Борисов предрече катастрофа в държавата през 2015г.

Менда Стоянова очаква актуализация на бюджета
Обновена: 2 фев 2014 20:20 | 2 фев 2014 16:06,
721
Борисов предрече катастрофа в държавата през 2015г.
Бойко Борисов. Снимка: БТА

ГЕРБ са изключително обезпокоени от състоянието на финансите в държавата. Ако това правителство остане, този бюджет няма да издържи и ще го актуализират с нов дълг и държавата ще катастрофира, каза лидерът на партията Бойко Борисов.

Според него правителството тухла по тухла разгражда държавата и бута построеното от ГЕРБ. Ние градихме България и това никой не може да ми го вземе, каза Борисов. Той предрече редица проблеми в държавата в бъдеще.

Здравеопазването, строителството, социалната политика, образованието и други сектори ще бъдат засегнати заради неправилното финансово управление на в България, предрече лидерът на опозицията. Според него тези проблеми ще станат факт през 2015 година.

Според Борисов сегашните управляващи целенасочено отклоняват вниманието на политиците и гражданите от важните проблеми, които се случват в държавата. Но няма да им мине този номер – всеки ден те тухла по тухла разграждат тази държава, и стена по стена бутат от това, което ние сме строили, ядоса се Борисов.

Депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова съобщи, че вчера се е  запознала с данните на Министерството на финансите за отчета към края на 2013 година. С тревога констатираме цифри, които досега не бяха споменавани, посочи Стоянова. По думите й данните не кореспондират със заявените от правителството мерки за капиталови разходи, за увеличаване на инвестициите, за т.нар. реиндустриализация. Забелязва се тенденция за неизпълнение на приходната част и на капиталовите разходи, посочи депутатът от ГЕРБ.

По думите на народния представител от опозицията правителството не контролиратекущите си разходи. Правителството трябва да събере 2 млрд.лв.повече приходи от предходната година. Това няма как да стане и поради това най-вероятно ще се наложи актуализация на бюджета, посочи Стоянова.

Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че не се интересува от случващото се в БСП и АБВ. Не ме интересува тази драма, която си разиграват в БСП, каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


721
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БЪЛГАРИЯ ПРИ СТАНИШЕФ- 8 МИЛИАРДА ПЛЮС, БЪЛГАРИЯ ПРИ МАРКУЧА- 8 МИЛИАРДА МИНУС. КОГАТО ЦИФРИТЕ ГОВОРЯТ , И ТИКВИТЕ МЪЛЧАТ
52
10
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Ти си най-голямата катасрофа за цяла България бе и*иот.
51
7
 
19
 
! Отговори
АНТИ преди 10 години
Циониски слуга - марионетка!В Р Е Д Е Н !!
50
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Действително идването на този човек на власт, ще покаже ,че хората предпочитат този човек да ги гали по главата и те да му се усмихват. И това погалване да им трае 3-4 години, нищо че унищожава тяхното съществуване и само вегетират. Жалко ,че българския народ все повече оглупява и продължава да подкрепя един човек с изключително ниска култура /разговора в Банкя/, бе никаква грамотност в политиката, без да знае какво е дясно и последователност в действията си. Хаотичен ***.
49
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МЕНТА СТОЯНОВА ДАВА АКЪЛ- ЧЕ ТЯ ЗА СЕБЕ СИ НЯМА , ТРЪГНАЛА ДА НАЗНАЧАВА ЧОВЕК С КРИМИНАЛНО МИНАЛО ЗА ШЕФ НА СВИЛЕНГРАДСКАТА МИТНИЦА- НЕЩАСТИЦА ! КЪДЕ БЕШЕ, КОГАТО ОНОВА ***- ПИЦАДЖИЯТА, КРАДЕШЕ КАТО ЛУД ОТ НАШИТЕ ПАРИ ?
48
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Катастрофата мина Тикво, живееш една година назад. След като ти и бездарните ти калинки оставихте без работа 400 000 БЪЛГАРИ, а 100 000 фирми фалираха сега нещата бавно се възстановяват. Да чувате Орешарски да говори за криза, да чувате за шокови увеличения на тока всеки месец, да чувате че основните хранителни продукти са поскъпнали 3 пъти. Не, няма и да чуете. Защото Тиквата вече не е на власт и повече на може да убива и самоубива Българи с Античовешката си политика. Ти Бойко си Тиква и убиец.
47
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Яаааа тоя да не е станал оракул?
46
8
 
18
 
! Отговори
Д-р МАХМУРЛИЕВ преди 10 години
Много се е зачервил Борисов!Да не е вдигнал кръвно от притеснение?!
45
10
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Боко,Бареков май наистина ще те довърши,като гледам днешните изследвания до май месец ще те надмине.За първи път се вижда надежда че скоро ще се отървем от теб.Дай Боже.
44
4
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
ti si nay prostiyat i negramoten premier i sram za BGa sega si stanal vra4kahahahahahaha
43
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов предрече катастрофа в държавата през 2015то от него по-голяма няма!!!!!!!!!!!!!!забрави ли февруари 2013???
42
11
 
16
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
САМО ДА ГО ВИДИМ ,ЧЕ ВЛИЗА ПАК В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ, И ЩЕ ГО НАКАРАМЕ ПУБЛИЧНО ДА СЕ САМОЗАПАЛИ ! НИТО ОХРАНА ЩЕ ГО СПАСИ НИТО НИКОЙ И НИЩО ! НАРОДНИЯ ГНЯВ КЪМ ТЕБ УБИЕЦО Е МНОГО ГОЛЯМ И СТАВА ВСЕ ПО-ГОЛЯМ !
41
10
 
23
 
! Отговори
rabat преди 10 години
Тоя от снимката що за психопат е?Бил градил! Такъв градеж направи че 20г. назад ни върна.Опропасти цялата икономика на България,окради спестяванията на средностатестическия Българин,с не адекватната си и не компетентна политика.Тоя физкултурник който освен Български не знае и дума от друг чужд език, се прави на Бог-който разбира от икономика,политика,финанси,образование и др..Що за *** трябва да си че да имаш такова самочувствие?
40
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Катастрофата ще дойде по-рано ако тези управляващи останат на власт.
39
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Брей, много Бойколизци!
38
7
 
12
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
до 33 ТОДОР ХРИСТОВНАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ ! АКО ТОЗИ МАФИОТ СИ МИСЛИ ,ЧЕ МОЖЕ ДА ДОЙДЕ ПАК НА ВЛАСТ,ТО ПРОСТО НЕ ЗНАЕ КАКВО ГО ЧАКА ! ЩЕ ГО САМОЗАПАЛИМ ДРУГИЯ ПЪТ ГАРАНТИРАНО !
37
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко грамотни хора има в ГЕРБ, че да предрекат криза през 2015 г.? Ни колко! Всички в тази партия бяха сбироток и се видя ,какво направиха с държавата. Е направиха нещо като пътища само и само да начешат егото на вожда. Това не е политика. Това са случайни хора събрани около една противоречива личност. Един от тях незнае какво е дясна политика, иначе са в ЕНП.Никога повече такива експерименти с неграмотни хора.Не ,че и тези в момента са добри, но когато гласуваме трябва да мислим.
36
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
УБИЕЦ!!!!!!!!!!!!!!!!!
35
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма какво да се лъжем .. Борисов е прав :) и аз виждам така нещата, това правителство каквото и да говорим ще ни доведе до катастрофа .. и всички дърти и алчни комунисти и платените най - вече мишоци в този сайт, може да ми лапат шпека .. мразя Ви комунистическа *** ..
34
3
 
20
 
! Отговори
кфн преди 10 години
Щом го казва доктор на сикаджийските науки,може и така да е.