЗИ СТРАНАТА НЕ ВИЖДАЛА.