Станишев видя "окупация на знанието"

Исканията на студентите са нелепи, смята лидерът на БСП
Обновена: 25 яну 2014 15:07 | 25 яну 2014 12:00,
241
Станишев видя "окупация на знанието"
Лидерът на БСП Сергей Станишев. Снимка: БТА

"Исканията на студентите са нелепи и голяма част от тях не са обърнати към правителството или парламента". Така лидерът на БСП Сергей Станишев коментира пред журналисти в Бургас окупацията на СУ "Св. Климент Охридски" от студенти през тази нощ.

„Аз съм убеден, че ако попитате мнозинството от студенти, те искат да си издържат изпитите, да учат, да имат перспектива в живота. Част от исканията, които видях в медиите, са нелепи и не са обърнати към правителството или към парламента, защото ако говорим за Царево" - става въпрос за решение на съда", заяви Станишев.

По думите му те не изразяват мнението на мнозинството, които искат да учат. Станишев нарече още акцията "окупация срещу знанието".

По думите му колкото повече работи правителството на Орешарски, толкова повече конкретни резултати се постигат.

„За първи път от много години насам, държавата започва годината на чисто с бизнеса - практически цялото ДДС е разплатено. Това не се случваше последните 4 години. Държавата отлепва от дъното и икономиката започва да работи. Вчера имахме среща с десетки представители на бизнеса в Стара Загора и чухме техните мнения, оценки за това, което е свършено, както и това, което очакват да се свърши. Затова е това бързане.

Целта е не просто да се свали правителството, а да се свали бързо, за да се пречи на нормалното функциониране на държавата и възстановяването й след едно управление, което я опустоши и докара хората до мизерия и до самозапалване от отчаяние“, каза още Сергей Станишев.

Преди да влезе в залата на бургаския драматичен театър "Адриана Будевска", където днес се провежда общинска конференцияна БСП, Сергей Станишев бе посрещнат от десетина протестиращи с плакати и викове "Оставка" и "Мафия".

Още по темата
Според тях застрояването на Странджа е започнало още по времето на тройната коалиция. Сергей Станишев каза, че парламентарната група на "Коалиция за България" ще иска да чуе ясни позиции и гаранции, че Странджаняма да се превърне в това, в което се превърна "Слънчев бряг".

Сергей Станишев днес участва в общинската конференция на БСП в Бургас. По време на форума ще бъде направен анализ на националното значение на изборите за Европейски парламент и на работата на представителите на БСП в ЕП.

Повече по темата вижте във видеото на Bulgaria On Air!


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още по темата: Bulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде ,бегай при Доган да пиете айрян и да ти дава акъл!
18
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
a be toia sto ne si stoi pri lLuinskl
17
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МНОГО ЯКО СЕ ШУШУКА В ОБЩИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ,ЧЕ ПОДКРЕПЯТ УКРАИНСКИЯ СЪСЕЛ А НА ПРАКТИКА ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА КАЛФИН,ГОЛЯМ ПРОВАЛ ГИ ЧАКА ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ БСП
16
5
 
20
 
! Отговори
п преди 10 години
Тук никога няма да се оправим.Да тръгваме на курсове по английски и да се изнасяме вкупом.Нека останат *** и пенсионерите и да видим кой ще ги храни.Те на запад политиците също крадат,ама го правят културно.Оставят и нещо за народа да има.А тия така са се впили,че всичко искат да оглозгат.Да си ги носите в гроба тия пари и никога да не им се нарадвате дано.
15
6
 
27
 
! Отговори
Учуден преди 10 години
На този политически труп защо му давате да изказва *** мнения?Хайде да си взема Оглушарски и да махат ЗАВИНАГИ от политиката, в името на доброто на Майка България!
14
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
говорителя на Доган ни налива мозък
13
3
 
8
 
! Отговори
до 17 преди 10 години
Не мен, Това е проблема на политиците че влизат в парламента живеещи на квартира и ходещи с градския транспорт а излизайки от парламента са с S класи и самолети..... Там трябва да са хора дето са се навили на масрафа....дето не да се чуди от къде да изкара 2 лв....
12
2
 
26
 
! Отговори
4321 преди 10 години
Как другарят Станишев ще коментира януарските сметки за ток, които са силно завишени, въпреки анонсираните намаления от Тройната коалиция? Абсолютен лъжец и демагог!
11
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев ще допобърка народа
10
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев нарече още акцията "окупация срещу знанието".Кавал плешив,ти отдавна не само че не си окупирал всяко нещо сходно на знанието и си доказал ,че нямаш никакъв елемент от него в украйнската ти глава...Пример: Все едно си боксьор ама който те е хванал той те е бил..Ем къв боксьор си тогава е мен? Станишев изгубил всички избори подред....Няма такъв индивид друг в Света това е световен рекорд ....Ше се обадя на рекордите на Гинес....И тоя смее да си отваря устата..Боже опази
9
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Политиците трябва да ходят на работа с градския транспорт ,трябва да живеят на квартира само тогава могат да се замислят как се живее в България
8
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре но на мен и хиляди други им писна от тези олиг*френи.Днес искат оставка ,утре си почиват и пак отначало.Не разбрахте ли ,че нямате подръжка от хората.Какво искате в крайна сметка защото никой не ви разбира.Ако пак ще връщате Тиквата не го искаме .Февруарските събитя го идхвърлиха и имаше избори.Хубами лоши това са изборите .Нови не са нужни освен на тиквениците но уви няма да стне.
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ukraina e pokazatel tuka e samo igra i to platena,hvarlqt prah v o4ite na horata ,ne6to da se e promenilo ili vzeli pouka ,neeeee, *** e v bg vsi4ko
6
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стнише а н видя ли че Първанов си иска партията БСП е на Първанов ,той я създаде ,а ти я разсипа
5
4
 
28
 
! Отговори
GRN преди 10 години
Лицето на тъмното минало, не българското бъдеще. Лъжи, комплоти, гьонсуратлък, пълна готовност да изблъскаш бившите си и настоящи другари - това са тия от Позитано.
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо е боже,защо ??Има една *** къде живее с мен къде яко ми лази по нервите всеки ден...и сега сядам пред компа да си почина и виждам наглата плешива физиономия на Ну-пагади....Ае НИ щъ да го чета,ни ми дреме кво говори тва ***....ни искам да го знам че съществува....ни искам да му знам там кво са му написали от Позитано,кое подред оправдание сигурно милион и първото ......Гледам снимката ,чета заглавието и от само себе си свивам юмрука всеки път...кво пише не гледам
3
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев само едно нещо видя,че е лесно като си в парламента ,че има много пари който влезе в него че народа е търпелив и може да се скубе още 100гТОЙ ПО -ДАЛЕКО ОТ НОСА СИ И ОТ ИНТЕРЕСИТЕ СИ НЕ ВИЖДАа в последно време Бойко му се привижда нон-стоп
2
1
 
32
 
! Отговори
Обикновен преди 10 години
Хич няма и да го коментирам тоя.
1
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аман от продажна ***! За 50 лв. са готови и майка си и баща си да продадат такива *** като Асен Генов, Манол Глишев, онзи чеченец учителя - Никифоров ли беше и други подобни ***!Ч