Секретен документ: Цветанов слухтян доскоро

Адвокатът му Менков попаднал на него, сезира прокуратурата
Обновена: 30 яну 2014 17:43 | 30 яну 2014 08:37,
170
Секретен документ: Цветанов слухтян доскоро
Снимка: архив, Булфото

Секретен документ, предаден на адвоката на Цветан Цветанов - Менко Менков, показва, че бившият вътрешен министър е подслушван допреди няколко дни.

"А не е изключено и все още да е обект на СРС следене", обяви пред bTV самият защитник на бившия вътрешен министър, уточнявайки, че попаднал на документа, докато се запознавал с материалите по третото обвинение срещу Цветанов - за присвояване на 50 хил. лв. от бюджета на МВР.

Още по темата

Адвокатът изрази учудване защо той е бил подслушван при положение, че казусът с Орлин Тодоров е отпреди няколко години и следене със СРС-та сега е нелогично.

"Действията на Цветан Цветанов по въпросното дело са от февруари 2012 година. Въпреки това той е бил подслушван и след това. Получено е писмо до прокуратурата от 22 януари 2014 г., в което е поискано предсрочно прекратяване на използвани СРС-та за няколко лица - не се казва кои точно, но се говори в множествено число, значи е минимум Цветанов, тъй като не могат да се съберат данни по разследването или събраните данни нямат отношение по предмета на доказване", обясни Менков.

Той още днес щял да сезира прокуратурата, включително главния прокурор Сотир Цацаров, заради документа, тъй като по закон данните от "ненужни" СРС-та се унищожават в 10-дневен срок след получаването на такова писмо в прокуратурата.

Този срок изтича в събота – 1 февруари, затова още днес Менков щял да поиска изготвяне на веществени доказателствени средства по данните от СРС-тата.

"В противен случай тези материали ще бъдат унищожени, защото се водят ненужни – така няма да има доказателства, а ще започнат да излизат флашки. И никой няма да знае откъде са дошли тези флашки, няма да има доказателства за тях", каза още адвокатът и допълни, че в случая с подслушвания Цветан Цветанов важала сентенцията "Крадецът казва – дръжте крадеца!".

Самият зам.-председател на ГЕРБ обяви преди четири дни: "Подслушват ме – доскоро със сигурност, мисля, че и в момента. Винаги съм използвал един телефонен номер. Нямам никакви притеснения, защото когато говоря по телефона, аз не говоря за престъпления", каза тогава той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до странжатане е лесно да си проста пед ераскиня, нали шматко, всеки да те мрази...защо ли в това жерб няма един хетеросексуален мъж, все едни мъженствени, недо клатени кокошки?!
76
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия от БСП и ДПС вече не се и крият, крадът и подслушват явно а глупаците им пляскат! Какво ще спечелите от тяхната кражба? Ще загубят децата ви, *** с ***!
75
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кой, кой, кой въведе повсеместното слухтене, трасиране и разбиване не мейли интернет трафик и какво ли не?! кой, кой, кой? кой какво си направи друг не може да му го направи. на отпадъка цлайнанов да му се забрани да ходи про господарите си в ойропа. дана сурат! рано или късно герберастията ще изчезне, т.е. ще изтече в канала. там и е мястото. това е пария на отрепките без мозък.
74
0
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 години
"Твърдият електорат на Станишев наброява двама члена... - Моника и Мая..."...... - дори ДИария Сергеевна била от ГЕРБ... - и често питала баща си - "Тате, тате, вярно ли е, че чичко Данаилов е истинският ми баща"...
73
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Слухтят бандитите и свързаните с тях лица членове на ГЕРБ
72
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Molq stiga s glupostite kade sa vi moralnite cennosti hora....kajete kakvo se sluchva s depresiqta na Dogan??????????
71
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тук засмърдя на изгоряла тиква! ХАХАХАХАХАХА!
70
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
dobro e novoto lice na partiqta Shamara i Peevski hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
69
0
 
13
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
Какво става с Бисеров ,боли ли го нещо ,слушат ли го,а стига дъвкахте Цуцо.Бисеров 24 години лъже,краде, маже, но никой не дава информация какво се случва .Кой го издаде на играта жмичка за да се скрие толкова тайно и бързо ?????? Нали знаете ,че когато старо ла-но се разбърка започва да мирише, а на бисерчето го пазят *** да хване.Една година слушаме за Боко и Цоко ,а кажете нещо за гея ,бея и злодея...
68
0
 
2
 
! Отговори
IIvanoff преди 10 години
Системата е над артистите, които забавляват маймуните!...
67
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
mediite na fabrikata za *** Peevski kaza Petnoto e chovek na Borisov...blajenni da sa veruistite
66
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
BSP i DPS vinagi ste e na vlast zapomnete....Lukanov go e kazal prost narod nai-lesno se upravlqva
65
3
 
13
 
! Отговори
историк-анализатор преди 10 години
От 70 години БКП-БСП-ДС тормози хората и Държавата. Крайно време е това да престане, защото България си загива от тези ***. След 9.09.1944 г. избиха над 200 000 невинни хора. Сега продължават същия геноцид но с други средства. Бедност, мизерия и престъпност се шири навсякъде. *** крадат и убиват електората та БСП по селата , а Йовчев пази само депутатите от народната любов. Бог да пази България от БСП-ДПС-Атака-ДС.
64
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Истината винаги излиза наяве! Не че до сега не беше ясно кой подслушва, защото излезналите флашки бяха от Патрашкова или Флашкова, преди време записите бяха от дома на Борисов! Няма как ГЕРБ да подслушват себе си а не опонентите! Явно че Трактора е едно от главните действащи лица, а поръчителите са от БСП и по-точно корпоративния олигарски кръг около Моника! Нейни са и опорните точки тоест лъжите които трябва ежедневно да се говорят срещу ЦЦ и ББ, защото ГЕРБ ги удариха през крадливите пръсти и
63
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
imate li ideq che ultrasite na Geq ste shepa demencii i *** ako se nadignem ste vi izqdem s parcalite
62
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Герб, този път ще ви смачкаме окончателно! А Тиквата ще лежи заради поръчителството на Петното!
61
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СТРАНДЖАТА преди 1 минута Твърдият електорат на Станишев наброява двама члена... - Моника и Мая... =================== Всяка от тях е по умна от всичките фенове на ГЕРБ взети заедно... И то не защото Моника или Мая преливат от акъл.
60
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
През 2001ва година Свещената Тиква каза че всеки с повече от 1 обвинение трябва да е в ареста, Цуки е със 3! И не стига че не е в ареста, ами реве че са го слухтяли.... още повече че Цуки има парите и връзките да оказва натиск върху свидетели - най-малкото за това трябва да го държат изкъсо!
59
1
 
7
 
! Отговори
до 55 преди 10 години
"Кога БСП ще се разцепи на леви и по-леви пидали?!"Още през 89-та стана това, в момента са си основни врагове, по-левия обичал да бъдел *** за да го мислят за по-умен.
58
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЦвЦв ще бъде подслушван - ЗАЩОТО Е ПРЕСТЪПНИК!