Борисов предрече катастрофа в държавата през 2015г.

Менда Стоянова очаква актуализация на бюджета
Обновена: 2 фев 2014 20:20 | 2 фев 2014 16:06,
721
Борисов предрече катастрофа в държавата през 2015г.
Бойко Борисов. Снимка: БТА

ГЕРБ са изключително обезпокоени от състоянието на финансите в държавата. Ако това правителство остане, този бюджет няма да издържи и ще го актуализират с нов дълг и държавата ще катастрофира, каза лидерът на партията Бойко Борисов.

Според него правителството тухла по тухла разгражда държавата и бута построеното от ГЕРБ. Ние градихме България и това никой не може да ми го вземе, каза Борисов. Той предрече редица проблеми в държавата в бъдеще.

Здравеопазването, строителството, социалната политика, образованието и други сектори ще бъдат засегнати заради неправилното финансово управление на в България, предрече лидерът на опозицията. Според него тези проблеми ще станат факт през 2015 година.

Според Борисов сегашните управляващи целенасочено отклоняват вниманието на политиците и гражданите от важните проблеми, които се случват в държавата. Но няма да им мине този номер – всеки ден те тухла по тухла разграждат тази държава, и стена по стена бутат от това, което ние сме строили, ядоса се Борисов.

Депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова съобщи, че вчера се е  запознала с данните на Министерството на финансите за отчета към края на 2013 година. С тревога констатираме цифри, които досега не бяха споменавани, посочи Стоянова. По думите й данните не кореспондират със заявените от правителството мерки за капиталови разходи, за увеличаване на инвестициите, за т.нар. реиндустриализация. Забелязва се тенденция за неизпълнение на приходната част и на капиталовите разходи, посочи депутатът от ГЕРБ.

По думите на народния представител от опозицията правителството не контролиратекущите си разходи. Правителството трябва да събере 2 млрд.лв.повече приходи от предходната година. Това няма как да стане и поради това най-вероятно ще се наложи актуализация на бюджета, посочи Стоянова.

Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че не се интересува от случващото се в БСП и АБВ. Не ме интересува тази драма, която си разиграват в БСП, каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


721
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов ша ва упраи!
32
5
 
18
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 10 години
До АНТИМУТРА И АЗ МИСЛЯ ТАКА НО ВИЖТЕ ГО САМО ПРОРОКА: ВАНГА-2! ТОЛКОВА ,,ИДЕАЛНО'' УПРАВЛЯВА ЧЕ НАРОДЪТ ЗА МАЛКО НЕ МУ ,,СВЕТИ МАСЛОТО'' ПО ВРЕМЕ НА ФЕВРУАРСКИЯТ ПОДЧЕРТАВАМ ИСТИНСКИ НАРОДЕН ГНЯВ И ПРОТЕСТ/ДА НЕ СЕ БЪРКА С ОПИТИТЕ НА ТОЗИ *** ОТ СНИМКАТА С ПЛАТЕНИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ КОИТО ДАЖЕ НЕ ЗНАЕХА КАКВО ИСКАТ!/
31
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Честит празник на всички закостенели комунистически празни тикви.
30
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
24.04.2013, Кърджали, бойко:''Моят приятел премиерът на Турция Ердоган идваше на посещения в България за среща с мен, но не желаеше да се вижда с Доган. Тогава с какво плашат хората? Подпомагаме джамиите. В листите си имаме много хора с турски имена. Имахме министри, имаме кметове и общински съветници мюсюлмани.
29
4
 
25
 
! Отговори
Сретен Йосич преди 10 години
Съмнявам се да видиш катастрофата! Твърде далеч е.
28
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 19 мафияМИ ТО ПО-ГОЛЯМ МАФИОТ ОТ КОМУНИСТА БОЙКО ИМА ЛИ? ИЛИ ИСКАШ И ТИ ДА СЕ САМОЗАПАЛИШ?
27
22
 
11
 
! Отговори
Ела тук.. преди 10 години
Бойко, Бойко, остави говедата там да се ръчкат едни други и ела в USA при нас! Изживей остатъка от живота си като нормален човек.Народ който след 500 години туско робство си избира турски министри и турски областни управители НЕ ТЕ ЗАСЛУЖВА!!!!!!!
26
6
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 години
До ЕЛЕЙЗнаеш ли каква е римата на ник-а ти...
25
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков - Победа!
24
3
 
24
 
! Отговори
преди 10 години
Борисов - врачка 1
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 2Гледах го Минджев- срещу агент Димитър допреди малко. Пляяяямпа тъпотиии и накрая нищо не каза. *** безличния тип. Сега ще е интересно с Янка, след това със Сидера.
22
9
 
11
 
! Отговори
Валерката преди 10 години
Бойко, честит празник!!!!!!Да си много жив и здрав, все така да ми обръщаш гръб и да правиш пакости!Много те обичам, винаги твой - Валерката от Дружба 2 :* ;))
21
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДО ЕЛЕЙ!БРАВО! НАПЪЛНИ МИ ДУШАТА! А НА ГРУПИРОВКАТА ГЕРБ ИМ ПОЖЕЛАВАМ ДЪЛЪГ ЗАТВОР!
20
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
истината, е че в момента Орешарски и тройната коалиция ( бсп, дпс, атака ) имат огромен КЪСМЕТ. Еврозоната излиза от кризата, Сащ правят огромен икономичеси растеж, като цяло марко картината е значително много по-добра от тази при управлението на Бойко. А и да не забравяме много топлата зима, което спомогна за ниските сметки за ток. Така че е нормално да очакваме сегашните управляващи да се представят по-добре от ГЕРБ, но не толкова заради уменията им, защото те са доказани некадърници
19
6
 
32
 
! Отговори
откога преди 10 години
въпросната мутра започна да разбира от управление на държава и финансиите и? Човек, който е прочел една книга през живота си , и тя е за индианци , да има претенции за политически мениджър????? Такова животно нема - тъпата мутра си остава винаги ***, освен да краде и интригантства друго не може! Не съм изобщо фен на комунисти и всякакви тем подобни леви , но Орешарски е класа ! докато мутрата винаги ще си остане една проста Тиква
18
28
 
7
 
! Отговори
мафия преди 10 години
най лош и омразен за престъпниците и мафиотите разбира се. иначе БЪЛГАРИЯ ГО ОБИЧА.
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВИНАГИ СЪМ СЕ ЧУДИЛА ЗАЩО СЕ МАРКИРАТ ПОСТОВЕТЕ С ПЛЮС 10 , А ТЕЗИ С МИНУС 10- НЕ.
16
3
 
13
 
! Отговори
урунгел преди 10 години
дедо Гочо вземи си лекарствата,че нещо си заслепен от комунистическо-сталинистката напаст-ГРОБ.Време е да прогледнеш ,ако не си вече ослепял.Все вожд търсите,че не може дори да мислете без заповеди
15
11
 
40
 
! Отговори
Влад преди 10 години
ГЕРБ умира.
14
8
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 години
"БОЙКО Е НАЙ-ЛОШИЯ И ОМРАЗЕН ЧОВЕК НЯКОГА РАЖДАЛ СЕ В БЪЛГАРИЯ "...... - и на "Позитано" така казват...!