Борисов е кавалерът на задкулисието, определи го Местан

"Срещата Борисов-Петното е продължение на сериала "Банкя, Кокинов, Мишо Бирата"
Обновена: 31 яну 2014 14:08 | 31 яну 2014 12:45, Камелия Цветанова
166
Борисов е кавалерът на задкулисието, определи го Местан
Лютви Местан Снимка: БТА

Кавалерът на задкусилието е Бойко Борисов, а президентът Росен Плевнелиев се опитва да отклони вниманието от скандала заради срещата на лидера на ГЕРБ с Бисер Миланов-Петното с инициативата си за референдум, смята председателят на ДПС Лютви Местан.

Преди дни изтече информация, че Борисов е платил 12 000 лв. и обещал още половин милион на Бисер Миланов-Петното, за да дискредитира Николай Бареков, а самият експремиер определи това като компромат.

Още по темата
„Темата за задкулисието фокусира вниманието на обществото през последните месеци, тя е в основата и на протестите. Подкрепящите правителството партии сме на светло. На този фон няма как да бъде подминат един скандал, свързан със среща на Петното и Бойко Борисов и няма никакво значение кой на кого се е обадил пръв, важното е, че има подобна абсурдна кореспонденция и среща”, заяви днес от парламентарната трибуна Местан.

Според него тази среща е продължение на сериала „Банкя, Кокинов, тефтерчето на Златанов, Мишо Бирата”.

„Това е истинското задкулисие в България днес. Актуалната тема е не Бисеров, а един друг Бисер без „ов”, казва се Петното, Петното прояви задкулисието, Петното уличи задкулисието, а днес още по-важен е въпросът защо президентът подмина този важен заговор за демокрацията и отклони темата с правото на българските граждани за референдум”, коментира Местан.

Той настоя да има позиция на ГЕРБ и на ЕНП относно скандала с Петното, както и че очаква становището и на Реформаторите, които също са част от ЕНП, като допусна, че те мълчат, защото знаят, че „ако се прегънат с оцапан, ще се оцапат и те”.

В отговор Цвета Караянчева от ГЕРБ настоя, че с такива изказвания отново се подменя дневният ред на обществото.

„За Петното може най-добре да говори премиерът Пламен Орешарски, защото дълго време Петното ходеше при него на срещи”, не остана длъжна тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
27
 
! Отговори
Жорето преди 10 години
Г-н Местан точно задкулисието е ваш патент.
59
1
 
31
 
! Отговори
даим преди 10 години
Лютви, как не те е срам да говориш за задкулисие? Я кажи по добре КОЙ предложи ПЕЕВСКИ!?
58
0
 
19
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Я тогава всички застанете на полиграф!
57
0
 
23
 
! Отговори
БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ! преди 10 години
Забелязвам.че всеки ден Местан излиза в медите с по един епитет или цветущ израз относно Бойко. Днес е "кавалерът на задкулисието". Няма лошо, но дано на повече хора да им е ясно, че това е тактика за отвличане на вниманието от себе се, че вместо да се работи за "народа" всеки ден основния акцент е политическата предизборна борба. Кабинетът на практика не работи, тоест работи по предизборна кампания.Знаете ли кога ще имаме нормални политици? Когато ние самите се променим!БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
56
1
 
13
 
! Отговори
До 49 преди 10 години
И ти си рязана карабина ама защо трябваше да се пишеш ''българин''. Пътя към турция до знаеш....айде вземай си цървулите и да те няма карабино! ........ после защо имало етническа омраза...
55
0
 
19
 
! Отговори
Пешко преди 10 години
Не знам, ама Бюрековата проститука Йордан Бонев има пост у фейса от 16 януари, в който твърди, че нямало "никаква такава среща между петното и Боко". Тогава нямало, сега имало, а на базата на тези невнятни пелтечения, разни Местановци, Бюрековци, Станишевци правят заключения, че Боко бил "кавалер на задкулисието". Тия си мислят, че говорят на разни бузлуджанци, дето са из шумките, щото много пИче
54
0
 
17
 
! Отговори
ss преди 10 години
Винаги са били нагли и мръсни комунистите, но толкова нагли колкото в момента никога! Как си лягат тия хора вече просто не мога да си обясня.. толкова да нямаш абсолютно никаква ценностна система
53
0
 
14
 
! Отговори
3я5ъх264уивйу преди 10 години
Лютви Местан се събуди и рече: "В този екзактен час, в който слънчевият диск наднича зад линията на източния хоризонт и хвърля сноп светлина към сияйното ни европейско бъдеще, отчитайки липсата на непосредствени основания за тревога, в битността си на твой съпруг считам за оправдан оптимизъм да ти пожелая безоблачна екзистенция в предстоящата светла част от денонощието"."Добро утро и на теб", отвърна жена му, която му беше свикнала.
52
16
 
1
 
! Отговори
SIMO преди 10 години
БОРИСОВ = ТЕРОРИЗЪМ = ЗАТВОР 3 в 1
51
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЛЮТФИ, насрахте се повече от Виденов, ***.Тъпия сценарий с Петното и ненормалния му ортак, ви прави още по-смешни и безпомощни.Наглеци, свършено е с вас.
50
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-обидното е че ни мислят за ***.
49
0
 
26
 
! Отговори
НЯМА ТАКИВА НАГЛЕЦИ. преди 10 години
И ПОНЕЖЕ САМО ГЕРБ И ЦЕЦО ИМ Е В УСТАТА НА ТАЗИ КРАДЛИВА ПАСМИНА В ПАРЛАМЕНТА, ЯВНО ТОЙ ИМ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СТРАХ И ЯВНО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ ЗА ДА ГИ ИЗКОРЕНИ ТЕЗИ ОТ КОРЕН !
48
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е нееее,вече умирам да се смея.Първо бат Бойко плащаше на протестиращите лятото,сега го изкараха,че е плащал и на Лекето да прави контрапротест в подкрепа на мазния Орех,няма такива ,честно!Толкова са умствено ограничени,че вече взеха да говорят безогледни глупости...
47
0
 
15
 
! Отговори
кога? преди 10 години
Впрочем кога най-сетне Проект Възродителен Процес ще види бял свят , интересно е Българите да научат какви са ги вършили?
46
0
 
16
 
! Отговори
Прост преди 10 години
Абе ей ... "управляващи". Стига гледахте през рамо, стига се плюхте. Вземете погледнете хората най-накрая, за да не ви погледнат хората вас, както вие ги гледате, таквиз
45
0
 
6
 
! Отговори
Не се хабете преди 10 години
И тука почнаха да трият коментари. Голяма мръсотия е нашата Родина. Тоалетна чиния, та мъца!!!
44
1
 
24
 
! Отговори
El Monaco преди 10 години
МНОГО ГИ Е СТРАХ ФЕСОВЕТЕ И КОМУНИСТИТЕ ОТ БОРИСОВ .... ТОВА Е ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ....
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До FBIАко Тодор Живков знаеше какво му готвят "близките"другари,всички в Белене щяха да изгният,но създаването на ДПС си е от БКП и ДС - Доган, Местан и други циркаджий...........
42
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПЕТНОТО Е ЧОВЕК ТОЧНО НА ДПС,ЗАЩОТО Е ПЪРВИ ПРИЯТЕЛ НА *** А ТОЙ Е ПАТЕРИЦАТА НА ТАЗИ КОАЛИЦИОННА ВЛАСТ ! АБЕ ЗАЩО НЕ СЕ ГЛЕДА ВИДНОТО И ТОВА КОЕТО Е ЗАСНЕТО А СЕ РАЗПОСТРАНЯВАТ ВСЕ НЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ ИСТОРИИ..... ХОДИЛ ,ЧУЛ ,ПЛАТИЛ....АМА ДАЛИ НЕ Е ИЗМИСЛИЛ ?
41
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези жалки *** само Борисов им е в устата!